Hra na housle

2390
10.7.12 12:35

Hra na housle

Ahojky, pomůže někdo nejlépe z Prahy? Hrávala jsem na housle, ale už jsem na to dlouho nesáhla a dostala jsem historický kus. Bohužel při otevření jsem zjistilla, že už to neumím ani naladit.. Pomůže mi někdo, kdo aktivně hraje? Vše na domluvě. Nechci se hlásit do ZUŠ, kvůli ceně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
156
10.7.12 12:43

Ahoj, sice neporadím, ale taky jsem hrávala na housle a docela mě mrzí, že teď po letech opět vržu jako prvňáček… :lol:
Jen tak mimochodem - na ZUŠ berou i dospěláky? To by mě vůbec nenapadlo. A kolik to stojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
10.7.12 12:49

Myslím, že soukromý učitel vyjde dráž než ZUŠ, ne?

• Citovat
  • Upravit
kaštinka
10.7.12 12:51

Na ZUŠ berou dospelaky, školné si určuje každá škola sama, bývá to i 15000 za školní rok. Ladění houslí od spodní g d1 a1 e2 učitele lze nalézt přes www.hudebka.cz

• Citovat
  • Upravit
2390
10.7.12 12:53

@Liberte To právě nevím. Taky vržu jako prvňáček.. No jestli jsi z Prahy tak si m ůžeme vrznout spolu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
10.7.12 12:54

Soukromý učitel si účtuje pouze odučené, ve skole se platí školné a v případe nemoci víc jak jeden měsíc se můžou vrátit peníze. ZUŠ mívá na dospělého žáka malé dotace, nebo i zádné, tak je výuka častokrát za plnou cenu.

• Citovat
  • Upravit
156
10.7.12 13:01

To školné je teda síla 8o
@kissi jojo, jsem z Prahy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
10.7.12 13:03

@Liberte :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak se někdy můžeme domluvit :-) třeba něco dáme dohromady :-) Umíš je ještě naladit? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
10.7.12 13:08

Já housle ladím zásadně podle ladičky (klasické kytarové)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
10.7.12 13:16

@kissi myslím, že bych to zvládla. V nejhorším mám ještě klavír, tak si s ním můžeme pomoct :D Mám i nějaké noty, ale s těch myslím už nic nezahraju, nevím, kam dávat prsty… :roll: :lol:
Teď mám ale housle u našich, tak je po prázdninách můžu přivézt a dala bych ti vědět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
10.7.12 13:28

@Liberte Hele já mam dvoje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
10.7.12 13:29

@kaštinka Děkuju za odkaz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
10.7.12 13:54

Oooooooo, za málo. At se podaří najít schopného učitele. Sama učím hru na hudební nástroje, ale kousek od Brna, což je pro prazandy z ruky. Zaujalo mě, že se maminky chtějí věnovat hře na housle, velmi fandím, držím palce, at je podpora cele rodiny. naše děti mají moc rady, kdyz hrajeme a zpíváme.

• Citovat
  • Upravit
2390
10.7.12 14:19

@kaštinka Děkuji, jako malá jsem hrála i v Umělecké škole. Když jsem byla v pátém ročníku, nebavilo to méhotátu financovat a tak mě odhlásil. Sám pan ředitel se šel za mě přimluvit, ale táta nechtěl slyšet a mámi názor ho nezajímal. Do těd mě to moc mrzí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
10.7.12 14:25

Ahojky, škoda že nejsi blíž, já učím housle :mavam: ale určitě někoho v Praze najdeš soukromě, určitě se to vyplatí většinou víc jak ZUŠ, aspoň u tý naší se to nevyplatí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze