Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@veeeraf píše:
Ahoj, včera jsem tuto hračku koupila dcerce k Vánocům. Tak bych se chtěla zeptat maminek, které komentovali tuto diskuzi, jak jsou s odstupem času s hračkou spokojený, tedy vaše děti??
Neležela ta hračka za pár dní někde v koutě?
ano, ležela na dně krabice. Ale holky ji zrovna včera exhumovaly a perou se o to. A to mají tablet, ale momentálně je jednička kamínek. Jako s každou hračkou. Chvíli je in, pak se na ni zapomene a pak zase někde vyplave
Tak u nas frcel chvili, a pak ho zacala okupovat mladsi dcera, u ktere kolem roku a pul az roku a tri cvrte frcel denne
akorat tedy za ten necely rok byl uz trikrat na reklamaci a ted mame novy kousek (bud se seknul a uz jsme ho neresuscitovali nebo ted naposledy nenabijel). Takze za me jo, pro prcka do dvou let fajn na dlouhe cesty autem, ale uplne nevim, zda bych do nej sla znovu.
Ahoj holky, ségra koupila kamínek našemu mladýmu k 1.narozeninám, myslíte že u toho vydrží? na krtečka kouká, na Fíka taky, ale asi u toho bude potřebovat ještě asistenci co?
Ještě ho nemáme, oslava bude až příští víkend ![]()
Ahoj holky, obracím se na vás s prosbou. Je to někdo kdo koupil prckům pohádkový kamínek na Vánoce nebo před? Já jo a po měsíci používání se totálně seká a nefunguje jak má. No a já blbka někam uklidila záruční list- fakturu. Byla by tu nějaká ochotná duše, která by mi jí půjčila, tedy okopčila a poslala na email?? Já jí prostě nemám a můžu jim jen dát jedině výpis z účtu, že jsem ho zaplatila (ono by jim to mělo stačit, ale nevěřím tomu)
@veeeraf Na reklamaci to postačí. Musíte pouze dokázat, že jste to zakoupila u nic ![]()
@veeeraf Výpis z účtu stačí. Normálně napiš, že reklamuješ, a datum, kdy jsi kupovala; pokud se budou bránit, že neopraví, tak musí vědět, ze ve sporu neuspějou.
Ahoj, potřebuju pomoc.
Už několikrát jsem se snažila nahrát do kamínku pohádky. Nevím, co mám za verzi, ale v tom našem nebyly žádné večerníčkové pohádky. Když už se mi tam povedl nahrát Bořek, tak mi to kostičkuje, i když to mám v AVI a kvalitu střední. Jsem už zoufalá.
Díky za pomoc
Zkusím obnovením diskuze se zeptat, jestli se někomu funkční pohádkový kamínek neválí doma? ![]()