Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
milé maminky, když jsem ještě byla těhotná tak jsem v jednom obchodě viděla maminku a ta měla dítko posazené v nákupním vozíku. což není nic nového
,ale to mimčo sedělo jakoby v nějaké hrací dece která byla přidělaná i přes to madlo. Takže dítko mělo zábavu a necucalo to držadlo vozíku a to kam se dávají mince. Doufám že jste pochopily co myslím. ono sče to špatně popisuje
. No tenkrát mě nenapadlo se zeptat kde to koupila
a teď když už jsem takhle začala prcka posazovat tak by se nám to hodilo. jenže to nikde nemůžu najít ani na internetu. tak se ptám jestli nevíte kde se dá taková věc koupit
.
Achdarek píše:
Myslíš toto: http://www.malvik.cz/…ka-do-voziku
ježišmarja, ty jsi zlatíčko
to je přesně ono ![]()
To je super
, ale zbytečně moc peněz .. zas tak dlouho se to nevyužije, ačkoli… 800,– za takovou věc pro mnoho mamin nic neznamená
tak pak v tom případě směle do toho
To jsem ani nevěděla, že něco takového existuje …
… ale tolik bych az to asi nedala. Ale monžá bych si to třeba nechala koupit k nějakému výročí (Vánoce, svátek prcka, atd.)
Na fleru se najdou levnější. KDo je šikovný, tak si i sám ušije. (http://www.fler.cz/…manie-913548)
Nápad to asi není špatný.
Tak kdybych to od někoho dostala
třeba malá na narozeniny tak proč ne
ale sama od sebe, bych raději investovala ty peníze do něčeho jiného, v případě, že bych byla ženou podnikatele tak bych se nebránila ani tomu si to koupit sama že jo ![]()
Vanessska píše:
Tak kdybych to od někoho dostalatřeba malá na narozeniny tak proč ne
![]()
ale sama od sebe, bych raději investovala ty peníze do něčeho jiného, v případě, že bych byla ženou podnikatele tak bych se nebránila ani tomu si to koupit sama že jo
no počkej, já taky nejsem ženou podnikatele. peněz máme tak akorát, takže málo, ale investuju do prcka aj poslední korunu. a tohle mi přijde dobrá věc. lepší než aby mi ocucával vozík když to každej a buhví kdo ošahává
. tak bych hned neškatulkovala
maminky kupujou dražší a zbytečnější věci.
Příspěvek upraven 16.01.11 v 13:20