Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Blogu je spousta a vznikaji jako houby po desti. Nektere sleduji velmi rada, ale vetsinou je to o mladych studujicich kockach Rada bych sledovala blogy nekoho kdo ma zivotni styl podobny memu (idealne i vek
. Mate nejake tipy? Je mi 36 a mam 2 princezny. Sama mam blog a rada bych nasla nejake podobne.
Ahojky, sice nebloguju, ale mrkla jsem na tvé blogy a moc se mi líbí. Zatím jsem je jen tak probleskla, ale zítra si určo sednu a počtu si
jinak preeklampsii jsem měla taky a hnus hnus hnus ![]()
Ja bych teda chtela zacit, ale nejak nevim jak na to, pordite holky? ![]()
@blorchi TAK NA TVUJ BLOG SE BUDU TĚŠIT, PAK POŠLI ODKAZ DO ZPRÁVY, JU? ![]()
@blorchi staci se rozhodnout zda chces blogovat na blogspotu nebo WordPerssu, vymyslet nazev a sup na to
. Muzes zacit blogovat behem tak dvou hodin. Je to rychle. Sablony muzes casem menit a vsechno preskladat a upravit podle toho jak se ti to bude zrovna libit.
Ahoj taky by mě zajímalo, jak na to? Už jsem to zkoušela, ale moc mi ta tvorba nešla, všude píšou, jak je to jednoduché, ale mě to moc nejde…Kdyžtak jestli můžete dát odkazy na své blogy, ráda bych si početla…
@MaminkaMartinka to jsem rada
a OT k preeklampsii: u obou deti nebo jen u jednoho? Planujeme jeste treti a bojim, bojim… U prvni jsem ji nemela.
@roksy25 ja mam tento: http://vanitytime.blogspot.cz/
a taky chci odkazy
Tak sup, sup, znovu to zkusit
. Je to opravdu jednoduche.
@blorchi tak si vymysli nazev a pokud bys ho chtela na blogspotu, tak ti ho zalozim. Pak si s tim muzes hrat
. Je to pres gmail.
@tavi krasne chelsea boots ![]()
Ja mam podobny zivotni styl jako ty ale jsem o deset let mladsi. Jinak blog nemam, nejak nemam cas asi ani nechci. Do parndorfu jezdim asi trikrat do roka ![]()