Jídlo v práci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21848
2.6.13 11:45

@palapa Ňamina :P :mrgreen: :poblion: Hele zkus to, hlavně si to pak nevezmi sama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.6.13 12:13

@palapa my tohle v práci taky řešily.. zabralo pár kapek projímadla :mrgreen: dotyčná se pořádně posr..a a navíc jsme díky tomu věděly, kdo to udělal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.13 12:17

Tak si čtu tuhle diskuzi a nestačím se divit.
Já osobně taky NESOUHLASÍM s tím, aby někdo jedl a kradl cizí jídlo. Ale jak tady píšete o tom projímadle, tak to už moc drsné. Záměrně někoho ohrozit na zdraví-to je fakt silný kafe! :think:
Co kdyby měl ten člověk alergii? To je pak už úmyslný trestný čin.

• Citovat
  • Upravit
177
2.6.13 12:21

Normálně si tu krabičku podepsat, nebo tam hodit varování, že požití může způsobit velké, VELKÉ problémy… a hodit tam projímadlo. Na vysokoškolských kolejích to funguje. Nevím proč by to nemohlo fungovat i v práci:)

A jaká alergie proboha? Ještě jsem neslyšela, že by měl někdo alergii na projímadlo. Maximálně se ten člověk pořádně po…e a to mu patří. Navíc tam má to varování, ne?:D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
2.6.13 12:39
@Anonymní píše:
Co kdyby měl ten člověk alergii? To je pak už úmyslný trestný čin.

To mi přesně připomíná absurdnost toho, že když zastřelíte zloděje na svém pozemku, souzeni budete vy (nepřiměřená obrana, nebo tak něco). :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.6.13 12:43
@Anonymní píše:
Tak si čtu tuhle diskuzi a nestačím se divit.
Já osobně taky NESOUHLASÍM s tím, aby někdo jedl a kradl cizí jídlo. Ale jak tady píšete o tom projímadle, tak to už moc drsné. Záměrně někoho ohrozit na zdraví-to je fakt silný kafe! :think:
Co kdyby měl ten člověk alergii? To je pak už úmyslný trestný čin.

je vidět, žes to nikdy nezažila.. Když Ti měsíc v kuse bude mizet jídlo, nasere se i největší kliďas. Neříkám vylít tam celé projímadlo, ono stačí pár kapek.. a kdyby to někomu ublížilo? to je jeho problém (podepsaná krabička to jistí), pak totiž stačí říct, že ze zdravotních důvodů to jídlo takhle musíš mít připravené a hotovo. Kdo Ti co udělá? nikdo nic, protože krabička byla podepsaná a ty to jídlo takhle připravené mít musíš. Tečka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.6.13 12:45
@Litta píše:
To mi přesně připomíná absurdnost toho, že když zastřelíte zloděje na svém pozemku, souzeni budete vy (nepřiměřená obrana, nebo tak něco). :roll:

něco jiného člověka zastřelit, to je nepřiměřená obrana, že.. tedy pokud Tě dotyčný nenapadl s nožem v ruce… ale když dáš pár kapek projímadla do svého jídla a někdo Ti ho vezme, tak je to jeho problém. protože se vždycky dá dokázat, proč ty to jídlo tak připravené potřebuješ a díky podpisu (velkému a čitelnému) bude zřejmé, že nešlo o mýlku.. člověk si nesmí nechat dělat na hlavu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
2.6.13 12:49

@martina.se
no hlavně by jí musel někdo prokázat úmysl poškodit požírače tzn. věděla kdo to je a zároveň věděla, že má alergii zrovna na projímadlo, která je mimochodem docela vzácná.

Ta dikuze je dobře zařazená, už to je krapet absurdní drama nebo případ pro Hercuila Poirota :mrgreen:

Jinak já jsem párkrát v nouzi z lednice v práci sežrala cosi, ale já se k tomu přihlásím a zjednám nápravu. Většinou to je případ nouze nejvyšší a nejedná se o jídlo v krabičce.
Spíš se řeší jídlo bez majitele, takže jednou za čas se vyhlásí letecký den a letí vše prošlé do koše.

• Citovat
  • Upravit
2.6.13 12:53

Tak to je sila asi nekdo mel hroznej hlad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10942
2.6.13 12:55

Mně se dokonce stalo, že mi přímo ředitel firmy snědl bavorák (koblih se šlehačkou) ze stolu. Prostě šel kolem, podíval se co to tam mám zabalené - já u toho nebyla, normálně ho vybalil a snědl. Lidi kolem hleděli, nikdo mi nic neřekl. Já ho hledala půl dne jak debil a poté mi to jeden dobrák vyzradil, poněvadž jsem měla brouka v hlavě, že jsem blázen, že se nemohl přeci jen tak ztratit… :nevim: Někdo si prostě myslí, že může všechno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.13 12:56

No, jasně-můžeš si mít ve svém jídle a baráku co chceš. Ale jakmile tím ohrozíš někoho jiného, už je to úmyslný trestný čin. Co kdyby měl ten člověk problémy se střevy? Co když si nechá ten obal s těmi iniciály? Tohle se dá dohledaT, zvláště pak, když se tím někdo dokonce chlubí na veřejných stránkách. Přečtěte si zákony.
Můžeš to udělat tak, že si napíšeš na obal upozornění(Mám v jídle projímadlo)a dáš to do společné lednice. Jestli si ho tam dáš nebo ne, už je samo tvoje věc. Ale ty musíš uporoznit na to, že to tam je!!Že to člověk sežere, i přes to upozornění, už je pak jeho věc a jeho odpovědnost.
A nevím teda, jestli je alergie na projímadlo, ale normálně se projímadla asi neberou, takže pro někoho být nebezpečné můžou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.6.13 12:59

A je smutné, že vůbec někoho napadne oplácet zlé zlým. Dát někomu projímadlo do jídla by byla asi poslední věc, která by mě napadla. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3800
2.6.13 13:01
@Anonymní píše:
A je smutné, že vůbec někoho napadne oplácet zlé zlým. Dát někomu projímadlo do jídla by byla asi poslední věc, která by mě napadla. :nevim:

A tobě se zdá normální jíst cizý jídlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
2.6.13 13:01

U manžela se to stává taky běžn ě, ale tam sežerou klidně celej oběd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.6.13 13:02
@Anonymní píše:
No, jasně-můžeš si mít ve svém jídle a baráku co chceš. Ale jakmile tím ohrozíš někoho jiného, už je to úmyslný trestný čin. Co kdyby měl ten člověk problémy se střevy? Co když si nechá ten obal s těmi iniciály? Tohle se dá dohledaT, zvláště pak, když se tím někdo dokonce chlubí na veřejných stránkách. Přečtěte si zákony.
Můžeš to udělat tak, že si napíšeš na obal upozornění(Mám v jídle projímadlo)a dáš to do společné lednice. Jestli si ho tam dáš nebo ne, už je samo tvoje věc. Ale ty musíš uporoznit na to, že to tam je!!Že to člověk sežere, i přes to upozornění, už je pak jeho věc a jeho odpovědnost.
A nevím teda, jestli je alergie na projímadlo, ale normálně se projímadla asi neberou, takže pro někoho být nebezpečné můžou.

píšeš kraviny, o žádná trestný čin se nejedná. Protože by musel být prokázán a tohle Ti nikdo neprokáže :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí