Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@byron
To vůbec neznám
Já to viděla někde napsané (Musela jsem si hledat co to princezna Mononoke je
)
Když jsem byla malá (rozuměj mladá a blbá) tak jsme v seznamu našli pana Chobota a volali jsme mu - „tady Chobot“ „a tady je zbytek slona“
![]()
@neschopná mamka píše:
Když jsem byla malá (rozuměj mladá a blbá) tak jsme v seznamu našli pana Chobota a volali jsme mu - „tady Chobot“ „a tady je zbytek slona“
Parchanti
![]()
@KPKristy píše:
Kojicí polštář taky ještě nikoho nenakojil…
Však to by to musel být kojící polštář, ne kojicí. ![]()
@neschopná mamka
Omlouvám se, že je to mimo téma, ale dělali jsme něco podobného s mým bratrem… Např. "Dobrý den, byl jste vylosován v naší soutěži, vyhrál jste bublinku do vodováhy. "
Myslím, že volat lidem a kecat blbiny, to dělalo hodně z nás (paňáři no) ![]()
@Isabellinka Výraz paňáři neznam, ale hlásím se k těm parchantum, co volali cizím lidem z budky a dělali si z nich srandu. ![]()
Pro mě je paradox, že když jsem za svobodna nastoupila do práce, lidi se divili, že nejsem vdaná. Teď vdaná jsem a většina lidí mě oslovuje „slečno“. ![]()
@Raduš.ka44
Paňáři = parchanti ![]()
Mě zase vadí když mi někdo komu řeknu „Dobrý den“ řekne „Ahoj“ a tyká mi i když ho neznám. Naposledy teď v optiku. Stalo se mi to už několikrát, asi bych měla být ráda, že vypadám tak mladě, ale na 12 si nepřipadám ![]()
Ale s tou slečnou tě naprosto chápu, moje sestra je též vdaná a pořád ji všichni oslovují slečno.
My jsme měli na gymplu tělocvikáče Chromého. A sdílel kabinet ještě se 2 kolegama. Takže vizitka na dveřích: Chromý Teplý Coufal ![]()
Jeden známý jel s náklaďákem pro písek a přišel k němu chlápek, ruku nataženou a říká: „Papír.“ No a ten známý se rozhlíží a říká mu: „Ty, vo*e, mně žádnej papír nedali.“ A ten chlápek mu povídá, že Papír je jeho jméno a že je nový majitel
.
V televizi jedna paní říkala, že jedna dcera se vdala za Pohana, druhá za Křesťana
.
Kamarádky tatínek, příjmením Hrdina, byl v nemocnici, vešla sestra s houfem žákyněk a otázkou: „tak kdo je tady hrdina?“, samo se přihlásil a stal se pokusným králíkem pro nácvik píchání injekcí žákyňkami
.
Tak nevím, jestli to je úsměvné, ale hlava mi nebere, proč je tááák strašně nutný mít v těhotenské průkazce razítko od zubaře. Můj gynekolog mě o něj doslova uháněl. Já měla v plánu si to nechat potvrdit při prohlídce, což mi vycházelo tři měsíce před porodem. Rozhodně jsem tam nechtěla letět jen kvůli razítku. A on šílel „už je načase mít to razítko…“ a tak dále
. Tak si potom možná oddychl, když už jsem ho měla. Dodneška se ale domnívám, že bych porodila i bez toho… Nebo že by to šlo hůř… Možná by to nešlo…
No, hlavně, že jsme ho teda měla…
@Raduš.ka44 píše:
Však to by to musel být kojící polštář, ne kojicí.
I takový jsem měla a stejně jsem si své děti kojila sama. Ani při spurtech nepomohl, zmetek… ![]()