Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, manžel si koupil kytaru a chce se učit hrát, chtěla bych mu teda k Vánocům koupit nějakou knížku, podle který by se mohl učit… poradíte mi prosím někdo nějakou dobrou???
Můj manžel hraje na kytaru skoro profesionálně, ale hodně si chválí knížku, která se jmenuje: Kytarové akordy a napsal jí Ted Fuller a Julian Hayman..říkal, že podle toho by se naučil hrát i hotentot… ![]()
Když jsem se učila na kytaru, taky jako samouk, tak podle knížky"Já pisnička" a šlo mi to hodně rychle, pač tam jsou u každé skladby ukázany i akordy jak se drží, což je super
Dobrý den, sháním pro bráchu nějakou knihu hry na kytaru, je mu 10 let… Nějakou, kde by byly i akordy i nějaké lehčí písničky… Děkuji moc…
Osobně nemůžu doporučit knihu, ale od ženy jsem dostal kurz pro začátečníky na webu, jsou to výuková videa, kde je vše vysvětleno od začátku. Můžu doporučit, má to hlavu a patu. Po půl roce zahraju v podstatě všechny normální písničky ![]()
Ahoj holky,
mám stejný problém,, chci se naučit hrát na kytaru, ale jsem samouk a nevim jestli to clovek bez jakékoli prupravy zvladne.
Co myslite?
Tady je tomu věnovaný celkem pěkný článek, je sice pro děti, ale myslím, že to sedí. https://detska-kytara.cz/…ho-kytaristy