Hrací deka recenze

293
9.1.21 17:54

Hrací deka recenze......

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat jestli jste využily hrací deku pro děti, myslím tím takovou, co se prodává celý set deka, hrazdička, hračky…popř, recenze která je dobrá. A nebo jestli je lepší si sestavit raději nějakou doma z deky, z hraček :) děkuji

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
42
9.1.21 18:05

Ahoj my jsme koupili od playgro m vysla na 1000,– a hracky jsme využili ale deku ne. Byla i s tou hrazdickou. Bohužel jsem nekoukal jestli je ta deka vyplnena takovým tím dutym vláknem. Nebyla. Nevyužíval jsem.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
18367
9.1.21 18:05

Stačí pěnové puzzle a hrazdička, měli jsme pěknou a drahou, ale moc uplatnění to nemělo, brzy jsem poslala dál

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
293
9.1.21 18:14
@stinga píše:
Stačí pěnové puzzle a hrazdička, měli jsme pěknou a drahou, ale moc uplatnění to nemělo, brzy jsem poslala dál

Jj tak puzzle i hrazdičku máme :), tak asi si taky sestavíme podle sebe…děkuji

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
338
9.1.21 18:15

Ja treba ted pro druhe budu porizovst samostatne nejakou velkou a prijemnou deku, ale bez dalsich blbinek, jen abych ji mohla za sebou stěhovat po baraku. Hrazdicku prvni dite nevyuzilo vubec, ale to bude kus od kusu, a hračky se stejne jednak nakupi jako darky, druhak mimino zajimaji chvíli a zacnes je brzo stridat vecmi z domácnosti :) Taky zalezi, jestli deku chces s sebou prenaset, nebo bude na jednom miste, to bych pak klidne sla do penovych puzzli, dobře se na nich diteti i peruje a rozliza.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
20116
9.1.21 18:35

My měli deku s hrazdickou od fisher price a nic moc teda, hračky se daly měnit, ale ani změna nezaujala. Asi nejzbytecnejsi král co sme měli. Ono celkové děti hrazdicka moc nezajímalo žádná, buď byli malý a nevnímali to, nebo se radši někam sunuli pryč nebo zkoumali hračky na břiše.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
K92
766
9.1.21 19:00

Za mě je nejlepší klasická dřevěná, třeba z Ikea, já měla bazarovou za 200 Kč, pak jsem jí zas za ty samé peníze prodala. Pod to deku nebo pěnové puzzle a bohatě to stačilo. Stejne je to jen na 3-4 měsíce.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
9355
9.1.21 19:15

Měli jsme, s takovými dvěma oblouky nad dekou, na kterých visely hračky.
Byla to super věc, ale na hodně krátkou dobu. Pak z toho odlezly a bylo po dece.
Takže za mě stačí nějaká bazarová.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
18811
9.1.21 19:30

Měli jsme obyč hrazdičku. Hračky jsem měnila. A podložku od casmatino. Pěnové puzzle se mně nelíbí.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
270
9.1.21 19:34

Koupila jsem na bazaru hrací dečku i s herními prvky a hrazdičkou od firmy Yookidoo. Myslela jsem, jak ji doma budeme mít do roka a šlus. No stále je oblíbená i u jiných dětí, když jsou u nás na návštěvě. Součástí jsou pohádkové postavy (žabí princ, princezna, drak), které lze zavěsit na hrazdičku nebo použít jako maňásky a autíčko, které jezdí na hrazdičce nad ležícím dítětem nebo po zemi, což využije batole. Autíčko hraje 2 melodie.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
54
9.1.21 19:52

Obyčejná dětská deka z Lidlu nám byla užitečná nejvíc.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
2782
9.1.21 20:01

Pro dceru jsme měli tuhle a byla využívaná s oblibou, teď ji má miminko :wink:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
8
9.1.21 21:10

My mame cely set - decku se dvema prekrizenyma hrazdickama. Malymu jsou 4 mesice, vyuzili jsme ji od 1 mesice doted, ted uz je radsi na brisku, ale treba 2-3 mesic pod tim lezel a mydlil do hracek furt. Podle me dobra vec, snadno se prenasi po byte a prckovi je teplo od zeme, i kdyz ja pod to radsi davala jeste jednu deku. Akorat pozor na umisteni hracek - ta nase je ma v rozich, coz je uplne na nic, dite na ne nedosahne a akorat si spatne krouti hlavu, a pak jednu uprostred, ktera je na nej zas vysoko. Museli jsme na kolicky navesit jine hracky a jinam. Dobre jsou hrazdicky kde jde hracky premistovat na nekolik pozic, radsi bych podruhe vzala hrazdicku ne tu krizovou, ale jen jednoduchou, kde jsou hracky povesene v oblouku nad detatkem.

Samotna hrazdicka a puzzle splni ucel take a navic si muzes samotnou hrazdicku prenaset i na prebalovak nebo do postylky.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
611
10.1.21 02:23

My měli kontrastní deku od Canpol babies s hrazdičkou, ta se dala později oddělat. Na dece jsou různé prvky, daly se i zvednout okraje pro úplné miminko. Za mě byla top, používali jsme ji do cca 8 měsíců.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mohlo by vás zajímat