Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tak mléčné výrobky jsou pěkné svinstvo. Nejen, že hoodně lidí má na laktozu intoleranci, ale hlavně pěkně zahleňují celé tělo
Máte už někdo letošní „jarní únavu“?
Mám pocit, že mě přepadla, ale nevím, jestli to spíš není lenora… ![]()
@Malaga Plynule jsem přesla ze zimního spánku do jarní únavy. Pokračují letním odpočinkem a podzimní melancholii. Nehoním se ![]()
Na me dneska něco vlezlo, ještě nevím co to je.
Jestli únava, nebo chřipka.
@kacabosom píše:
Na me dneska něco vlezlo, ještě nevím co to je.Jestli únava, nebo chřipka.
furt lepší než vošklivej chlap ![]()
@Malaga
takového doma nemám. Rada bych, kdyby na me lezl on a ne to voleni celého tela. Bohužel, moc se k tomu nemá. ![]()
@Malaga Jarně-zimní únava na mě vlezla už asi před měsícem a ne a ne se jí zbavit. Do toho jsem si ještě zablokovala záda, tak ji nemohu ani vyhnat nějakou činností.
A když jsme tak u toho, co používáte na/proti jarní únavu/ě? Zkouším každý rok něco jiného a pořád ne a ne se toho zbavit. ![]()
@ZItu zvýšila jsem příjem vitamínů a minerálů. Jinak uvažuju o solárku, cca 3×, chybí mi sluníčko a zkoušela jsem v minulosti - přes zimu mi to pomáhalo.
Někde jsem se dočetla, že ten simplebiotix je super na jarní únavu. Je to tak? Já s ní letos děsně bojuju :/ Pomohl by mi na to? A mám kopit tu ranní i večerní kúru?
No, tak holky
Nakonec jsem si ho koupila a musím říct, že mám za sebou 14 dní a opravdu je cítit změna. Takže ho mohu doporučit ![]()
Ahoj, měla bych dotaz… Jaké doplňky stravy berete na podporu celkové imunity?