Nudím se :-) Co máte dnes v plánu?

chatwenna
20.5.13 11:27

Nudim se :-) Co mate dnes v planu?

O vikendu jsem uklidila, vyzehlila, nakoupene mam, uvarene taky…

Nemam na dnesek zadny plan, maly spi - NUDA :))

Co budete delat dnes vy? Necham se inspirovat :)

Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24379
20.5.13 11:30

Nudit se :mrgreen:.Mala taky spi, crcam kavco na slunicku a objednavam obleceni :mrgreen:.odpo pokud pocasi vydrzi pujdem do hospudky na zahradku na makrelu. Potkame se tam vsichni z okoli. Jinak nic vyjimecneho, dneska se mi nic delat nechce :jazyk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
20.5.13 11:32

Já asi budu stěhovat rajčata a papriky z okna do foliovníku, už je nejvyšší čas :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
20.5.13 11:34
@Pipet píše:
Já asi budu stěhovat rajčata a papriky z okna do foliovníku, už je nejvyšší čas :dance:
:think: asi proteham bylinky at jsem taky neco uzitecna.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88

Já se dneska fakt nudit nebudu :) Já, chlap i syn jsme lehli s angínou, synovi je 8 měsíců, já těhotná a přítel je na tom z nás všech nejhůř.. Hned bych si to s kýmkoli vyměnila :D

• Citovat
  • Upravit
elenkazed

Já jsem od minulé středy doma a už bych mlátila hlavou o zeď =D Navaříno mám, uklízet se mi extra nechce a co jiného dělat? takže se budu válet u pc a kynout =D

• Citovat
  • Upravit
17565

Kdo se nudí a je z Prahy, tak já bych taky potřebovala uklidit, vyžehlit, nakoupit a uvařit…dále přesadit kytky, umýt okna, přeskládat knihy z krabic do knihovny, odnosit krámy do sklepa, vyklidit balkon a navrtat garnýže :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
20.5.13 11:35
@TroisChéris píše:
Já se dneska fakt nudit nebudu :) Já, chlap i syn jsme lehli s angínou, synovi je 8 měsíců, já těhotná a přítel je na tom z nás všech nejhůř.. Hned bych si to s kýmkoli vyměnila :D

a jeeeeeee.Brzo se uzdravte :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
20.5.13 11:37

Ne, ze bych mela vse hotovo, ale mala zase pritahla ze skolky jeden z detskych moru, ulehly jsme obe, takze se taky nehodlam predrit a premyslim, ze si pustim nekterej ze serialu, co mam rozkoukany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
20.5.13 11:38

A já se chci taky nudit :lol: :lol: :lol: Bohužel nemám dneska nárok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
20.5.13 11:39
@wildcherry píše:
a jeeeeeee.Brzo se uzdravte :kytka:

Děkuju, snad to bude brzo :mavam:

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
20.5.13 11:43

Vy jste nejake aktivni… :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Lo
6285
20.5.13 11:49

@TroisChéris 8o obdivuju, že budeš mít děti tak blízko od sebe :potlesk:
Já mám 3měsíčního naprostého pohodáře, který si hraje sám i 2 hodiny vkuse na hrací desce, moc nepláče, spí mi ted posledních pár dní 8 hodin vkuse v noci, je zlatej :srdce: a stejně přemýšlím, kdy budu mít odvahu na další :lol: Takže klobouk dolů :)

Jinak k tématu, jelikož mám ZATÍM hodné dítě, tak jsem si stihla dne suvařit, trochu poklidit, vyprat..odpoledne se chystám s malým na pořádnou procházku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
20.5.13 11:56

No, jsem v práci do půl šesté, pak mám angličtinu, v půl osmé jsem doma jako na koni a pak už teda nuda nehrozí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
20.5.13 11:57

Ještě nevím. Důležité povinnosti jsou hotové, sice bych mohla uklízet, ale to bych mohla furt… No asi půjdem nekam ven. Jen tak na procházku, nebo zajdeme k našim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí