Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tak co, jste na tom taky tak někdy? Nevím tedy jestli jde přímo o jarní nebo jen tak o
únavu, ale jsem nějaká líná. Mám dceru na školce v přírodě, čímž mi ubylo každodenní dohadování mezi oběmi dětmi, doma je klid a pohoda a já si plánovala, co všechno v klidu udělám a dodělám, jaké udělám úklidy a ono se mi nic nechce. Nejradši bych se zavrtala hlukoko do postele a vylezla za dva dny.
Ajoj..tak k otazce-ne! unavena nejsem spise naopak, mam plno energie a jsem fit ![]()
vzdyt je krasneee, kasli na uklid bez se nekam projit, kup si neco pro radost ![]()
Mám. I když teď když je za poslední týden neustále pěkně, jsem fungovala dobře. A asi o to víc že bylo potřeba něco i na zahrádce, ale už zas melu z poledního… Ale já nevím jestli je to jarní únava, nebo únava ze tří malých děti ![]()
Ahoj, tak mě únava přešla jak začalo konečně jaro. Zato předtím jsem se musela do všeho nutit, nic se mi nechtělo…
Na úklid se vykašli, užívej si klidu a pohody
![]()
@klafina123
Odpočívej, zavrtej se do postele, vypleskni se na sluníčko a načerpávej energii na příval příštích dětských „radovánek“. ![]()
Ráda bych obnovila diskuzi..Jsem neustále unavená, v práci pokulhávám, dělá mi problémy jednoduchá administrativa, nesoustředím se, nejsem ve své kůži, neustále bych jen spala..Nemám teď problém ani usnout v mhd, v kanceláři, prostě kdekoli…Nevím, jestli je to nějaká jarní únava, ale ráda bych znala Vaše rady, co na to pomáhá..
Mám to samé, navíc mě ještě dost často bolí hlava. Můj mi tvrdí, že bych potřebovala vitamín B. Tak dnes asi vyrazím do lékárny a pořídím si B komplex. Snad to pomůže.
Taky jsem to měla, začala jsem se dopovat vitaminy v tabletach a horcikem a je mi o 100% lépe ![]()
@aiera Co celkovy krevni obraz, uz jsem to vcera psala jindea.nebo nejsem si jista ale udelala bych si testy na bdmdreliozu
@omites Tlak mám normální, ruce jsou trošku studené, nohy ne..Nevím, jestli s tím souvisí to, že se mi také často motá hlava, minulý týden to bylo neúnosné a tak mám žádanku na vyšetření na neurologii…
@Bernebi - B komplex beru taky
@ Andy 27 - Asi by to nebylo od věci, poptám se u lékařky @ Ivana-domča - děkuji za radu, koupím si tabletky v lékárně ![]()
@quinny - těhotenství vylučuju včetně veškerých možných nehod přes prášky, není to v mém případě možné