HPP v 16ti letech?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
HPP v 16ti letech?
Zdravím, chci se zeptat jestli tu někdo neví o HPP v 16ti, pokud jde o firmu jen na ranní směnu, na dlouhodobou brigádu mě vzít moc nechtějí, protože má brigádník odpracovat jen určitej počet hodin, nemůžu nikde najít nic o tom, že by osoba 16ti let nemohla na HPP, znám firmu kde takových mladistvým je spoustu, jen tam mají teď plno..
nevíte o tom někdo prosím něco?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@kkkackaaa píše:
Zdravím, chci se zeptat jestli tu někdo neví o HPP v 16ti, pokud jde o firmu jen na ranní směnu, na dlouhodobou brigádu mě vzít moc nechtějí, protože má brigádník odpracovat jen určitej počet hodin, nemůžu nikde najít nic o tom, že by osoba 16ti let nemohla na HPP, znám firmu kde takových mladistvým je spoustu, jen tam mají teď plno..nevíte o tom někdo prosím něco?
To se o tebe poperou, zakladni vzdělání, neplnolety, takze pracovni omezeni, uzasne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
To se o tebe poperou, zakladni vzdělání, neplnolety, takze pracovni omezeni, uzasne
@vokishka píše:
Od šestnácti žádné pracovní omezení nemá. Pouze do šestnácti šestihodinovou pracovní dobu, ale to už jí asi je. Prostě bude celý život dělat nekvalifikovanou práci, takových je, ale v šestnácti většinou vidí hlavně, že už nemusí do školy. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alun-ka píše:
Od šestnácti žádné pracovní omezení nemá. Pouze do šestnácti šestihodinovou pracovní dobu, ale to už jí asi je. Prostě bude celý život dělat nekvalifikovanou práci, takových je, ale v šestnácti většinou vidí hlavně, že už nemusí do školy.
Nesmi na nocni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alun-ka píše:
Od šestnácti žádné pracovní omezení nemá. Pouze do šestnácti šestihodinovou pracovní dobu, ale to už jí asi je. Prostě bude celý život dělat nekvalifikovanou práci, takových je, ale v šestnácti většinou vidí hlavně, že už nemusí do školy.
No, omezení ma, nesmi treba delat nocni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Budu šťastná, když budou moje děti ve tvém věku na plný úvazek ve škole 🙏.
Ty hledej a uvidíš, jestli se práce najde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kkkackaaa píše:
Zdravím, chci se zeptat jestli tu někdo neví o HPP v 16ti, pokud jde o firmu jen na ranní směnu, na dlouhodobou brigádu mě vzít moc nechtějí, protože má brigádník odpracovat jen určitej počet hodin, nemůžu nikde najít nic o tom, že by osoba 16ti let nemohla na HPP, znám firmu kde takových mladistvým je spoustu, jen tam mají teď plno..nevíte o tom někdo prosím něco?
Udělej si alespoň učňák, protože fakt nechceš dělat celej život podřadné práce za minimální mzdu.
K pracovním podmínkám mladistvých tu mám odkaz https://www.podnikatel.cz/…ce/f3054976/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dodelej jsi školu, budeš litovat. Celý život v zacmouly fabrice. Přivydělávat se dá všude, brigád je dost, stačí hledat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takhle, samozrejme by bylo lepsi chodit do skoly…kazdopadne znam osobne 3 lidi pouze se zakladnim vzdelanim a dva z nich jsou normalne zamestnani, oba se vypracovali a dobre se zivi, jeden z nich dokonce velmi dobre, ale ten clovek ma prirozene schpnosti a oba meli i trochu kliku..a ten posledni..no je to slecna, ktera bere kdejakou sezoni brigadu, prosla vsema moznejma callcentrama s pochybnejma prodejema a jde od niceho k nicemu…kazdopadne uz od 16ti pracovali na hpp..ti dva..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Melodie91 jsem moc rada že tohle ctu, já mam svůj plán do budoucna kterého se chci držet, tak snad to pujde, a dekuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit