Nezapomenutelná jízda autobusem

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
355
15.5.13 19:05

Nezapomenutelná jízda autobusem

Zdravím všechny :mavam:
Normálně tady nezakládám moc témat a už vůbec né „zbytečné“, ale tohle mi fakt nedalo a musím se podělit s dnešním zážitkem.
Po dlouhé, dlouhé době jsme se dnes dopoledne rozhodli, že pojedeme do města autobusem a né jako vždy autem. Nevím jak ani kdy se to mohlo stát, protože jsme si toho ani jeden nevšimli, ale někdo nám počmáral kočárek propiskou a dokonce i prckovi ručičku :cert: :cert: :cert:. Při cestě do města, byl vedle našeho kočárku druhý kočárek s malým chlapečkem, ale že by to byl on to se mi nezdá, navíc seděl opačným směrem a tak by to měl hodně složité, to by spíš počmáral boudičku a taky si myslím, že by jsem si toho během té doby, co jsme byli ve městě všimla. Na zpátky jsme s manželem oba stáli u kočárku a z druhé strany seděli dva tmavší občané (rozhodně nejsem rasistka), všimla jsem si toho, když vystoupili a my si místo nich sedli.
Já fakt nechápu kdo to mohl být, pokaždé byl autobus narvaný, ale hlavně nechápu PROČ??? Co je to za lidi, že počmárají kočárek i dítko :zed: :zed: :zed:.
Takže rovnou prosím o radu, čím bych to mohla z toho kočátku dostat? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
355
15.5.13 19:11

Fotky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
15.5.13 19:12

A tak blázna potkáš všude.
Hlavně, že rozhodně nejsi rasistka :lol:
Jinak v DM mají takové malé lahvičky s chemií na vyprání v podstatě čehokoliv, rozhodně tam je jedna na propisku… myslím, že se to jmenuje Ďáblík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
15.5.13 19:13

No to jak jste k těm flekům přišli radši nekomentuju protože bych se akorát naštvala. Na propisku zkus vlhčené ubrousky na zadeček nebo Alpu (francovku). Ještě jsem někde slyšela lak na vlasy ale ten nevím jak to použít. Držím palce ať to jde dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
15.5.13 19:16

Smradi jedni :?.To zkus kartackem a praskem na prani.Ten lak na vlasy je na kozenku pocmaranou propuskou co ja vim :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355

Jo, děkuji vám.
@Akras2 Mě by to zajímalo :mrgreen:.
Já jsem tak naštvaná, že nemám ani slov hlavně kvůli malého. Prostě to nechápu, to není normální :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530

Tak asi tetovani ne :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
15.5.13 19:20

@Sati Aby mu to víc slušelo jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
15.5.13 19:22

Ni aby splynul davem ;)příště ti ho ještě máznou čokoládou, aby tak nezářil :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
15.5.13 19:23
@Bemula píše:
Jo, děkuji vám.
@Akras2 Mě by to zajímalo :mrgreen:.
Já jsem tak naštvaná, že nemám ani slov hlavně kvůli malého. Prostě to nechápu, to není normální :roll:.

jako ja kdysi jela MHD, to byla prvni dcerka mala v kocarku a cikan, tak 12let asi ji schvalne pridrzoval ruku, chudera vyvadela, netusila jsem proc a pak jsem zmetka videla.,,Neee pani, ja ji nic nedelal… :cert:.A kdyz jsem jezdila autobusem do skoly, to byvavaly jeste kozeny sedacky v buse, tak je rezali nasi chlapci z mensiny ziletkou a vytrhavaly molitan a plivali tam, stejne particka kopala pani do berle a delali jakoze nic :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
15.5.13 19:23
@Sati píše:
Ni aby splynul davem ;)příště ti ho ještě máznou čokoládou, aby tak nezářil :think:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26231
15.5.13 19:24
@Sati píše:
Ni aby splynul davem ;)příště ti ho ještě máznou čokoládou, aby tak nezářil :think:

čokoládou? takové plýtvání, když jsou i jiné hnědé věci a podstatně levnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
15.5.13 19:25

@wildcherry To není fakt nnormální jako :cert: :pocitac:. Smradi.
No ale tito byli dospělí, pán s paní, proč by to dělali??? To mi nejde do hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
15.5.13 19:25
@neumisa píše: čokoládou? takové plýtvání, když jsou i jiné hnědé věci a podstatně levnější…

hlinu na mysli asi nemas co :mrgreen:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26231
15.5.13 19:26
@wildcherry píše:
hlinu na mysli asi nemas co :mrgreen:?

ne-e, ta mě fakt nenapadla :andel: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit