Jarní únava

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2526
23.4.13 16:07

Jarní únava

Tak co, jste na tom taky tak někdy? Nevím tedy jestli jde přímo o jarní nebo jen tak o :,( únavu, ale jsem nějaká líná. Mám dceru na školce v přírodě, čímž mi ubylo každodenní dohadování mezi oběmi dětmi, doma je klid a pohoda a já si plánovala, co všechno v klidu udělám a dodělám, jaké udělám úklidy a ono se mi nic nechce. Nejradši bych se zavrtala hlukoko do postele a vylezla za dva dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4087
23.4.13 16:22

Ajoj..tak k otazce-ne! unavena nejsem spise naopak, mam plno energie a jsem fit ;)
vzdyt je krasneee, kasli na uklid bez se nekam projit, kup si neco pro radost :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
23.4.13 16:42

Mám. I když teď když je za poslední týden neustále pěkně, jsem fungovala dobře. A asi o to víc že bylo potřeba něco i na zahrádce, ale už zas melu z poledního… Ale já nevím jestli je to jarní únava, nebo únava ze tří malých děti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
23.4.13 18:19

Ahoj, tak mě únava přešla jak začalo konečně jaro. Zato předtím jsem se musela do všeho nutit, nic se mi nechtělo…
Na úklid se vykašli, užívej si klidu a pohody :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
23.4.13 20:25

@klafina123
Odpočívej, zavrtej se do postele, vypleskni se na sluníčko a načerpávej energii na příval příštích dětských „radovánek“. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
9.4.14 12:53

Ráda bych obnovila diskuzi..Jsem neustále unavená, v práci pokulhávám, dělá mi problémy jednoduchá administrativa, nesoustředím se, nejsem ve své kůži, neustále bych jen spala..Nemám teď problém ani usnout v mhd, v kanceláři, prostě kdekoli…Nevím, jestli je to nějaká jarní únava, ale ráda bych znala Vaše rady, co na to pomáhá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
9.4.14 13:00

@aiera máš studené ruce a nohy? Jaký máš tlak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
9.4.14 13:00

Mám to samé, navíc mě ještě dost často bolí hlava. Můj mi tvrdí, že bych potřebovala vitamín B. Tak dnes asi vyrazím do lékárny a pořídím si B komplex. Snad to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
9.4.14 13:02

Taky jsem to měla, začala jsem se dopovat vitaminy v tabletach a horcikem a je mi o 100% lépe ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
9.4.14 13:03

@aiera Co celkovy krevni obraz, uz jsem to vcera psala jindea.nebo nejsem si jista ale udelala bych si testy na bdmdreliozu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
9.4.14 13:04

Boreliozu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
9.4.14 13:04

@omites Tlak mám normální, ruce jsou trošku studené, nohy ne..Nevím, jestli s tím souvisí to, že se mi také často motá hlava, minulý týden to bylo neúnosné a tak mám žádanku na vyšetření na neurologii…
@Bernebi - B komplex beru taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
9.4.14 13:06

@ Andy 27 - Asi by to nebylo od věci, poptám se u lékařky @ Ivana-domča - děkuji za radu, koupím si tabletky v lékárně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
9.4.14 13:07

@aiera tehotensky test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
9.4.14 13:09

@quinny - těhotenství vylučuju včetně veškerých možných nehod přes prášky, není to v mém případě možné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí