Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Larr píše:
Se tě bude ten nahoře ptát, jo?
ne ne, koukali jsme na předpověd naší meteo stanice ![]()
@jája428 píše: že jsem tě tu potkala jen jednou. v noci tu bývám já a tady je totálně mrtvo
@jája428 píše: že jsem tě tu potkala jen jednou. v noci tu bývám já a tady je totálně mrtvo
Býváš tu od té doby, co se narodila Anetka a té není ani měsíc.
@ShadowHunter nahodou ja jednou strasivala na miminu az do 5 rano. Tehotenska nespavost. Jeste pri odchodu do porodky jsem musela doklepavat odpovedi a chlap s kabelou u dveri ![]()
@svycarka píše:
@ShadowHunter nahodou ja jednou strasivala na miminu az do 5 rano. Tehotenska nespavost. Jeste pri odchodu do porodky jsem musela doklepavat odpovedi a chlap s kabelou u dveri
@ShadowHunter ti rikam nemohla jsem spavat. pravidelne od 8 vecerni me zacla palit zaha takovym stylem, ze se nedalo zaspat…a tak jsem sjizdela deniky, Sem tam „chytre“ poradila.Ale byla jsem takova ticha a nenapadna…to az ted jsem huba nevymahana, ja predtim totiz znala jen MK a tam to bylo tak sladke, ze jsem se tu bala napsat Slovo blbec.
@ShadowHunter píše:
@svycarka![]()
![]()
![]()
deníčky, MK, chytré rady - no díky bohu, že jsi tady
![]()
nj byla jsem nepolibena neslunickovyma matkama ![]()
@jája428 píše:
ty ses jak já. já jela do porodky prvního jen na výlet z nudy a za 4 hodiny byla malá na světě
semnou se ve 2 ráno dr. s PA dohadovali, že porod to určitě nebude, domů jsem odmítla jít, přece u třetího porodu poznám kdy rodím
V půl 5 byl syn venku bez asistence dr. i PA
![]()
@Larr píše:
Nechceme, abychom byly čitelný pro všechny, až na @Sluka, ta je zase teď v odboji.
A dyť víš, že jsem v jednu chvíli tohle taky navrhovala. Ale jelikož tu neprobíráme nic, co by bylo nějak tajné či intimní, tak se nyní spíš ohlížím na fakt, že v uzavřence nebude moc šancí pro nové tváře..
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Se tě bude ten nahoře ptát, jo?