Hra pro čtyřleťáka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
144
15.9.11 21:03

hra pro čtyřleťáka

Ahoj holky, potřebovala bych poradit nějakou hru nebo stavebnici pro synovce. Bude mít 4 roky. Hraček jako takových má spoustu. Poradíte prosím? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4155
15.9.11 21:10

Zrovna včera jsem kupovala pro Anežku tohle Seva 1. Dostane ji k narozeninám, sama si o ni řekla, mají ji ve školce a moc ji baví. Zatím sem vzala jen menší, když bude mít úspěch dokoupím další. Taky máme hraček plno (dnes jsem uklízela panenky a napočítala jsem 27 8-o všech velikostí) ale většina se válí ve skříni a hraje si ted hodně právě s kostkama všeho druhu a staví o stošest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
15.9.11 21:13

Ahoj. Záleží na zájmech dítěte. Naše Anežka měla velkou radost z „knížky“ motanice. Je to soubor úkolů, např. přiřadit k sobě dvojice (třeba se stejným počtem něčeho), a to provlečením šňůrky ve správném pořadí. Jestli jsou úkoly splněny správně, se dítě hned přesvědčí na druhé straně. Těžko se to popisuje, ale Anežka tím moc ráda tráví dlouhé chvíle třeba při cestování nebo v čekárně u doktorky. Existuje několik různých motanic pro různě staré děti, tak snad bys něco vybrala. My máme tuhle .

Jinak takovou dlouholetou stálicí je Duplo, „staví“ už i mladší dcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
15.9.11 21:49

Naše čtyřleťačka ráda hraje:
Hádanky dráčka Fráčka , Zajíc v pytli , Černý Petr, Školička (elektronická hra), Seva (stavebnice), Pohádkové hraní - člověče nezlob se (místo čísel obrázky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11775
15.9.11 22:07

Moc pěkné hry jsou od této firmy:

http://www.mindok.cz/

V kategorii naše hry / SMART hry jsou takové, které si můžou zahrát i dospělí.

Máme doma „Na ledové kře“ a „Záhadný hrad“. Jednodušší úrovně jsou pro děti, se složitějšími mají co dělat i dospělí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
15.9.11 22:20

Zatím moc děkuji za tipy, mrknu na to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44172
16.9.11 06:01

U nás taky zabodovala SEVA - moje děti nebaví lego..
Doporučuje koupit nejprve obyčejnou sadu, např. autoservis je moc těžký - tam se staví funkční zdvižná kladina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
16.9.11 08:19

Seva :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie