Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@omites wow. bohužel nemám fb tak mě to moc daleko nepustí, ale vypadají moc krásně ty stránky oboje ![]()
@DeTer píše:
@omites wow. bohužel nemám fb tak mě to moc daleko nepustí, ale vypadají moc krásně ty stránky oboje
Tak ještě blog , ale tam toho zas tolik nedávám. FB je pro mě akčnější.
@DeTer Tak to je jasný, když člověk ví, že musí, tak se překoná. Mě spíš štve ta únava v práci, jsem kolikrát rozhozená, nechápu, co se po mě chce, vše mi dlouho trvá a tak…
Nechci si to vsugerovat, ale popíjím tu teplý ovocný čaj a je mi lépe..:)
@omites Ano to jsem myslela a to už jsem jednou viděla a to jsem chtěla
Díky
@aiera píše:
"
Nechci si to vsugerovat, ale popíjím tu teplý ovocný čaj a je mi lépe..:)
Jen si to vsugerovávej. Teplo dělá divy. A co teprve taková horká čistá voda ![]()
@aiera To jo no, taky se mi kolikrát stává jak usilovně myslím na to, co po mě každej chce a nakonec i přesto že nemyslím na nic jiného dělám ale úplně jinou věc… V tu chvíli mi to dycky tak nasejší. Soustředěnost nulová, jen bych polehávala, ani neusnu, jen ležet ![]()
@omites Přiznám se, já radši ty čaje, mám ráda ochucené..Ale pokud mi pomůže i obyč. voda, přemůžu se…:)
@aiera píše:
@omites Přiznám se, já radši ty čaje, mám ráda ochucené..Ale pokud mi pomůže i obyč. voda, přemůžu se…:)
můžeš to kombinovat. Hlavně neslaď bílým cukrem a nedávej do čaje citron. ![]()
@DeTer píše:
@omites Jakto, že ne citron? Všichni jsou tím posedlí…
citron je exotické ovoce. Příroda nám dává to, co potřebujeme. Takže roste v subtropech, kde je vedro a lidi tam potřebují ochladit. Takže má uzchlazující účinky.
Když do sebe cpeš teplo, tak se přece nebudeš zároveň ochlazovat, i když ta horká voda to lehce přebíjí.
A co teprve spousta exotického ovoce v zimě, kolem Vánoce, co myslíte, že to s náma dělá? ![]()