Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
Poradíte mi prosím něco podobného, jako jsou Padající opičky?
Syn (3 a půl) nechce normální hry hrát (dobble, pexeso, Uno, Člověče, Lotto atp.), ale opičky ho baví.
Nevíte o něčem podobně zábavném?
Díky
@Limi123 Co stosovaci hry? Na základě hodu kostkou vybrat tvar/kostku a stavět na sebe?
A pak stavět padající hady nebo věže z dřevěného pexesa. To teda není hra, ale jednu dobu to docela frcelo.
@Svistice stohovací hry jsou super nápad. Baví ho Jenga věž u babičky, tak tohle by také mohlo.
Mlsný Leon a ještě mě napadá jedna, ale nevím název… jsou tam myslím prasata a střílí se po nich z katapultu, třeba někdo bude vědět.
@Serpentini píše:
Mlsný Leon a ještě mě napadá jedna, ale nevím název… jsou tam myslím prasata a střílí se po nich z katapultu, třeba někdo bude vědět.
Ahoj, díky moc, super tipy, už jsem to našla (Angry Birds Space).
@Limi123 To není ono… ještě popremyslim, snad si vzpomenu, je to starší hra, viděla jsem ji u známých
ještě mě napadl Skákající králíček, ten je taky fajn
@Serpentini děkuju. Přes tvé tipy jsem se dostala i na další hry tohoto typu.
Koupím jednu tu balanční (strom) a pak jednu z těch Tvých tipů.
Skakajici kralicek. Vytahuji se mrkve a nahodne vyskoci kralicek, ktery se musi chytit.
@dana.dv píše:
Skakajici kralicek. Vytahuji se mrkve a nahodne vyskoci kralicek, ktery se musi chytit.
Tak zrovna to jsou za mě vyhozené prachy ![]()
@kruel píše:
Tak zrovna to jsou za mě vyhozené prachy
Jakto?
@Limi123 píše:
Jakto?
Máme to doma, dítě si s tím vydrží hrát dvě minuty, mrkviček je jen pár, po čase se dá vypozorovat kdy králík vyskočí, je to pořád stejné a po chvilce nezáživné. Za nás fakt o ničem za ty peníze.