Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Kolikrát jsem tady viděla diskuzi,že shání hračku, kterou dítě ztratilo. Máte taky takovou, kterou by jste museli koupit, kdyby se vám ztratila? Berte to spíš jako takovou přehlídku těch nejoblíbenějších hraček a fotečky jsou samozřejmě vítány. Náš syn měl jako maličké miminko hrozně rád tuhle pandičku.

Momentálně ne, jako menší měl spacího medvěda z CA. Ale když mu mamka koupila druhého, protože jsme toho prvního furt někde hledali, stejně ho nechtěl - poznal to.
bertik ma vetsiho a mensiho hraciho pucmelouda
krystof ma cmeldu a brumdu
alex vyfasoval kvapnika, at to mame komplet
kazdou hracku mam pro jistotu nahradni ve skrini, ale uz se stalo, ze jsme original nemohli najit, dali jsme nahradnika a ten byl ihned vyhozen z postele
Starší syn má doteď-starého,zašívaného,opraného malého slonečka Bimboška
Jednou,to mu byly asi 3,jsme ho ztratili,katastrofa,do 2 do rána nespal,druhý den jsme objeli všechna možná hračkářství,kamarády,no nakonec ho muž sehnal na nějaké benzínce,měli 2,tak je vzal pro jistotu oba…toho starého jsme nakonec někde našli,tak jsme ty dva pak zase schovali…syn ho pořád zkoumal,otáčel a pak z něj vypadlo-To je divné Bimbošek neměl ocásek,pak ho zase měl a teď už ho zase nemá
Potom,za pár let,ty dva našel a byl z toho nadšený tak,že doteď má všechny 3 na poličce u postele ![]()
Tak u nas zadna hracka neni,i kdyz by sebou rad vsude tahal bagry,motorky,panaky,ale u nas to je prosim bavlnena plina
.Obcas se spolu bijeme mezi dverma,aby ji nechal doma!Foto urcite neni potreba
.
má velmi oblíbeného plyšového krtka, prvního ztratil už po dvou dnech, koupila jsem nového, ale spíš kvůli sobě. Ale asi by to bez něj zvládl, kdyby se ztratil tento
Dcerce je skoro rok, zadnou oblibenou hracku nema, ale neda ani ranu bez latkove pleny… a ciste vyzehlene moc nechce, musi byt pomuchlana, nejlepe mnou ovonena… ![]()
tak hračku vyloženě žádnou nemá ale co si poslední dobou velmi oblíbil je muj starý dotykový telefon, je v něm simka bez kreditu takže mu normálně funguje. zvládá si otevřít fotky a prohlížet. normálně musíme uspávat být s ním v pokoji dnes si tam vzal telefon a řekl pa a zamával tak jsem šla a slyšela jsem chvilku jak si povídá ale zachvilku byl tuhej. takže mobil.
Auta,všude samé auta.Máme je uplně všude a všechny jsou oblíbené,nosím je i po kapsách ven,a i v autě prostě všude.Kdyby mohl spí i s tou velkou tatrovkou ![]()
U nás je to plyšový Míša Kulička. Sám si ho před měsícem (v roce) vybral v hračkářství a musí s ním spát. A ještě v postýlce musí mít asi od půl roku mého slávistického plyšového hada, kterého jsem kdysi řekla, že nikdy nedostane. Mno a jednou jsem ho omylem nechala na dosah a už byl jeho ![]()
lukymaty píše:
Auta,všude samé auta.Máme je uplně všude a všechny jsou oblíbené,nosím je i po kapsách ven,a i v autě prostě všude.Kdyby mohl spí i s tou velkou tatrovkou
Já jsem třeba na vánočním večírku v práci zaznamenala obrovský úspěch s mluvícím Bleskem McQueenem, kterého jsem náhodou vylovila z kabelky ![]()
Synek 17m tahá njraději plenu a pak vše co nepatří do ruček dítěte jako nádobí ,nářadí apod. Ale dcerka dnes 7 let měla panenku hadrovou,říkala ji nána,pořád ji tahala za botu a měla ji u nosu,nakonec jsme botu sundali, vycpali vatou a nána byla na světě. Byla velká úmrtnost tak jsme museli koupit další panenku a stáhnout obě boty. Dodnes ji mám někde schovanou a pokud ji najdu,hodím sem foto.Pro neznalého to byl hnus hnědej s tkaničkou,pro malou slast ![]()
Jo a když ji to teď ukážu,stydí se za to
Hnědý pejsek z Ikea. Už je chudák celý sepraný, pomuchlaný , ale bez něj ani krok. Odchodil s ní celý první rok ve školce, s pejskem spí, jí, jezdí s námi všady.