Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Zdravím všechny ![]()
Normálně tady nezakládám moc témat a už vůbec né „zbytečné“, ale tohle mi fakt nedalo a musím se podělit s dnešním zážitkem.
Po dlouhé, dlouhé době jsme se dnes dopoledne rozhodli, že pojedeme do města autobusem a né jako vždy autem. Nevím jak ani kdy se to mohlo stát, protože jsme si toho ani jeden nevšimli, ale někdo nám počmáral kočárek propiskou a dokonce i prckovi ručičku
. Při cestě do města, byl vedle našeho kočárku druhý kočárek s malým chlapečkem, ale že by to byl on to se mi nezdá, navíc seděl opačným směrem a tak by to měl hodně složité, to by spíš počmáral boudičku a taky si myslím, že by jsem si toho během té doby, co jsme byli ve městě všimla. Na zpátky jsme s manželem oba stáli u kočárku a z druhé strany seděli dva tmavší občané (rozhodně nejsem rasistka), všimla jsem si toho, když vystoupili a my si místo nich sedli.
Já fakt nechápu kdo to mohl být, pokaždé byl autobus narvaný, ale hlavně nechápu PROČ??? Co je to za lidi, že počmárají kočárek i dítko
.
Takže rovnou prosím o radu, čím bych to mohla z toho kočátku dostat? Děkuji ![]()
A tak blázna potkáš všude.
Hlavně, že rozhodně nejsi rasistka ![]()
Jinak v DM mají takové malé lahvičky s chemií na vyprání v podstatě čehokoliv, rozhodně tam je jedna na propisku… myslím, že se to jmenuje Ďáblík.
No to jak jste k těm flekům přišli radši nekomentuju protože bych se akorát naštvala. Na propisku zkus vlhčené ubrousky na zadeček nebo Alpu (francovku). Ještě jsem někde slyšela lak na vlasy ale ten nevím jak to použít. Držím palce ať to jde dolů.
Smradi jedni
.To zkus kartackem a praskem na prani.Ten lak na vlasy je na kozenku pocmaranou propuskou co ja vim
.
Jo, děkuji vám.
@Akras2 Mě by to zajímalo
.
Já jsem tak naštvaná, že nemám ani slov hlavně kvůli malého. Prostě to nechápu, to není normální
.
Ni aby splynul davem
příště ti ho ještě máznou čokoládou, aby tak nezářil ![]()
@Bemula píše:
Jo, děkuji vám.
@Akras2 Mě by to zajímalo.
Já jsem tak naštvaná, že nemám ani slov hlavně kvůli malého. Prostě to nechápu, to není normální.
jako ja kdysi jela MHD, to byla prvni dcerka mala v kocarku a cikan, tak 12let asi ji schvalne pridrzoval ruku, chudera vyvadela, netusila jsem proc a pak jsem zmetka videla.,,Neee pani, ja ji nic nedelal…
.A kdyz jsem jezdila autobusem do skoly, to byvavaly jeste kozeny sedacky v buse, tak je rezali nasi chlapci z mensiny ziletkou a vytrhavaly molitan a plivali tam, stejne particka kopala pani do berle a delali jakoze nic
.
@Sati píše:
Ni aby splynul davempříště ti ho ještě máznou čokoládou, aby tak nezářil
@Sati píše:
Ni aby splynul davempříště ti ho ještě máznou čokoládou, aby tak nezářil
čokoládou? takové plýtvání, když jsou i jiné hnědé věci a podstatně levnější…
@wildcherry To není fakt nnormální jako
. Smradi.
No ale tito byli dospělí, pán s paní, proč by to dělali??? To mi nejde do hlavy.
@neumisa píše: čokoládou? takové plýtvání, když jsou i jiné hnědé věci a podstatně levnější…
hlinu na mysli asi nemas co
?
@wildcherry píše:
hlinu na mysli asi nemas co?
ne-e, ta mě fakt nenapadla
![]()