Hrací deka

7257
16.1.11 11:01

hrací deka

milé maminky, když jsem ještě byla těhotná tak jsem v jednom obchodě viděla maminku a ta měla dítko posazené v nákupním vozíku. což není nic nového :-) ,ale to mimčo sedělo jakoby v nějaké hrací dece která byla přidělaná i přes to madlo. Takže dítko mělo zábavu a necucalo to držadlo vozíku a to kam se dávají mince. Doufám že jste pochopily co myslím. ono sče to špatně popisuje :mrgreen: . No tenkrát mě nenapadlo se zeptat kde to koupila :cry: a teď když už jsem takhle začala prcka posazovat tak by se nám to hodilo. jenže to nikde nemůžu najít ani na internetu. tak se ptám jestli nevíte kde se dá taková věc koupit :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10170
16.1.11 11:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
16.1.11 12:06
Achdarek píše:
Myslíš toto: http://www.malvik.cz/…ka-do-voziku

ježišmarja, ty jsi zlatíčko :srdce: to je přesně ono :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
16.1.11 12:06

:kytka: To je super :D :palec: , ale zbytečně moc peněz .. zas tak dlouho se to nevyužije, ačkoli… 800,– za takovou věc pro mnoho mamin nic neznamená :palec: tak pak v tom případě směle do toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
16.1.11 12:14

To jsem ani nevěděla, že něco takového existuje … 8-o 8-o 8-o … ale tolik bych az to asi nedala. Ale monžá bych si to třeba nechala koupit k nějakému výročí (Vánoce, svátek prcka, atd.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
16.1.11 12:16

Na fleru se najdou levnější. KDo je šikovný, tak si i sám ušije. (http://www.fler.cz/…manie-913548)

Nápad to asi není špatný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
16.1.11 12:17

Tak kdybych to od někoho dostala :mrgreen: třeba malá na narozeniny tak proč ne :oops: :mrgreen: ale sama od sebe, bych raději investovala ty peníze do něčeho jiného, v případě, že bych byla ženou podnikatele tak bych se nebránila ani tomu si to koupit sama že jo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
16.1.11 13:17
Vanessska píše:
Tak kdybych to od někoho dostala :mrgreen: třeba malá na narozeniny tak proč ne :oops: :mrgreen: ale sama od sebe, bych raději investovala ty peníze do něčeho jiného, v případě, že bych byla ženou podnikatele tak bych se nebránila ani tomu si to koupit sama že jo :potlesk:

no počkej, já taky nejsem ženou podnikatele. peněz máme tak akorát, takže málo, ale investuju do prcka aj poslední korunu. a tohle mi přijde dobrá věc. lepší než aby mi ocucával vozík když to každej a buhví kdo ošahává :twisted:. tak bych hned neškatulkovala :wink: maminky kupujou dražší a zbytečnější věci.

Příspěvek upraven 16.01.11 v 13:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
16.1.11 13:19

Achdareku už jsem to objednala. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...