Úsměvné paradoxy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4151
29.3.13 11:19

Úsměvné paradoxy

V Brně má pan Josef Tupý firmu na broušení nožů
Moje automatická pračka má program „ruční praní“
:roll:

Co Vám „hlava nebere“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ncc1701
29.3.13 11:21

Mne nebere hlava, proc, kdyz jime selata, nemame seleci maso.

• Citovat
  • Upravit
4263
29.3.13 11:21

Kdyz mi prijde do lekarny pacos a chce nosni KAPKY ve SPREJI :-D Rika to tak 90procent lidi a nedochazi jim, ze je to blbost:-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
29.3.13 11:22
@zelenaprisera píše:
V Brně má pan Josef Tupý firmu na broušení nožů
Moje automatická pračka má program „ruční praní“ :roll:Co Vám „hlava nebere“?
:lol: Takhle bylo onehdá snad ve Víkendu cosi s příjmením „Kolínko“ a byl to ortoped :D Nebo tak nějak…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
29.3.13 11:23

@jan.ny17 já to tak řikala taky… teď chodim jen přímo pro Olynth :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
29.3.13 11:24

A nejlepší paradox je, když největší svině baba si užene toho nejlepšího chlapa, obere ho o co může, podvádí s každým druhým a ještě hodí vinu „za to všechno“ na něj :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.13 11:24

Vím o jednom Mudr. co se jmenuje Boháč a jeho sestřička je Žebroková :mrgreen: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
11370
29.3.13 11:26

Mě hlava nebere to, když se přítel zeptá kdy bude oběd, já řeknu za 15 minut a on sežere rohlík a jogurt nebo sušenky a pak řekne: Pro mě málo, nějak nemám moc hlad. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
29.3.13 11:27

U nás měl chirurgii MUDr. Strach, teď už je v důchodě pár let..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
29.3.13 11:28

V Reflexu přesně o tomhle psali kouzelný článek - farář Mrtvý ve vesnici Hroby, cestovka Zabloudil, autoškola Nedojel a podobně :) článek

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
29.3.13 11:29

Jo a u manžela v práci si pan Nehasím vzal paní Hoření :lol:
a jednou mi kdosi zvoní na dveře, zvednu sluchátko a ptám se kdo je? odpověď: nepovím! já na to cože? a borec: tady Nepovím, jdu vám zapojit internet. :lol:

Příspěvek upraven 29.03.13 v 11:31

• Citovat
  • Upravit
11370
29.3.13 11:30

@Seizdra já mám teď jeden paradox před očima.. kamarádka čeká druhé détě, její přítel ví, že není jeho a chce se stejně o něj postarat. Už u prvního se proslýchalo, že on neni bio otec, naštěstí holka je jak když mu z prdele vypadne. Ona všude vypráví, kdy přesně byl prcek počatej a že si zapoměla vzít anitko. Co jí znám, tak nikdy žádnou nebrala. A ještě každýmu vypráví, jak málem porodila v 6 měsíci. Přitom kecá. A chlap, kvůli ní si pořídil hospodu a dělá ze sebe blbce a ještě se chce strat. To mi taky hlava nebere. Nakopla bych jí a šla by.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj
29.3.13 11:33

Olivový olej je z oliv, slunečnicový ze slunečnic, z čeho je dětský olej 8o :mrgreen:?

• Citovat
  • Upravit
21848
29.3.13 11:34

@mejdylko No, to je trochu jiná verze toho, co jsem napsala já :D Prostě tohle jsou fakt paradoxy :) Chlap se může pos… aco z toho má. Většinou na konci holou řiťku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
29.3.13 11:35

Pro mě je paradox…když u dveří našeho bytu, který obýváme společně s budoucím manželem zazvoní kdosi s nějakou reklamou nebo od O2 a řekne mi…„máš doba rodiče?“ :cert:

na druhou stranu mi před několika lety řekla jedna paní při vytírání veřejných prostor (mě bylo 19) že mám šikovnou dceru a že mi pěkně pomáhá…sestře bylo v té době 13 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí