Nejnevhodnější chvíle

297
16.3.13 16:51

Nejnevhodnější chvíle

Jaká byla nejnevhodnější chvíle, kdy jste udělali něco, co se nesluší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1265
16.3.13 17:10

@teriiiy Když jsem si říhla na návštevě jeho rodičů. Podotýkám, že to ze mně vyšlo samo. Utekla jsem na záchod a málem hanbou brečela. :oops: :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
16.3.13 17:13
@Sfaticata píše:
@teriiiy Když jsem si říhla na návštevě jeho rodičů. Podotýkám, že to ze mně vyšlo samo. Utekla jsem na záchod a málem hanbou brečela. :oops: :roll: :lol:

to je nejhorší, když to přijde nečekaně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
16.3.13 17:18

@teriiiy Přítel si pak ze mně dělal srandu, že to bylo furt lepší horem, než spodem. :pocitac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
16.3.13 17:23
@Sfaticata píše:
@teriiiy Přítel si pak ze mně dělal srandu, že to bylo furt lepší horem, než spodem. :pocitac: :lol:

no to si myslim, že má pravdu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
16.3.13 17:27

No u nás se to netýkalo úplně mě, ale bylo to taky nepříjemný. Byla u nás paní kvůli pojištění možná dvě hodiny, fenka hárala tak měla natažený kalhotky, nevím co kde sežrala, ale během těch dvou hodin jsem jí čtyřikrát převlíkala kaťata páč se do nich posrala a běhala s tím po bytě, smrad neskutečnej, paní párkrát pěkně natáhlo že jsem čekala, že mi do těch smluv hodí šavli :poblion:

• Citovat
  • Upravit
rozmary
16.3.13 17:33

Jo a tohle se stalo mě na fotbale po nějaké tůře jsem se pověsila na zabradlí a říkám příteli, ty bláho já mám úplně dřevěný nohy, otočím se a vedle mě stál pán bez nohou s protézama :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
5470
16.3.13 17:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
16.3.13 18:04

V obchodě jsem začla nadávat na ty líný lemry píp píp píp co doplňujou zboží. A ejhle milá paní za mnou.

• Citovat
  • Upravit
297
16.3.13 18:08
@rozmary píše:
No u nás se to netýkalo úplně mě, ale bylo to taky nepříjemný. Byla u nás paní kvůli pojištění možná dvě hodiny, fenka hárala tak měla natažený kalhotky, nevím co kde sežrala, ale během těch dvou hodin jsem jí čtyřikrát převlíkala kaťata páč se do nich posrala a běhala s tím po bytě, smrad neskutečnej, paní párkrát pěkně natáhlo že jsem čekala, že mi do těch smluv hodí šavli :poblion:
@rozmary píše:
Jo a tohle se stalo mě na fotbale po nějaké tůře jsem se pověsila na zabradlí a říkám příteli, ty bláho já mám úplně dřevěný nohy, otočím se a vedle mě stál pán bez nohou s protézama :pocitac:

pěkný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
16.3.13 18:10
@teriiiy píše:
pěkný :mrgreen:

No ono to zas tak pěkný nebylo, bych se zavrtala deset metrů pod zem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
297
16.3.13 18:13

Tak mě se stalo, že v autobusu jsem si sedla na žvýkačku a když jsem vystupovala všichni se na mě otáčeli a já nevěděla proč a pak jsem zjistila, že žvýkačka se táhne od mýho zadku přes půl autobusu k sedačce :mrgreen: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
16.3.13 18:18

@teriiiy :lol: To druhý se mi stalo taky. U bývalého přítele. Dostala jsem záchvat smíchu. Co smích, to pšouk. O trapasech bych mohla vyprávět. :-D Uff.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
16.3.13 18:26
@Sfaticata píše:
@teriiiy :lol: To druhý se mi stalo taky. U bývalého přítele. Dostala jsem záchvat smíchu. Co smích, to pšouk. O trapasech bych mohla vyprávět. :-D Uff.

Jo pšouky, jednou za mlada jsem si pšoukla u orálního sexu, to byla taky chuťovka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
297
16.3.13 18:28
@rozmary píše:
Jo pšouky, jednou za mlada jsem si pšoukla u orálního sexu, to byla taky chuťovka :mrgreen:

to bych byla rudá až na prdeli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky