Hpp new Yorker
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
@Cenarius v Brně
Olympia, Vaňkovka, Campus, Brno střed?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem byla na pohovoru a jako brigadnici mi nabízeli 100 na hodinu.
Odmítla jsem to z důvodu nepravidelných směn. Když potřebují brigádníky, napíšou do messenger skupiny a kdo se první nabídne, ten to dostane. Často se prý stane že vám naplánovanou směnu zruší, protože mají malé tržby.
Ale nevím jestli ti to pomůže ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:Škoda. Tam zrovna nikoho neznám.
@Cenarius Vaňkovka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius a platové hodnocení? Řekla bych ze to bude po Brně tak nějak stejné
- Citovat
- Upravit
@Darkandeep trochu to pomohla, každopádně chci jít na hpp takže snad budu mít pravidelné směny 😅 každopádně Dekuji
- Citovat
- Upravit
Obdivuji naprosto každého, kdo vydrží pracovat v těch velkých prodejnách za naprosto nahodilých podmínek a mizerné peníze.
Neznám nikoho, kdo by byl spokojený v NY, Taku, H@m, orsay, atd.
Prostě pracovat musíme, ale tady tohle by mě ubilo k zoufalství.
Změny ve smenách, lidi ti můžou být skoro jedno, protože jeden den tam někdo je a další den být nemusí.
Prodavačky v takových obchodech vídám maximálně půl roku, poté je tam zase jiná a jiný kolektiv, který se nesnese, zkouším si něco v kabince a slyším, jak jedna nadává na druhou.
Přeji hodně štěstí a vůbec to nemyslím ironicky. Obdivuji každého, kdo to zkusi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, hledám práci a chtěla bych se zeptat zda tu není někdo kdo pracoval na hpp v new yorkeru. Zajimal by mě celkem plat, jaký jsou tam bonusy. A vlastně vše ohledně té práce ( kolektiv atd…)