Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Zdravím ![]()
Je tady někdo kdo by mi z osobní zkušenosti dokázal říct jestli je hrací podložka pro miminko na paseni, lezení, hraní si..lepší podložka od Zopy, nebo skip hopu?
Mame puzzle ale přijdou nám hodně tvrdé. Malemu se na nich taky nechce úplně hrát.
Chceme vyměnit za podložku ale nevíme jakou spíše.
Děkuji ![]()
My máme podložku iMex, dá se skládat a přenýst snadno i ven, dobře izoluje a je hezky měkká. Vybírala jsem takovou co bude z kvalitního materiálu a tahle je super.
My máme doma casmatino.
Plusy:
Snadno se udržuje
Skládací v jeden kus
Praktická taška, když s ní chceme ven
Mínusy:
Po roce a půl denního intenzivního používá je fakt ošklivá
Takže do nového hledám také jinou a jelikož budeme v domku bez sklepa se studenou zemí, tak nějakou, aby dobře izolovala a byla vyšší
@DenisaDee puzzle tvrdé? jaké máte?
já tyhle věci (3 deti) moc nepoužívala, lepší byl kusový koberec a na tom deka…
ale sestře a kámošce jsem objednávala tutu podložku na Ali a jsou nadšený, používají na zahradě, doma atd, je skládací a omyvatelná, izoluje, účel splní, není třeba za to utrácet, je to věc na chvilku ![]()
@Ditta11 píše:
My máme podložku iMex, dá se skládat a přenýst snadno i ven, dobře izoluje a je hezky měkká. Vybírala jsem takovou co bude z kvalitního materiálu a tahle je super.
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat jak jste s podložkou spokojená po delší době? A také jak se skládá, zda nevadí a netlačí ty záhyby? Nevadí i při hraní, třeba pri jízdě autíčkem po podložce, nezasekava se o to? Děkuji za odpověď ![]()
Dobrý den nezná někdo podložku hrací od mamabrum? 2cm. Teď jsem zjistila ze je to asi Polsko. Potřebujeme aby se synovi dobre učilo lést. Dekuji za odpoved
@Freyak taky by mne zajimalo, take o ni uvazuji, tak kdyby nekdo odpovedel, pripojuji se ![]()
@Anezkasvo píše:
@Freyak taky by mne zajimalo, take o ni uvazuji, tak kdyby nekdo odpovedel, pripojuji se
Už jsem ji koupila. Je super. Ale není moc skladná. Už ji polozite a smolař nebo někam složit už moc nejde. Nebo jako jde ale ne každý den. Jde to hůř tím jak je silná. Ale je super. Mužů poslat i reálné foto
@Freyak asi bych byla za foto rada
a mate tu 2 cm vysokou? My mame doma kocky a obavam se, ze by se jim to na brouseni drapku moc libilo
tak bych ji rada vzdy vecer srolovala a dala do kouta, kdyz nebude v provozu
tak jestli nezkusit vzit tu o sile 1 cm
dekuji ![]()
@Anezkasvo no máme taky kočky a chodí si brousit manželovi na podložku co má na cvičeni. Taky jsem se toho bala. Házím na ni deku. A někdy ji jako přeložím. Ale pak chvilku zase trvá než si úplně lehne. Myslím ze bych 1cm určitě nechtela s porovnáním s těmi 2cm. Je parádní. Počítám ze jim ji pak dam do pokoje místo koberecku. Vyfotim až usnou
@Freyak píše:
@Anezkasvo no máme taky kočky a chodí si brousit manželovi na podložku co má na cvičeni. Taky jsem se toho bala. Házím na ni deku. A někdy ji jako přeložím. Ale pak chvilku zase trvá než si úplně lehne. Myslím ze bych 1cm určitě nechtela s porovnáním s těmi 2cm. Je parádní. Počítám ze jim ji pak dam do pokoje místo koberecku. Vyfotim až usnou
Jsou k tomu takový stahovací pásky ale jde to proste ztuha. Taky jsem si myslela ze to budu smotavat a ne. Ale kluci jsou na ni radi přijde mi super ty 2cm