Pohádkový kamínek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17630
12.10.14 11:44
@veeeraf píše:
Ahoj, včera jsem tuto hračku koupila dcerce k Vánocům. Tak bych se chtěla zeptat maminek, které komentovali tuto diskuzi, jak jsou s odstupem času s hračkou spokojený, tedy vaše děti :mrgreen:??
Neležela ta hračka za pár dní někde v koutě? :)

ano, ležela na dně krabice. Ale holky ji zrovna včera exhumovaly a perou se o to. A to mají tablet, ale momentálně je jednička kamínek. Jako s každou hračkou. Chvíli je in, pak se na ni zapomene a pak zase někde vyplave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
12.10.14 13:22

Tak u nas frcel chvili, a pak ho zacala okupovat mladsi dcera, u ktere kolem roku a pul az roku a tri cvrte frcel denne ;) akorat tedy za ten necely rok byl uz trikrat na reklamaci a ted mame novy kousek (bud se seknul a uz jsme ho neresuscitovali nebo ted naposledy nenabijel). Takze za me jo, pro prcka do dvou let fajn na dlouhe cesty autem, ale uplne nevim, zda bych do nej sla znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
12.10.14 13:34

Jé, to je pěkný. Díky za tip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
16.11.14 14:11

Ahoj holky, ségra koupila kamínek našemu mladýmu k 1.narozeninám, myslíte že u toho vydrží? na krtečka kouká, na Fíka taky, ale asi u toho bude potřebovat ještě asistenci co?
Ještě ho nemáme, oslava bude až příští víkend :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
25.2.15 18:38

Ahoj holky, obracím se na vás s prosbou. Je to někdo kdo koupil prckům pohádkový kamínek na Vánoce nebo před? Já jo a po měsíci používání se totálně seká a nefunguje jak má. No a já blbka někam uklidila záruční list- fakturu. Byla by tu nějaká ochotná duše, která by mi jí půjčila, tedy okopčila a poslala na email?? Já jí prostě nemám a můžu jim jen dát jedině výpis z účtu, že jsem ho zaplatila (ono by jim to mělo stačit, ale nevěřím tomu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
25.2.15 19:18

@veeeraf Na reklamaci to postačí. Musíte pouze dokázat, že jste to zakoupila u nic :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
25.2.15 19:37

@veeeraf Výpis z účtu stačí. Normálně napiš, že reklamuješ, a datum, kdy jsi kupovala; pokud se budou bránit, že neopraví, tak musí vědět, ze ve sporu neuspějou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
28.5.15 12:17

Ahoj, potřebuju pomoc.
Už několikrát jsem se snažila nahrát do kamínku pohádky. Nevím, co mám za verzi, ale v tom našem nebyly žádné večerníčkové pohádky. Když už se mi tam povedl nahrát Bořek, tak mi to kostičkuje, i když to mám v AVI a kvalitu střední. Jsem už zoufalá.
Díky za pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
17.6.24 11:06

Zkusím obnovením diskuze se zeptat, jestli se někomu funkční pohádkový kamínek neválí doma? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí