Hra poker sada

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
276
30.11.10 09:00

Hra poker sada

Chtěla bych se zeptat jestli někdo máte tuto hru a jaký na ni máte názor.12 letý syn by si ji přál k Vánocům a já pořád váhám,poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
30.11.10 10:56
Kuba123 píše:
Chtěla bych se zeptat jestli někdo máte tuto hru a jaký na ni máte názor.12 letý syn by si ji přál k Vánocům a já pořád váhám,poradíte?

Tuto hru mame s pritelem doma, je to velice zabavna hra, ale nevim jak s tema detma, nezletile deti by se nemeli ucit hazardu, precejenom tam jde o penize, :nevim: a pokud se stane zavislym, tak vsechny penize ktere se mu dostanou pod ruku prohraje. Neni to nejlepsi darek k vanocum pro „dite“. Ale ty jsi jeho matka a mela by jsi vedet co je pro nej nejlepsi, tak drzim palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
30.11.10 12:05

Monny,no právě.mně se to taky moc nelíbí,přesně z toho důvodu co píšeš.mám na to stejný názor,a teď jsem dokonce někde vyčetla,že je hra určená pouze pro dospělé.tak budu muset vymyslet jiný dárek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
30.11.10 12:35

A nemáte někdo nějaký dobrý tip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
30.11.10 14:12

mrkni se na www.egifts.cz tam jsou dobry tipy, nebo na www.skeble.cz
A co se tyka toho Pokeru, on je mlady jeste a nevi jak je to navykova a nebezpecna hra. ktera se hraje v casinech o penize… ale nechci poucovat nebo aby to nejak tak vyznelo… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klaudinacek
8.10.17 14:56

Zdravím všechny, chci se začít věnovat forexu více aktivněji ale o této strategii sem neslyšel, sou nějaké už ozkoušené nebo záleží na individuálním přístupu? Je nějaký hlavní web, který se tomu u nás věnuje a kde můžu najít užitečné informace? Za tipy díky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino