Nezapomenutelná jízda autobusem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
355
15.5.13 19:27
@Sati píše:
Ni aby splynul davem ;)příště ti ho ještě máznou čokoládou, aby tak nezářil :think:
@neumisa píše: čokoládou? takové plýtvání, když jsou i jiné hnědé věci a podstatně levnější…
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
15.5.13 19:30
@Bemula píše:
@wildcherry To není fakt nnormální jako :cert: :pocitac:. Smradi.
No ale tito byli dospělí, pán s paní, proč by to dělali??? To mi nejde do hlavy.

Hej nevim, ale jelikoz jsem projezdila busem(MHD)celou zakladku, tech historek znam plno. Zenska, no socialni pripad, z rostrhanyho batohu ji trcela mineralka(dnes uz vim, ze to bylo toceny vino),sedala hned za ridice a schvalne nastavovala nohu. U nas se plati u ridice, i ukazuje prukazka, takze vetsina lidi zakopla.Pak tam jezdil duchodce, celkem normalni na pohled a lepil skolakum zvykacky a otiral susne do batohu. Chapu ze studenti s aktovkama zduchaji, ale toto :poblion:.

Příspěvek upraven 15.05.13 v 19:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
15.5.13 19:31
@neumisa píše:
ne-e, ta mě fakt nenapadla :andel: :lol:
:mrgreen: fuj
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
15.5.13 19:32

Pardon za preklepy, jsem na tel :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.5.13 19:33

@Bemula mi kluk chodí popsanej propiskou nebo centrofixem, ale vyrábí si to sám :mrgreen: prý tetování. Jinak z oblečení a pod to jde dobře i normálním práškem - navlhčím, přejedu skvrnu jemným kartáčkem, pouští to.. ten centrák je horší, ale taky povolí… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reyne
15.5.13 19:35

@Bemula parchanti :-( zkus ten gel, půjde to uvidíš :hug:

Moje dcera jednou v autobuse ukradla dítěti velice pochybných rodičů párek v rohlíku, byl jí rok a půl. Všimla jsem si toho až když jsme vystupovali :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2359
15.5.13 19:37

@Bemula
Nejhorší je že normálního člověka (a to teď neřeším jestli je bílej nebo černej nebo nějakej jinej) to nenapadne. Tihle chytráci si ničením jen zvedají sebevědomí a léčí si mindráky. Že ostatním přidělávají potíže jim nedojde nebo v horším případě z toho mají radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
15.5.13 19:37

@Reyne

matko krkavčí, vlastní dítě nekrmíš a ono pak musí krást u dětí pochybných rodičů… sociálku na tebe! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
15.5.13 19:46

Tak ještě, že nepotáhnla tu "minerálku " :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
15.5.13 19:49

@martina.se Jj, taky jsem tak chodila domů, to si pamatuju :mrgreen:. Vím 100pro, že si to prcek neudělal sám, protože ZATÍM ho nenapadlo po sobě kreslit, nemá přístup k propisce a hlavně těsně než jsme šli, jsem ho mazala krémem a pak hned šupla do kočáru.

@Reyne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mě na tom nejvíc štve, že jsem si toho nevšimla :zed: :zed: :zed:, teď se cítím špatně, jako že jsem selhala a neochránila svoje dítko, neojde o blbou počmáranou ruku, ale co kdyby mu někdo udělal něco horšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.5.13 19:50

@Bemula to je mi jasné, koukala jsem na metřík.. no nechápu, jestli tohle fakt někdo udělal schválně, hlava mi to nebere 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
15.5.13 19:53

A neudělal to prcek sám? Nevzal nějak nepozorovaně tužku? Jako kdyby to bylo vzadu, tak bych řekla, jo byl to někdo, ale tohle mi přijde že to byl sám pán mimčo. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6945
15.5.13 19:58
@Caty píše:
A neudělal to prcek sám? Nevzal nějak nepozorovaně tužku? Jako kdyby to bylo vzadu, tak bych řekla, jo byl to někdo, ale tohle mi přijde že to byl sám pán mimčo. :mrgreen:

taky mi to tak příjde, akorát si toho maminka nevšimla. Protože kdyby chtěli počmárat dítě tak tam bude něšcxo na škrábaného a né rovné linky. vypadá to fakt jako od dítěte :). Ale nevím nemohu soudit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
15.5.13 20:09

Jako to buď rada za prupisku, příště to může být od cigara nebo ziletka.. mi někdo takle sáhnout na dítě, tak to ví i za horama.. aaa začínám být cholericka matka, dneska jsem dorvala chlapa, že mě předběhl ve frontě na rohlík:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
15.5.13 20:41

Fuj, tohle je neprijemny…ale taky mi prijde, ze to udelalo nejake dite, bud sam si, nebo ten chlapecek, ale kdyz pises, ze stal ne zronva na rane. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí