Jídlo v práci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2947
2.6.13 11:12

Jídlo v práci

Ahoj holky,
jen tak se jdu pro „zasmání“ svěřit.
Dnes jsem přišla do práce, dělám v kanceláři a máme na patře společně pro více kanceláří ledničku. Holky, dala jsem si tam misku s obědem, kterej mi nechutnal, ještě teplé jídlo z mikrovlnky jsem strčila do ledničky, abych to pak vyhodila a dnes koukám do ledničky, že jsem to tam zapomněla, vezmu do ruky a tam už jen po dně.
Rozumíte tomu, že si někdo dovolí vzít cizí jídlo a sežrat to??? To už fakt není normální :zed: :zed: Doufám, že tomu dotyčnému bylo dobře :roll: a tak mě napadlo, že bych napsala vzkaz na ledničku, ale nic vtipného mě nenapadá, poraďte :) :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
2.6.13 11:16
@palapa píše:
Ahoj holky,
jen tak se jdu pro „zasmání“ svěřit.
Dnes jsem přišla do práce, dělám v kanceláři a máme na patře společně pro více kanceláří ledničku. Holky, dala jsem si tam misku s obědem, kterej mi nechutnal, ještě teplé jídlo z mikrovlnky jsem strčila do ledničky, abych to pak vyhodila a dnes koukám do ledničky, že jsem to tam zapomněla, vezmu do ruky a tam už jen po dně.
Rozumíte tomu, že si někdo dovolí vzít cizí jídlo a sežrat to??? To už fakt není normální :zed: :zed: Doufám, že tomu dotyčnému bylo dobře :roll: a tak mě napadlo, že bych napsala vzkaz na ledničku, ale nic vtipného mě nenapadá, poraďte :) :potlesk: :potlesk:
:lol: :lol: :lol: Hele to se u nás v práci stává běžně. Tam je nějaký prase schopný sežrat i namazanej chleba, kolikrát v tom měl někdo kouslý 8o A o pití smetany do kávy ani nemluvě. Kolegyně si kupovávala takovou tu zadělýávatelkou smetanku, je toho třeba 200ml a když už podruhé měla na dně, koupili jsme Gutalax, ten zbytek smetanky obětovala a dolili jsme to tím. Za dva dny opět na dně. Od té doby se nic neztratilo. Každopádně vzkaz mě nenapadá :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
2.6.13 11:17

Ahoj, tohle bylo na intru :) tak moc nam tam jedli jidlo, ze jsme jednou do bagety dali vlasy a nehty :mrgreen: bageta z lednice zmizela.pak jsme si na jidlo psali: snez na vlastni nebezpeci.uz se nam nic neztratilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
2.6.13 11:18

@Seizdra tak to je taky dobry :-D ale i tak se mi zved zaludek pri predstave, jak to nekdo ji, cizi jidlo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
2.6.13 11:18

Jo obcas se to stavalo…pak jsme tam meli nejake ty „Kdo mi sahne na moje jidlo, tomu upadne ruka“ nebo neco v tom smyslu…nakonec se ukazalo, ze to asi delaly uklizecky…mizely i drobnosti ze stolu, krem na ruce a tak…
Nebo byl nekdo dlouho v praci a prisla na nej krize…dopadla jsi dobre, ze jsi to chtela vyhodit a nemela jsi to tam jako jidlo na druhy den;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
2.6.13 11:20

@Seizdra : :mrgreen: husty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
2.6.13 11:20

@beruska9 jo, me to vubec nechutnalo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
2.6.13 11:27

@palapa Mně mizí v kanclu kafe, máme přístroj na preso a nemletou kávu, kterou si melem, ale tu mám zadarmo a pořád, já si ale nosím na klasického,,turka,, Tchibo exslusiv (moc mi chutná a preso mi stačí 1, turka si dávám 2×) a ze sklenice od Nescafé, která je v pondělí ráno plná, zbyde ve středu sotva půlka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
2.6.13 11:34

@palapa No jako nechápu. Neřeknu, kdyby někdo počoroval třeba kupovanou bagetu (i když jeden taky neví, jestli to majitel nenechal dva dny na slunku, že), nebo třeba čokoládu, oplatek. Prostě něco koupenýho. Ale něčí jídlo, no fuj :D Jako neříkám, že vaříš špatně, ale i ta představa, že nevím, jestli do toho dotyčnej nevyplivl nechutnající sousto atd., no… nevím :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.6.13 11:34

To je teda drzost neskutečná :cert: Na vzkazy bych se vybodla a hodila do ledničky něco velice lákavého s příměsí ála @Seizdra a doufala, že se chytne. U nás v práci teda nikdy nic nemizelo, spíš se v lednici vyskytovali potraviny očividně určené na vyhazov a nikdo se k nim nehlásil, tak bylo potřeba ji jednou za čas vykydat :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
2.6.13 11:37

My jako kolektiv jsme měli ve skřínce kávu ( jakoukoli kdo koupil), vysypané bonbony do mističky, na chut atd..No po příchodu nového ( velmi chudého) zaměstnance během dvou šichet zmizelo kafe i bonbony - doufám, že ho z toho kofeinu a cukru klepne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
2.6.13 11:37

@Gladys Jo, to u nás tam někdo „zapomínal“ běžně. A nejlepší když někdo nechal oživit třeba chleba s tvarůžkama, vajíčkem atd :poblion: Ale to s tím projímadlem by zabrat mohlo, pokud je to vyžírání běžný a ne jen jednorázová akce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
2.6.13 11:43

@Seizdra ja si do toho nechala rozpustit i syr.. No musela to byt chutovka, fuj je mi z toho spatne :-D jinak to varil pritel. Kapky mam doma, ze bych to zkusila B-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
2.6.13 11:43

U nás spíš jído zůstávalo a nikdo se k němu nehlásil a občas už zavánělo a měnilo barvu :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: tak se zavedlo, že vše msuí být podepsané a co není podepsané může kdokoluv vyndat vedle ledničky a odpoledne vyhodit. Nás nebylo moc, takže jako podpis stačila nálepka s iniciály, VH, PK, IM a podobně…
Mlíko do kávy se teda ztrácelo všem, ale to jsme neřešily, prostě každá si někdy půjčila od jiné, neměly jsme tam žádnou „vyžírku“, bylo to vyrovnané.
Jo a přiznám se, že jsem jednou snědla cizí jogurt :oops: svůj jsem podepsala malinový a pak si odpoledne vzala stejnou značku, ale jahodový (teda ty příchutě už si nemapatuju přesně, jen, že to byla stejná značka a podobný obrázek) a na nálepku se jménem jsem se nedívala. Naštěstí to ta druhá vzala v pohodě a dala si ten můj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
2.6.13 11:45
@subsomi píše:
U nás spíš jído zůstávalo a nikdo se k němu nehlásil a občas už zavánělo a měnilo barvu :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: tak se zavedlo, že vše msuí být podepsané a co není podepsané může kdokoluv vyndat vedle ledničky a odpoledne vyhodit. Nás nebylo moc, takže jako podpis stačila nálepka s iniciály, VH, PK, IM a podobně…
Mlíko do kávy se teda ztrácelo všem, ale to jsme neřešily, prostě každá si někdy půjčila od jiné, neměly jsme tam žádnou „vyžírku“, bylo to vyrovnané.
Jo a přiznám se, že jsem jednou snědla cizí jogurt :oops: svůj jsem podepsala malinový a pak si odpoledne vzala stejnou značku, ale jahodový (teda ty příchutě už si nemapatuju přesně, jen, že to byla stejná značka a podobný obrázek) a na nálepku se jménem jsem se nedívala. Naštěstí to ta druhá vzala v pohodě a dala si ten můj :lol:

To je ale docela důležitej údaj :think: :mrgreen: U nás by ani inicály nepomohly, prostě když je někdo prase, tak to spase i kdyby to kvetlo :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí