Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
U nás ve městě hodně dlouho chodila Kateřina Krátká a Davidem Dlouhým
A jedna známá se za svobodna jmenovala Nejezchlebová a teď se jmenuje Bučková ![]()
@zelenaprisera píše:
Moji kamarádi se kdysi bavili s telefoním seznamem. zavolali panu Sluníčkovi a když se slušně představil „tady Sluníčko“ řekli na to „tady je tma jako v pr.eli“ a děsně se tomu chechtaliPříspěvek upraven 29.03.13 v 12:24
Haha
tak to mě připomnělo co mě říkala kolegyně. Jmenuje se Vítámvásová a její manžel samozřejmě Vítám vás. A manžel se někomu představoval jako „dobrý den, těší mě, Vítámvás a dostalo se mu odpovědi logicky "já vás taky“ ![]()
@panenka87 to je skoro jak u cimrmanů - rytíř Smil Flek z Nohavic - a čím vám to pustilo?
@zelenaprisera já chodila v Pze ke gynekologovi, který se jmenoval Šuk.. celkem šok
ale byl v klidu ![]()
@jessikka píše: Ředitel pražské botanické zahrady Větvička
a ZOO Praha Bobek ![]()
Můj táta byl za minulého režimu na montážích a sešli se tam s ním Zajíc, Vlk, Králík a Bobek ![]()
Pak ho nechtěli pustit ze SSSR, protože se jmenoval Polák a nemohli pochopit, co je. Jestli Polák nebo Čech. Pak nám posílali prospekt ze zahraničí a šel přes Polsko
Ale došel. I když o 4 měsíce později než dědovi, co měl Normální příjmení.
@panenka87 píše:
Hahatak to mě připomnělo co mě říkala kolegyně. Jmenuje se Vítámvásová a její manžel samozřejmě Vítám vás. A manžel se někomu představoval jako „dobrý den, těší mě, Vítámvás a dostalo se mu odpovědi logicky "já vás taky“
@marinka5 píše:
Pro mě je paradox…když u dveří našeho bytu, který obýváme společně s budoucím manželem zazvoní kdosi s nějakou reklamou nebo od O2 a řekne mi…„máš doba rodiče?“na druhou stranu mi před několika lety řekla jedna paní při vytírání veřejných prostor (mě bylo 19) že mám šikovnou dceru a že mi pěkně pomáhá…sestře bylo v té době 13
To mně když bylo 17 a o rok starší brách dělal řidičák, vyzvednul ho instruktor u nás doma. Já otevřela okono- bydlíme v přízemí- a instruktor cca 25 let se mě ptá, jestli mám doma syna ![]()
@Isabellinka píše:
Já někde viděla napsáno : Pan Jebal z Pičína.
Tak to je síla ![]()
@Isabellinka píše:
Já někde viděla napsáno : Pan Jebal z Pičína.
to máš z Princezny Mononoke?
Kožní lékař - Štyřík - čtyřík - někdo vyslovuje štyřík - pražsky - pupínek
.