Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Sati píše:
Ni aby splynul davempříště ti ho ještě máznou čokoládou, aby tak nezářil
@neumisa píše: čokoládou? takové plýtvání, když jsou i jiné hnědé věci a podstatně levnější…
@Bemula píše:
@wildcherry To není fakt nnormální jako![]()
. Smradi.
No ale tito byli dospělí, pán s paní, proč by to dělali??? To mi nejde do hlavy.
Hej nevim, ale jelikoz jsem projezdila busem(MHD)celou zakladku, tech historek znam plno. Zenska, no socialni pripad, z rostrhanyho batohu ji trcela mineralka(dnes uz vim, ze to bylo toceny vino),sedala hned za ridice a schvalne nastavovala nohu. U nas se plati u ridice, i ukazuje prukazka, takze vetsina lidi zakopla.Pak tam jezdil duchodce, celkem normalni na pohled a lepil skolakum zvykacky a otiral susne do batohu. Chapu ze studenti s aktovkama zduchaji, ale toto
.
Příspěvek upraven 15.05.13 v 19:39
@Bemula mi kluk chodí popsanej propiskou nebo centrofixem, ale vyrábí si to sám
prý tetování. Jinak z oblečení a pod to jde dobře i normálním práškem - navlhčím, přejedu skvrnu jemným kartáčkem, pouští to.. ten centrák je horší, ale taky povolí… ![]()
@Bemula parchanti
zkus ten gel, půjde to uvidíš ![]()
Moje dcera jednou v autobuse ukradla dítěti velice pochybných rodičů párek v rohlíku, byl jí rok a půl. Všimla jsem si toho až když jsme vystupovali
![]()
@Bemula
Nejhorší je že normálního člověka (a to teď neřeším jestli je bílej nebo černej nebo nějakej jinej) to nenapadne. Tihle chytráci si ničením jen zvedají sebevědomí a léčí si mindráky. Že ostatním přidělávají potíže jim nedojde nebo v horším případě z toho mají radost.
matko krkavčí, vlastní dítě nekrmíš a ono pak musí krást u dětí pochybných rodičů… sociálku na tebe! ![]()
@martina.se Jj, taky jsem tak chodila domů, to si pamatuju
. Vím 100pro, že si to prcek neudělal sám, protože ZATÍM ho nenapadlo po sobě kreslit, nemá přístup k propisce a hlavně těsně než jsme šli, jsem ho mazala krémem a pak hned šupla do kočáru.
Mě na tom nejvíc štve, že jsem si toho nevšimla
, teď se cítím špatně, jako že jsem selhala a neochránila svoje dítko, neojde o blbou počmáranou ruku, ale co kdyby mu někdo udělal něco horšího.
@Bemula to je mi jasné, koukala jsem na metřík.. no nechápu, jestli tohle fakt někdo udělal schválně, hlava mi to nebere ![]()
A neudělal to prcek sám? Nevzal nějak nepozorovaně tužku? Jako kdyby to bylo vzadu, tak bych řekla, jo byl to někdo, ale tohle mi přijde že to byl sám pán mimčo. ![]()
@Caty píše:
A neudělal to prcek sám? Nevzal nějak nepozorovaně tužku? Jako kdyby to bylo vzadu, tak bych řekla, jo byl to někdo, ale tohle mi přijde že to byl sám pán mimčo.
taky mi to tak příjde, akorát si toho maminka nevšimla. Protože kdyby chtěli počmárat dítě tak tam bude něšcxo na škrábaného a né rovné linky. vypadá to fakt jako od dítěte
. Ale nevím nemohu soudit
Jako to buď rada za prupisku, příště to může být od cigara nebo ziletka.. mi někdo takle sáhnout na dítě, tak to ví i za horama.. aaa začínám být cholericka matka, dneska jsem dorvala chlapa, že mě předběhl ve frontě na rohlík:-D
Fuj, tohle je neprijemny…ale taky mi prijde, ze to udelalo nejake dite, bud sam si, nebo ten chlapecek, ale kdyz pises, ze stal ne zronva na rane. ![]()