Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Nudit se
.Mala taky spi, crcam kavco na slunicku a objednavam obleceni
.odpo pokud pocasi vydrzi pujdem do hospudky na zahradku na makrelu. Potkame se tam vsichni z okoli. Jinak nic vyjimecneho, dneska se mi nic delat nechce
.
Já asi budu stěhovat rajčata a papriky z okna do foliovníku, už je nejvyšší čas ![]()
@Pipet píše:
Já asi budu stěhovat rajčata a papriky z okna do foliovníku, už je nejvyšší čas
Já se dneska fakt nudit nebudu
Já, chlap i syn jsme lehli s angínou, synovi je 8 měsíců, já těhotná a přítel je na tom z nás všech nejhůř.. Hned bych si to s kýmkoli vyměnila ![]()
Já jsem od minulé středy doma a už bych mlátila hlavou o zeď =D Navaříno mám, uklízet se mi extra nechce a co jiného dělat? takže se budu válet u pc a kynout =D
Kdo se nudí a je z Prahy, tak já bych taky potřebovala uklidit, vyžehlit, nakoupit a uvařit…dále přesadit kytky, umýt okna, přeskládat knihy z krabic do knihovny, odnosit krámy do sklepa, vyklidit balkon a navrtat garnýže ![]()
@TroisChéris píše:
Já se dneska fakt nudit nebuduJá, chlap i syn jsme lehli s angínou, synovi je 8 měsíců, já těhotná a přítel je na tom z nás všech nejhůř.. Hned bych si to s kýmkoli vyměnila
a jeeeeeee.Brzo se uzdravte ![]()
Ne, ze bych mela vse hotovo, ale mala zase pritahla ze skolky jeden z detskych moru, ulehly jsme obe, takze se taky nehodlam predrit a premyslim, ze si pustim nekterej ze serialu, co mam rozkoukany.
@wildcherry píše:
a jeeeeeee.Brzo se uzdravte
Děkuju, snad to bude brzo ![]()
@TroisChéris
obdivuju, že budeš mít děti tak blízko od sebe ![]()
Já mám 3měsíčního naprostého pohodáře, který si hraje sám i 2 hodiny vkuse na hrací desce, moc nepláče, spí mi ted posledních pár dní 8 hodin vkuse v noci, je zlatej
a stejně přemýšlím, kdy budu mít odvahu na další
Takže klobouk dolů ![]()
Jinak k tématu, jelikož mám ZATÍM hodné dítě, tak jsem si stihla dne suvařit, trochu poklidit, vyprat..odpoledne se chystám s malým na pořádnou procházku.
No, jsem v práci do půl šesté, pak mám angličtinu, v půl osmé jsem doma jako na koni a pak už teda nuda nehrozí ![]()
Ještě nevím. Důležité povinnosti jsou hotové, sice bych mohla uklízet, ale to bych mohla furt… No asi půjdem nekam ven. Jen tak na procházku, nebo zajdeme k našim.
O vikendu jsem uklidila, vyzehlila, nakoupene mam, uvarene taky…
Nemam na dnesek zadny plan, maly spi - NUDA
Co budete delat dnes vy? Necham se inspirovat
Díky