Hrabe mi? Těhotenství ?

Anonymní
16.8.22 17:33

Hrabe mi? Těhotenství ?

Ahoj, chtěla bych se zeptat.. ikdyz vím, ze tu nikdo není vědma.. podle mě je to totiž úplně mimo 😅… sex před měsícem a půl, beru Ha, sex 3 den cyklu, neudelal se…. Pro mě totálně jasný, ze nic.. ale už třetí týden mě strašně bolí podbrisek, přiznávám, ze se teď hodně stresuju, s partnerem se po více jak 10letech rozcházíme.. test dnes udělaný a negativní, po par hodinách úplně nepatrná čárka, ale byl cely nějaký “rozpity”, tak jsem samu sebe vystresovala že možné je vše… k dr jdu příští týden… co myslíte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kattynka000
16.8.22 17:37

Rozpiteho duch po limitu najde každá druhá.. Prostě negativní test, pravděpodobně jen prostě nervy. Otěhotnět přes HA bez spermií v sobě by chtělo vstup ducha svatého 8)

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
16.8.22 17:45

Nejsi těhotná. Po měsíci a půl by si neměla flek po limitu ale jasnou pozitivu..

A teda spíš bych si to tipla na nějaký zánět, než těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15143
16.8.22 18:05

Nervy, těhotenství určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
16.8.22 18:09

Sex před měsícem a půl? Na testu by byla okamžitě naprosto zřetelná tlustá dálnice :wink: tohle je jen stres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
16.8.22 18:44

Na 99,9% těhotná nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.22 18:52

Já jsem na tom podobně tedy kromě bolesti podbřišku. Sex před měsícem a také přerušován při HAK. Testy negativní, ms přišla jak měla. A také jsem vystresovaná, že test může být falešné negativní 🤦‍♀️

• Citovat
  • Upravit
72725
16.8.22 19:39
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat.. ikdyz vím, ze tu nikdo není vědma.. podle mě je to totiž úplně mimo 😅… sex před měsícem a půl, beru Ha, sex 3 den cyklu, neudelal se…. Pro mě totálně jasný, ze nic.. ale už třetí týden mě strašně bolí podbrisek, přiznávám, ze se teď hodně stresuju, s partnerem se po více jak 10letech rozcházíme.. test dnes udělaný a negativní, po par hodinách úplně nepatrná čárka, ale byl cely nějaký “rozpity”, tak jsem samu sebe vystresovala že možné je vše… k dr jdu příští týden… co myslíte?

Stres, zánět atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital