Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Jaká byla nejnevhodnější chvíle, kdy jste udělali něco, co se nesluší?
@teriiiy Když jsem si říhla na návštevě jeho rodičů. Podotýkám, že to ze mně vyšlo samo. Utekla jsem na záchod a málem hanbou brečela.
![]()
@Sfaticata píše:
@teriiiy Když jsem si říhla na návštevě jeho rodičů. Podotýkám, že to ze mně vyšlo samo. Utekla jsem na záchod a málem hanbou brečela.![]()
![]()
to je nejhorší, když to přijde nečekaně ![]()
@teriiiy Přítel si pak ze mně dělal srandu, že to bylo furt lepší horem, než spodem.
![]()
@Sfaticata píše:
@teriiiy Přítel si pak ze mně dělal srandu, že to bylo furt lepší horem, než spodem.![]()
no to si myslim, že má pravdu ![]()
No u nás se to netýkalo úplně mě, ale bylo to taky nepříjemný. Byla u nás paní kvůli pojištění možná dvě hodiny, fenka hárala tak měla natažený kalhotky, nevím co kde sežrala, ale během těch dvou hodin jsem jí čtyřikrát převlíkala kaťata páč se do nich posrala a běhala s tím po bytě, smrad neskutečnej, paní párkrát pěkně natáhlo že jsem čekala, že mi do těch smluv hodí šavli ![]()
Jo a tohle se stalo mě na fotbale po nějaké tůře jsem se pověsila na zabradlí a říkám příteli, ty bláho já mám úplně dřevěný nohy, otočím se a vedle mě stál pán bez nohou s protézama ![]()
V obchodě jsem začla nadávat na ty líný lemry píp píp píp co doplňujou zboží. A ejhle milá paní za mnou.
@rozmary píše:
No u nás se to netýkalo úplně mě, ale bylo to taky nepříjemný. Byla u nás paní kvůli pojištění možná dvě hodiny, fenka hárala tak měla natažený kalhotky, nevím co kde sežrala, ale během těch dvou hodin jsem jí čtyřikrát převlíkala kaťata páč se do nich posrala a běhala s tím po bytě, smrad neskutečnej, paní párkrát pěkně natáhlo že jsem čekala, že mi do těch smluv hodí šavli
@rozmary píše:
Jo a tohle se stalo mě na fotbale po nějaké tůře jsem se pověsila na zabradlí a říkám příteli, ty bláho já mám úplně dřevěný nohy, otočím se a vedle mě stál pán bez nohou s protézama
pěkný ![]()
@teriiiy píše:
pěkný
No ono to zas tak pěkný nebylo, bych se zavrtala deset metrů pod zem ![]()
Tak mě se stalo, že v autobusu jsem si sedla na žvýkačku a když jsem vystupovala všichni se na mě otáčeli a já nevěděla proč a pak jsem zjistila, že žvýkačka se táhne od mýho zadku přes půl autobusu k sedačce
![]()
@teriiiy
To druhý se mi stalo taky. U bývalého přítele. Dostala jsem záchvat smíchu. Co smích, to pšouk. O trapasech bych mohla vyprávět.
Uff.
@Sfaticata píše:
@teriiiyTo druhý se mi stalo taky. U bývalého přítele. Dostala jsem záchvat smíchu. Co smích, to pšouk. O trapasech bych mohla vyprávět.
Uff.
Jo pšouky, jednou za mlada jsem si pšoukla u orálního sexu, to byla taky chuťovka ![]()
@rozmary píše:
Jo pšouky, jednou za mlada jsem si pšoukla u orálního sexu, to byla taky chuťovka
to bych byla rudá až na prdeli ![]()