Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli mají některé vaše děti tuhle hračku? Narazila jsem na ni bohužel až po Vánocích, ale moc se mi líbí a chtěla bych ji pro dceru. Jen bych nerada, aby přibyl další krám do baráku. Máte? Jste spokojení?
Máme, nám donesl Ježíšek a je to moc hezká hračka, krásně udělaná, hezké obrázky, písničky. Malý má rád Krtečka, tak jsme mu tam nahráli ještě další videa Krtečka. Fakt super, tolika peněz nelituji.
a kolik takova sranda vlastne stoji? Vypada to zajimave … priznam se ja cekala tvar sutru
![]()
kalimerko píše:
a kolik takova sranda vlastne stoji? Vypada to zajimave … priznam se ja cekala tvar sutru![]()
Cena tam je taky
Stojí to dost, ale co dneska nestojí…
Vera111 píše:
já to asi chci…!
Ale manžel už mě asi umlátí
já mu cenu ani neříkala…
Mě se to taky strašně líbí..Ale je to dost peněz..Já jsem se o tom dočetla v mamince už minulý měsíc.. ![]()
já jsem právě minulou maminku nějak ignorovala a našla jsem to v ní až teď ![]()
Asi to objednám, ještě počkám až si manžel koupí novej notebook a pak nebude moct říct ani slovo ![]()
Vera111 píše:
já jsem právě minulou maminku nějak ignorovala a našla jsem to v ní až teď
Asi to objednám, ještě počkám až si manžel koupí novej notebook a pak nebude moct říct ani slovo
No je ale dobrý tah
To bych taky mohla zkusit..Můj si koupil zase kite..To není zrovna levná záležitost..Asi se nechám inspirovat..
![]()
Silwinka87 píše:Vera111 píše:vždycky je dobrý, když mu má člověk co předhodit
já jsem právě minulou maminku nějak ignorovala a našla jsem to v ní až teď
Asi to objednám, ještě počkám až si manžel koupí novej notebook a pak nebude moct říct ani slovoMojemu včera ten noťas odešel a dneska tady celej den chodí jestli si má nebo nemá koupit novej. No nevydrží to, to je mi jasný
No je ale dobrý tahTo bych taky mohla zkusit..Můj si koupil zase kite..To není zrovna levná záležitost..Asi se nechám inspirovat..
![]()
tak jsem ho objednala
![]()
Věděla jsem že nevydržím odolávat dlouho ![]()
Vera111 píše:
tak jsem ho objednala![]()
![]()
Věděla jsem že nevydržím odolávat dlouho
Tos ho teda zdolala rychle
Můj včera přišel pozdě z práce,ale hned jak bude příležitost,tak mu to ukážu..On je na tu elektroniku,tak to snad klapne.. ![]()