Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Chtěla bych se zeptat jestli někdo máte tuto hru a jaký na ni máte názor.12 letý syn by si ji přál k Vánocům a já pořád váhám,poradíte?
Kuba123 píše:
Chtěla bych se zeptat jestli někdo máte tuto hru a jaký na ni máte názor.12 letý syn by si ji přál k Vánocům a já pořád váhám,poradíte?
Tuto hru mame s pritelem doma, je to velice zabavna hra, ale nevim jak s tema detma, nezletile deti by se nemeli ucit hazardu, precejenom tam jde o penize,
a pokud se stane zavislym, tak vsechny penize ktere se mu dostanou pod ruku prohraje. Neni to nejlepsi darek k vanocum pro „dite“. Ale ty jsi jeho matka a mela by jsi vedet co je pro nej nejlepsi, tak drzim palce ![]()
Monny,no právě.mně se to taky moc nelíbí,přesně z toho důvodu co píšeš.mám na to stejný názor,a teď jsem dokonce někde vyčetla,že je hra určená pouze pro dospělé.tak budu muset vymyslet jiný dárek
mrkni se na www.egifts.cz tam jsou dobry tipy, nebo na www.skeble.cz
A co se tyka toho Pokeru, on je mlady jeste a nevi jak je to navykova a nebezpecna hra. ktera se hraje v casinech o penize… ale nechci poucovat nebo aby to nejak tak vyznelo… ![]()
Zdravím všechny, chci se začít věnovat forexu více aktivněji ale o této strategii sem neslyšel, sou nějaké už ozkoušené nebo záleží na individuálním přístupu? Je nějaký hlavní web, který se tomu u nás věnuje a kde můžu najít užitečné informace? Za tipy díky.