Hra s auty u dvouleťáků

43
18.2.23 18:07

Hra s auty u dvouleťáků

Zdravím maminky, mám doma dvouleťáka a všimla jsem si, že při hře s auty často leží na břiše s hlavou ma zemi, drží auto v ruce, jezdí s ním a kouká u toho na točící se kolečka. Jak si hrají s auty vaši dvouleťáčci? Je to normální způsob hry? Ptám se, protože jsem žádné dítě v herně ani jinde takto hrát neviděla. Díky za odpovědi … :think:

Příspěvek upraven 18.02.23 v 18:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14948
18.2.23 18:10

Nas dvouletacek auta postupně rozebírá. Tím myslím kovová autíčka. Tu odlomi zrcatko, odtrhne kus pneumatiky, kovový sloupek, dvířka, vyrazí světlo, rozbije sklo… :P doktor jak to videl, chtěl mu odebrat řidičák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16797
18.2.23 18:12

No jasne :lol:. Nebo sjede ze stolu a kouka, jak pada. Posila proti zdi a kouka,
jak se vyboura. Rozjede ho na ple pecky a kouka, co se stane, na jakou stranu jede, kdy boura, kdy uhne. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2004
18.2.23 18:31

Normální, zkoumá to. Syn klidně držel auto v ruce a jen mu točil kolečka a sledoval jak se točí 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
18.2.23 18:31

Chceš něco vědět? To dělá i můj skoro desetiletý syn. On auty žije. To byla první hračka, kterou udržel v ruce a furt ho auta drží. Má opravdu hodně různých velikostí aut. Jak to rozloží vše na zemi v pokoji, tak má vrakoviště. Nechej ho, ať si hraje.

@Valnutka píše:
Zdravím maminky, mám doma dvouleťáka a všimla jsem si, že při hře s auty často leží na břiše s hlavou ma zemi, drží auto v ruce, jezdí s ním a kouká u toho na točící se kolečka. Jak si hrají s auty vaši dvouleťáčci? Je to normální způsob hry? Ptám se, protože jsem žádné dítě v herně ani jinde takto hrát neviděla. Díky za odpovědi … :think:Příspěvek upraven 18.02.23 v 18:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21072
18.2.23 18:35
@Valnutka píše:
Zdravím maminky, mám doma dvouleťáka a všimla jsem si, že při hře s auty často leží na břiše s hlavou ma zemi, drží auto v ruce, jezdí s ním a kouká u toho na točící se kolečka. Jak si hrají s auty vaši dvouleťáčci? Je to normální způsob hry? Ptám se, protože jsem žádné dítě v herně ani jinde takto hrát neviděla. Díky za odpovědi … :think:Příspěvek upraven 18.02.23 v 18:15

Někteří mají opravdu SPOUSTU volného času, když se můžou zabývat tímto. Jako to mi fakt hlava nebere. Tak jej zajímá, že se točí kolečka a co má být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
18.2.23 18:38
@Cenarius píše:
Někteří mají opravdu SPOUSTU volného času, když se můžou zabývat tímto. Jako to mi fakt hlava nebere. Tak jej zajímá, že se točí kolečka a co má být?

Aby za tím zas neviděla autismus nebo něco podobného✌️. Přijde mi, že to je dnes běžná myšlenka. Prostě si dítě hraje a fascinují ho auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1236
18.2.23 18:44

Jo, je to naprosto normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
18.2.23 19:00

Můj to dělal ještě v 10 letech…
Normálního kluka máš zkoumá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
18.2.23 19:02

Jj, u nas klasika :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
18.2.23 19:53

Můj tříletý syn zrovna teď leží jak popisuješ a jezdí s autem, už asi čtvrt hodiny :D nenapadlo mě, že by to mohl být důvod ke znepokojování se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí