Hra na kytaru samouk - kniha

135
7.11.12 14:47

Hra na kytaru samouk

Ahoj holky, manžel si koupil kytaru a chce se učit hrát, chtěla bych mu teda k Vánocům koupit nějakou knížku, podle který by se mohl učit… poradíte mi prosím někdo nějakou dobrou???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
7.11.12 14:56

Můj manžel hraje na kytaru skoro profesionálně, ale hodně si chválí knížku, která se jmenuje: Kytarové akordy a napsal jí Ted Fuller a Julian Hayman..říkal, že podle toho by se naučil hrát i hotentot… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2890
7.11.12 16:32

Když jsem se učila na kytaru, taky jako samouk, tak podle knížky"Já pisnička" a šlo mi to hodně rychle, pač tam jsou u každé skladby ukázany i akordy jak se drží, což je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sylvousek
6.12.12 12:35

Hra na kytaru - pro kluka

Dobrý den, sháním pro bráchu nějakou knihu hry na kytaru, je mu 10 let… Nějakou, kde by byly i akordy i nějaké lehčí písničky… Děkuji moc…

• Citovat
  • Upravit
12.2.17 14:37

Osobně nemůžu doporučit knihu, ale od ženy jsem dostal kurz pro začátečníky na webu, jsou to výuková videa, kde je vše vysvětleno od začátku. Můžu doporučit, má to hlavu a patu. Po půl roce zahraju v podstatě všechny normální písničky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.20 12:01

Ahoj holky,

mám stejný problém,, chci se naučit hrát na kytaru, ale jsem samouk a nevim jestli to clovek bez jakékoli prupravy zvladne.
Co myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.20 19:17

Tady je tomu věnovaný celkem pěkný článek, je sice pro děti, ale myslím, že to sedí. https://detska-kytara.cz/…ho-kytaristy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný