Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
V Brně má pan Josef Tupý firmu na broušení nožů
Moje automatická pračka má program „ruční praní“
![]()
Co Vám „hlava nebere“?
Mne nebere hlava, proc, kdyz jime selata, nemame seleci maso.
Kdyz mi prijde do lekarny pacos a chce nosni KAPKY ve SPREJI
Rika to tak 90procent lidi a nedochazi jim, ze je to blbost:-) ![]()
@zelenaprisera píše:
V Brně má pan Josef Tupý firmu na broušení nožů
Moje automatická pračka má program „ruční praní“Co Vám „hlava nebere“?
@jan.ny17 já to tak řikala taky… teď chodim jen přímo pro Olynth ![]()
A nejlepší paradox je, když největší svině baba si užene toho nejlepšího chlapa, obere ho o co může, podvádí s každým druhým a ještě hodí vinu „za to všechno“ na něj ![]()
Vím o jednom Mudr. co se jmenuje Boháč a jeho sestřička je Žebroková
![]()
Mě hlava nebere to, když se přítel zeptá kdy bude oběd, já řeknu za 15 minut a on sežere rohlík a jogurt nebo sušenky a pak řekne: Pro mě málo, nějak nemám moc hlad. ![]()
U nás měl chirurgii MUDr. Strach, teď už je v důchodě pár let..
V Reflexu přesně o tomhle psali kouzelný článek - farář Mrtvý ve vesnici Hroby, cestovka Zabloudil, autoškola Nedojel a podobně
článek
Jo a u manžela v práci si pan Nehasím vzal paní Hoření ![]()
a jednou mi kdosi zvoní na dveře, zvednu sluchátko a ptám se kdo je? odpověď: nepovím! já na to cože? a borec: tady Nepovím, jdu vám zapojit internet. ![]()
Příspěvek upraven 29.03.13 v 11:31
@Seizdra já mám teď jeden paradox před očima.. kamarádka čeká druhé détě, její přítel ví, že není jeho a chce se stejně o něj postarat. Už u prvního se proslýchalo, že on neni bio otec, naštěstí holka je jak když mu z prdele vypadne. Ona všude vypráví, kdy přesně byl prcek počatej a že si zapoměla vzít anitko. Co jí znám, tak nikdy žádnou nebrala. A ještě každýmu vypráví, jak málem porodila v 6 měsíci. Přitom kecá. A chlap, kvůli ní si pořídil hospodu a dělá ze sebe blbce a ještě se chce strat. To mi taky hlava nebere. Nakopla bych jí a šla by.
Olivový olej je z oliv, slunečnicový ze slunečnic, z čeho je dětský olej
?
@mejdylko No, to je trochu jiná verze toho, co jsem napsala já
Prostě tohle jsou fakt paradoxy
Chlap se může pos… aco z toho má. Většinou na konci holou řiťku
Pro mě je paradox…když u dveří našeho bytu, který obýváme společně s budoucím manželem zazvoní kdosi s nějakou reklamou nebo od O2 a řekne mi…„máš doba rodiče?“ ![]()
na druhou stranu mi před několika lety řekla jedna paní při vytírání veřejných prostor (mě bylo 19) že mám šikovnou dceru a že mi pěkně pomáhá…sestře bylo v té době 13 ![]()