Zážitky z obchodů

Rose007
27.3.13 17:53

Zážitky z obchodů

Ahooj, napadlo mě založit tohle téma pro pobavené. :P :mrgreen: Za den tu vidím ix diskuzí o dávkách, nemocech, penězích, exekucích, tak pro zasmání tato. :mrgreen: Zajímalo by mě, co se Vám přihodila vtupného v supermarketu. Mě dneska nas*ral důchodce. :mrgreen: Jdu nakoupit, malá v kočárku a vidím celý kuře v akci. Říkám si, že ho po dlouhý době vezmu a udělám k večeři. Bylo v mrazáku poslední. Vedle stál dědek, ale nevypadal, že na to kuře má zálusk. Tak si to kuře v klidu beru a jdu ke kočáru. Dědek se otočí, koukne do mrazáku, přiběhne, vyrve mi kuře z ruky, zasyčí " krávo " a utíká. No já myslela, že mu jednu fláknu. :mrgreen: :pocitac: Tak se taky pochlubte, co jste zažily vy. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11689
27.3.13 17:59

To je zajímavý, tenhle příběh se mi stal taky https://www.emimino.cz/…-krev-67286/ je to cca 13 příspěvek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
27.3.13 18:01

Nechodím většinou do obchodů první den akce, abych se vyvarovala tomu co popisuješ :-D Tuhle jsem byla v obchodě a taky kuře v akci, byli tam poslední tři, tak jsem si je šoupla do košíku a radovala se, že na opozdilé důchodce nezbylo :-D A přitom jsem vlastně kuře vůbec kupovat nechtěla :-D
Jinak hlídám účtenky, dělám bordel když mi něco naúčtujou jinak a když chci něco reklamovat musím sama :-D přítel to nedává, já vyřvu peníze zpět i na vietnamci bez účtenky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
27.3.13 18:02

@Lastkecka já se zabiju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
27.3.13 18:04
@gabriela82 píše:
@Lastkecka já se zabiju :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
27.3.13 18:05

@Lastkecka zajímavé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
27.3.13 18:10

@Lastkecka @Rose007 Teda ta dnešní generace důchodců je ale nevychovaná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35766
27.3.13 18:11

Já tuhle šla po roce s tátou ráno do Globusu a asi jsem tam byla nejmladší, slyšela jsem různé peprné hlášky :mrgreen: já nechápu, co jsou ty lidi tak nasraný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
27.3.13 18:12
@Rose007 píše:
Ahooj, napadlo mě založit tohle téma pro pobavené. :P :mrgreen: Za den tu vidím ix diskuzí o dávkách, nemocech, penězích, exekucích, tak pro zasmání tato. :mrgreen: Zajímalo by mě, co se Vám přihodila vtupného v supermarketu. Mě dneska nas*ral důchodce. :mrgreen: Jdu nakoupit, malá v kočárku a vidím celý kuře v akci. Říkám si, že ho po dlouhý době vezmu a udělám k večeři. Bylo v mrazáku poslední. Vedle stál dědek, ale nevypadal, že na to kuře má zálusk. Tak si to kuře v klidu beru a jdu ke kočáru. Dědek se otočí, koukne do mrazáku, přiběhne, vyrve mi kuře z ruky, zasyčí " krávo " a utíká. No já myslela, že mu jednu fláknu. :mrgreen: :pocitac: Tak se taky pochlubte, co jste zažily vy. :mrgreen:

noa mě nasralo, to že si říkala to je ale štěstí pché, mají ještě odpoledne to zlevnéně mléko, no houby s octem, bylo to mlíko nezlevněné, d kdžy jsem se vrátila pro mléko zlevněné už nebylo, naštvalo mě to ale bohužel, za svoji chybu se pyká,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
27.3.13 18:13
@tweetydee píše:
@Lastkecka @Rose007 Teda ta dnešní generace důchodců je ale nevychovaná :lol:

vidět jak je to učily ty jejich maminky ke slušnosti,:? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
27.3.13 18:24

Ježiš, tak to já musim opačně - i když ne z obchodu. byla jsem asi ve cca 30 týdnu, už břicho, ale nic extra velkýho. jedu tramvají a zaklepe mi někdo na rameno a povídá" mmmladá pppani, pojdddte si sssednout" dědek tak 90, celej se klepal, div nestál na nohou, ale pustil mne sednout:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
27.3.13 18:26
@Alyss1 píše:
Ježiš, tak to já musim opačně - i když ne z obchodu. byla jsem asi ve cca 30 týdnu, už břicho, ale nic extra velkýho. jedu tramvají a zaklepe mi někdo na rameno a povídá" mmmladá pppani, pojdddte si sssednout" dědek tak 90, celej se klepal, div nestál na nohou, ale pustil mne sednout:)

vidíš jetě jsou lidivychovaní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
27.3.13 18:27
@tweetydee píše:
@Lastkecka @Rose007 Teda ta dnešní generace důchodců je ale nevychovaná :lol:

Třeba je to nějaká olympiáda v kradení kuřat :lol: :lol: Nebo dědek sjíždí republiku a krade poslední zlevněná kuřata :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.13 18:33

@Alyss1 Já se odhodlala a zaklepala na rameno mladíkovi, aby pustil sednout babku o holi. netvářil se, ale pustil 8)

Zážitků z obchodu mám spousty. Ale spíš z druhé strany :D dlouho jsem byla na informacích, a po ránu když začínala akce a pustil se ten dav do krámu, jsme stáli a chechtali se, jak jsou lidi jak utržení. u zeleniny se rvali, vráželi do sebe košema.. jedna paní druhé urvala rukáv :D

a dodnes se bavím tím, jak si spousta lidí myslí, že jim bude v té pípací bráně pípat čárový kod z výrobku :P

Lenka

• Citovat
  • Upravit
1048
27.3.13 18:43

Já byla nedávno s kočárem v Albertu v Dejvicích, sahám po sýru, vedle stál nějakej dědek tak okolo 60ti. Vezmu sýr a jedu pryč a on na mě začal, že jsem jako měla říct s dovolením a že teda moc vychovaná nejsem a podobný řeči. Přitom jsem mu nijak nepřekážela a ani se ho nedotkla. Začala jsem na něj slušně, že jsem mu nic neudělala atd. Nicméně nemělo to cenu, pán mi začal nadávat do krav a bůhví do čeho ještě, tak jsem mu slušně řekla, že je vidět, že žije sám, protože s takovym chlapem by žádná ženská nevydržela ani den a že ho vlastně chápu, že si potřebuje na někom vylít vztek ze samoty :) Koukal jak puk :)
Pak jsem byla v jiném Albertu, taky s kočárem, zaplatím u kasy a co nejrychleji dávám dolu do kočáru nákup, v tom pani kolem 50ti let co byla za mnou do mě začala strkat, protože pokladní už jí tam poslala její nákup, jako ať už vypadnu. Říkám jí: to nemůžete chvilku počkat? Ne, jste pomalá a překážíte mi tady. Tak jí povídám: no vy jste taky dobrá, s váma bych chtěla mít dvojdomek fakt :D Nevěděla co má odpovědět, tak jen koukala a já spokojeně odjela s kočárem pryč :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí