Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Larr píše:
Holky kdo je pro to abychom to tu uzavřely? A nesmějte se.
ten navrh uz tu byl, pokus taky, bez uspechu..
mne je jedno, jestli je to otevrene nebo uzavrene, chodim se sem bavit, akorat mi zvedlo mandle, jak nam to tu dokaze narusit neprizpusobivy novacek ![]()
@Sluka píše:
Já vím, o čem píšeš, i z čeho to vzniklo. A zrovna mě ty kontroly docela bavily. Nicméně dnešek opravdu nechápu, neber sebe ani nás tak vážně, jinak tu opravdu nemáš co dělat, tahle diskuze, ať v ní byl historicky kdokoli a probíralo se cokoli, má jedno hlavní téma lidi tu odpočívají, prostě „jen jsou“ a plynou s proudem a nikdo se tu nehádá, neuráží, nenapadá, to sem opravdu nepatří. Když mi tu někdo napíše nějakou kritiku, tak si ji prostě přečtu a jdu dál.. Hotovo.
Tobě se, ne nedávno těmi kontrolami, ale právě dneska podařilo tok této diskuze nabourat a narušit tu pohodu, takže jestli tipuji správně, tak tu opravdu dlouho nevydržíš. Nemyslím to ve zlém, ani v dobrém, prostě to tak je. Podařilo se ti narušit nepsaná pravidla této diskuze.
@Larr ani se neobtěžuj
Jak tak čtu, tak jsem zrovna v tak kritické chvíli byla na prochajdě.
@Kaja-kaja píše:
@jane-e Vše nejObrazek dodam později
mne to staci i bez obrazku, dekuji ![]()
@jane-e píše:
ten navrh uz tu byl, pokus taky, bez uspechu..mne je jedno, jestli je to otevrene nebo uzavrene, chodim se sem bavit, akorat mi zvedlo mandle, jak nam to tu dokaze narusit neprizpusobivy novacek
Mě více se.re to ze SZ.
Byl tu radikálně někdo proti kromě mě? Než se všech zeptám, budou vánoce.
@jane-e píše:
ten navrh uz tu byl, pokus taky, bez uspechu..mne je jedno, jestli je to otevrene nebo uzavrene, chodim se sem bavit, akorat mi zvedlo mandle, jak nam to tu dokaze narusit neprizpusobivy novacek
Tak vždycky byla Larr proti, tak se to zavrhlo. Ale pusina a podle mě i mamba sem moc nezapadly
A u obou z podobných důvodů (z mýho pohledu) ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat