Hovězí na hříbkách

rozmary
11.1.12 18:12

Hovězí na hříbkách

Ahoj,jak vaříte hovězí maso na hříbkách?Máme moc rádi,ale nějak nemůžu vychytat tu správnou chuť :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Holma
11.1.12 18:40

Dělám často, když nemám hříbky, tak použiju žampiony. Nicméně má tajná ingredience je hovězí bujón :-)) Frknu to tam a je to dobrý vždycky!

• Citovat
  • Upravit
6529
11.1.12 19:17

dělám to ruzně, hlavně hodně cibule na základ

• když mám čerstvé houby, nejdřív je podusím jako když chci dělat smaženici a pak teprv tam dám maso
  • když dělám ze sušených hub,namáčím v horké vodě asi hodinu a to celé pak vleju na zarestované maso
  • když dělám z konzervovaných žampionů, nejdřív je lehce osmahnu a podusím s kmínem a pak teprv dávám maso

bujony moc nedavam, ale prodava se i houbovy, muzes pro zvýraznění houbové chuti přidat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
11.1.12 19:34

:jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: moje nejoblíbenější jídlo :jazyk: :jazyk: :jazyk:
Cibule nadrobno, na sádle či oleji osmahnu dozlatova, na to plátky nebo kostky hovězího, osolím, opepřím, přihodím houby nebo žampiony. Trochu podlít vodou, dusím v tlakáči. Podle množství štávy, která mi v hrnci zůstane, zahustím buď Solamylem nebo hladkou moukou s vodou. Taky podle přílohy, kterou dělám.

:jazyk: :jazyk: :jazyk: A už mi tečou sliny… slyším v dáli chrastit I. P. Pavlova miskami :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
11.1.12 20:03

Ahoj,
hned bych si dala, ale měli jsme o víkendu. Naštěstí. Osmahnout cibuli, osmahnout maso, zalít vodou, přihodit bujon, pepř a dusit v hrnci nebo papiňáku. Já tam ještě přidávám smetanu a je to lahodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí