HPV virus podváděni?

Anonymní
25.1.23 14:09

Hpv virus podváděni?

Ahoj Prosim vas teď zažívam šok byla mi udělaná cytologie něco se jim nezdalo tak za pul roka dalsi plus test na HPV virus. Čekam výsledky čtu si co to znamená 8o jestli mi potvrdí ten hpv znamena to ze me muž podvedl? :nevim: Ja jeho nepodvedla jsme spolu pres 16 let da se chytit ten virus i jinak? Prosim napiste mi vaše zkušenosti dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12890
25.1.23 14:14
@Anonymní píše:
Ahoj Prosim vas teď zažívam šok byla mi udělaná cytologie něco se jim nezdalo tak za pul roka dalsi plus test na HPV virus. Čekam výsledky čtu si co to znamená 8o jestli mi potvrdí ten hpv znamena to ze me muž podvedl? :nevim: Ja jeho nepodvedla jsme spolu pres 16 let da se chytit ten virus i jinak? Prosim napiste mi vaše zkušenosti dekuji [/citac
HPV se nedá chytnout jinak, ale mohla jsi ho chytnout klidně ještě za svobodna od někoho jiného a on taky..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
25.1.23 14:28

@lilith1 tak že nemam zadny dukaz jak to zjistit jestli me podvádí? 8o :roll: Nemuzu to na něho vytáhnout … mam pochybnosti…. A tohle mě asi zabije kdyz nemam dukaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37166
25.1.23 14:30

Mohla jsi ho mít xx let a teď se probudil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32567
25.1.23 14:35

@Barborka4 no jinak se to chytit nedá…můžeš ho mít v sobě několik let…ale jestli je tvůj muž první a jediný…tak by to bylo jasné…jestli ne, tak to mohl být kdokoliv jiný před ním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44331
25.1.23 14:44
@Monchichik píše:
@Barborka4 no jinak se to chytit nedá…můžeš ho mít v sobě několik let…ale jestli je tvůj muž první a jediný…tak by to bylo jasné…jestli ne, tak to mohl být kdokoliv jiný před ním…

No, ona by taky musela být jeho první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32567
25.1.23 14:49

@Havlova no to jo…ale že by se to probudilo po více než 16 letech co jsou spolu? nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44331
25.1.23 15:01
@Monchichik píše:
@Havlova no to jo…ale že by se to probudilo po více než 16 letech co jsou spolu? nevím…

Ona stejně ale má jen cytologii. Test na HPV bude příště. A úplně nevím, jak s tou dobou, ale myslím, že klidně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
25.1.23 15:15

Ten virus se projeví, když klesne imunita.. takže nepoznáš, kdy ses nakazila a od koho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
25.1.23 15:20
@Anonymní píše:
Ahoj Prosim vas teď zažívam šok byla mi udělaná cytologie něco se jim nezdalo tak za pul roka dalsi plus test na HPV virus. Čekam výsledky čtu si co to znamená 8o jestli mi potvrdí ten hpv znamena to ze me muž podvedl? :nevim: Ja jeho nepodvedla jsme spolu pres 16 let da se chytit ten virus i jinak? Prosim napiste mi vaše zkušenosti dekuji

A kde máš jistotu, že jsi nechytila HPV virus před začátkem vztahu se současným mužem (pokud jsi tedy nebyla panna). Ono se to nemuselo nijak projevit mnoho let, až teď. Na základě tohoto bych fakt nevyrukovala na chlapa, že mě podvedl, není to totiž vůbec jisté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12890
25.1.23 15:20
@Barborka4 píše:
@lilith1 tak že nemam zadny dukaz jak to zjistit jestli me podvádí? 8o :roll: Nemuzu to na něho vytáhnout … mam pochybnosti…. A tohle mě asi zabije kdyz nemam dukaz.

Jestli jsi v životě sexovala i s někým jiným, tak to nezjistíš..a i kdyby nakrásně ne, tak ten tvůj může říci že to chytl od holky před tebou..jedině kdyby jsi opravdu byla jeho první a pak ti zahl a ty měla jen jeho ale to je dost nepravděpodobná situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
25.1.23 15:36

Zažila jsem úplně stejnou situaci. S manželem jsme byli spolu 10 let. Oba jsme předtím měli jiné partnery. Po těžkém porodu mi taky vyšel hpv při prohlídce, MUDr říkala, že to v sobě můžu mít x let - od předešlého partnera nebo manžel může být přenašeč x let. Při další kontrole, jak jsem se dala trochu dohromady, byly výsledky ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí