Úsměvné paradoxy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4151
29.3.13 19:27

Pohřebnictví Hnátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
29.3.13 19:41

@byron
To vůbec neznám :lol: Já to viděla někde napsané (Musela jsem si hledat co to princezna Mononoke je :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.13 20:32

Když jsem byla malá (rozuměj mladá a blbá) tak jsme v seznamu našli pana Chobota a volali jsme mu - „tady Chobot“ „a tady je zbytek slona“
:oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj
29.3.13 20:54
@neschopná mamka píše:
Když jsem byla malá (rozuměj mladá a blbá) tak jsme v seznamu našli pana Chobota a volali jsme mu - „tady Chobot“ „a tady je zbytek slona“ :oops:

Parchanti :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7182
29.3.13 21:04
@KPKristy píše:
Kojicí polštář taky ještě nikoho nenakojil… :P

Však to by to musel být kojící polštář, ne kojicí. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
29.3.13 21:07

@neschopná mamka
Omlouvám se, že je to mimo téma, ale dělali jsme něco podobného s mým bratrem… Např. "Dobrý den, byl jste vylosován v naší soutěži, vyhrál jste bublinku do vodováhy. " :oops: Myslím, že volat lidem a kecat blbiny, to dělalo hodně z nás (paňáři no) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
29.3.13 21:10

@Isabellinka Výraz paňáři neznam, ale hlásím se k těm parchantum, co volali cizím lidem z budky a dělali si z nich srandu. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
29.3.13 21:17

Pro mě je paradox, že když jsem za svobodna nastoupila do práce, lidi se divili, že nejsem vdaná. Teď vdaná jsem a většina lidí mě oslovuje „slečno“. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
29.3.13 21:24

@Raduš.ka44
Paňáři = parchanti :lol:

Mě zase vadí když mi někdo komu řeknu „Dobrý den“ řekne „Ahoj“ a tyká mi i když ho neznám. Naposledy teď v optiku. Stalo se mi to už několikrát, asi bych měla být ráda, že vypadám tak mladě, ale na 12 si nepřipadám :think:

Ale s tou slečnou tě naprosto chápu, moje sestra je též vdaná a pořád ji všichni oslovují slečno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2273
29.3.13 21:31

My jsme měli na gymplu tělocvikáče Chromého. A sdílel kabinet ještě se 2 kolegama. Takže vizitka na dveřích: Chromý Teplý Coufal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.13 21:34

Jeden známý jel s náklaďákem pro písek a přišel k němu chlápek, ruku nataženou a říká: „Papír.“ No a ten známý se rozhlíží a říká mu: „Ty, vo*e, mně žádnej papír nedali.“ A ten chlápek mu povídá, že Papír je jeho jméno a že je nový majitel :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
29.3.13 23:13

Kolega měl spolužáka jmeném Koza a bral si slečnu Pečenou.

• Citovat
  • Upravit
5473
29.3.13 23:29

V televizi jedna paní říkala, že jedna dcera se vdala za Pohana, druhá za Křesťana :mrgreen:.

Kamarádky tatínek, příjmením Hrdina, byl v nemocnici, vešla sestra s houfem žákyněk a otázkou: „tak kdo je tady hrdina?“, samo se přihlásil a stal se pokusným králíkem pro nácvik píchání injekcí žákyňkami :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
30.3.13 06:04

Tak nevím, jestli to je úsměvné, ale hlava mi nebere, proč je tááák strašně nutný mít v těhotenské průkazce razítko od zubaře. Můj gynekolog mě o něj doslova uháněl. Já měla v plánu si to nechat potvrdit při prohlídce, což mi vycházelo tři měsíce před porodem. Rozhodně jsem tam nechtěla letět jen kvůli razítku. A on šílel „už je načase mít to razítko…“ a tak dále 8o. Tak si potom možná oddychl, když už jsem ho měla. Dodneška se ale domnívám, že bych porodila i bez toho… Nebo že by to šlo hůř… Možná by to nešlo… :think: No, hlavně, že jsme ho teda měla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
30.3.13 06:05
@Raduš.ka44 píše:
Však to by to musel být kojící polštář, ne kojicí. ;-)

I takový jsem měla a stejně jsem si své děti kojila sama. Ani při spurtech nepomohl, zmetek… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí