HPP + RD - můžu mít druhý HPP?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
POkud se nejedná o střet zájmů vůči tomu původnímu zaměstnavateli, tak klidně můžeš pracovat jinde a on o tom vůbec ani nemusí vědět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 Moc děkuji.
Není to střet zájmu. Původní zaměstnavatel je cestovka, druhý obecní úřad.
Děkuji moc, pomohla jsi ani nevíš jak ![]()
- Citovat
- Upravit
@j.a.n.i1 Ještě se Tě zeptám, jak je to, prosím Tě, v tomto případě se zdravotním a sociálním?
Děkuji.
- Citovat
- Upravit
Mohu se vetřít s dotazem? Mám podobnou situaci jako zakladatelka, jen bych dělala stejnou práci (účetní), ale společnosti mají úplně jiný obor (jedno je výrobna plastů a druhé je výroba a prodej obuvi). Musím dát výpověď u zaměstnavatele, kde jsem v současnosti vedená jako osoba na RD?
- Citovat
- Upravit
Podle mě ne, protože ty nebudeš pracovat ve stejném oboru jako je předmětem činnosti zaměstnavatele, přestože ty osobně budeš v obou dělat práci stejnou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 děkuji za odpověď. A jak je to pak se zápočtákem? Co vše nový zaměstnavatel po mě může chtít za papíry?
- Citovat
- Upravit
To nevím, já zápočťák nikdy nikomu nedávala a vlastně ani nevím, kde mám ten, co jsem dostala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
předem se omlouvám za anonymitu, ale nechci to zatím roztrubovat mezi známými…
Jsem na rodičovské dovolené, u původního zaměstnavatele mám smlouvu na dobu neurčitou. Ale bydlím dál, musela bych dojíždět, moc brzy ráno, pozdě večer až v noci se vracet… Když jsem neměla děti, tak se to dalo, ale teď…
U vás v obci se naskytla super možnost pracovního místa, ale musela bych nastoupit už letos na podzim. S hlídáním by problém nebyl - starší syn jde do školky, mladšího (v době nástupu do práce by měl 10 měsíců) byl hlídal muž (pracuje z domu) a jednou nebo dvakrát týdně chlapova babička (vitální sedmdesátnice, která to s dětma fakt umí).
Jde mi o to, jestli bych musela v původní práci dávat výpověď, nebo jestli můžu zůstat zaměstnaná u původního zaměstnavatele, být na RD, pobírat RP a současně se nechat zaměstnat jinde?
Děkuji za rady.