Hrací deka Bright starts

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1289
27.4.13 20:34

hraci deka Bright starts

Ahoj, nemate doma nahodou nekdo hraci deku od Bright starts http://deky.heureka.cz/…ami/recenze/ ?? neco mi tam nesedi podle obrazku na krabici a navodu a hracky, tak bych se jen chtela zeptat, jestli to mate taky tak :D

1. Na polstarku - zirafce - jsou na obrazku cerne a bile prouzky latky jako hriva, ale my na nem zadne nemame :/
  2. tygrik ma spustit melodii na tlesknuti, ale mne hraje kdyz se ho dotknu
  3. na obale je psane, ze je tam kousatko plnene vodou, do chladnicky, ale ja myslim, ze uvnitr je jen obycejne

:D je to divnej dotaz asi, ale jen by me to zajimalo, jestli mame vadny kus a mam jit vymenit nebo jestli to proste trosku neodpovida :D
(navod v cestine chybel, tohle bylo jen psane na stitku na krabici prave) DIIKY :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
27.4.13 21:50

Deku mame. Na zirafu jsem se musela jit podivat :lol:
Tak na zirafe mame ctyri ctverecky - 2 bile, 2 cerne - jak na fotce.
Tygrika poustim normalne tlacitkem na stalo, ten mod na senzor nepouzivam, protoze mi prislo, ze se to pousti dost nevyzpytatelne :roll:
kousatko plnene vodou urcite zadne nemame, jako kousatka chapu ty listy - maly je zuzla usilovne, ale chladici podle me nejsou.
Tak mi prijde, ze zirafu mate nejakou divnou, ale jinak jsme na tom stejne. Ale ja mam pocit, ze kousatka plnene vodou mi ani nikde neslibovali. To mate na krabici?
Jinak deku mame uz asi 7 mesicu a je to jedna z nasich nejlepsich investic :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
27.4.13 22:05

Hm :/ to je divna zirafka, asi se do toho kramu jeste podivam :D

no a tygrik nevyzpytatelne myslis na to tlesknuti??nam funguje fakt na dotek..

no to kousatko, na krabici byl ten stitek s ceskym popiskem a tam bylo vyjmenovano ty veci: chrastitko bla bla bla kousatko listy, kousatko vazka… a pod tim Kousatko plnene vodou omyjte a dejte do chladnicky, nikoliv do mrazaku :D
tak neviiim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
27.4.13 22:23

@mattez
vazka, jo? ja si doted myslela, ze to zlutocervene je motyl :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289