Pohádkový kamínek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5126
19.11.12 21:24

@Aaalenkaaa Aha, tak to jsem nevěděla, už ho máme doma, tak jsem po tom nepátrala, ale před tím půl rokem myslím nikde jinde nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
5.12.12 19:10

Holky, prosím Vás, chci se zeptat, marně pátrám, co dcerce koupit k Vánocům. Máme zatím jen knížku se zvuky zvířátek, flétničku, bubínek, harmoniku a noční světýlko a chtěla bych něco trochu většího, jeden dárek. Jaké máte zkušenosti s tím kamínkem? Nepřestal po chvilce bavit? Máme ještě 14ti měsíčního prcka a ten je teda ne mobily, videoovladače a podobné uplně vysazený. Tak by to pak zdědil nebo měl na střídačku, kupovat dva se mi nechce. Ale co ostatní hračky? A nekoukají pořád do kamínku? Děkuju moc za zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
26574
5.12.12 19:34

@Caty U nás přestal bavit poměrně rychle, dostala ve dvou a půl letech. Zkusím ho znovu vytáhnout a uvidíme. Takže za mne je to blbost za hodně peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
5.12.12 19:38

No já nad tím právě váhám. Říkanky máme různé v knížkách, co mluví, písničky máme na CD a pohádky eventuelně na TV, nebo čteme atd, tak právě nevím no.

• Citovat
  • Upravit
1005
5.12.12 19:38

@Caty Ahoj,naše malá má kamínek cca půl roku a naprostá spokojenost. Kamínek rozhodně neomrzel. Pořád ho v ruce nemá ale je fakt, že baví pořád a naučila se spoustu věcí. Když zazpívám písničku nebo básničku malá hned ví, že je to z kamínku. Většinou ho tak obden na hoďku, dvě má. Nebo při cestovaní. Za sebe můžu jen doporučit. Super věcička. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
5.12.12 20:11

My jsme teda s kamínkem spokojení nebyli a vraceli jsme ho. Dceru totiž bavily ty čudlíky a pořád něco mačkala, takže nic pořádně nedohrálo… navíc teda ta struktura toho ovládání byla dost nepraktická a kapacita malá - vlastních pohádek jsme tam mohli dát tak tři cédéčka a šlus.

Teď budeme dceři k Vánocům kupovat tablet (samozřejmě ne iPad, levný model). Stojí jen o málo víc než kamínek, a umí toho spousty: kromě písniček a videí se tam dají stáhnout i různé hry z Android Marketu - jako praskání bublin a tak, prostě už pro prťouse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
5.12.12 20:23

Hm, tak to nebude asi nic pro nás neb my zpíváme s malou hodně samy a písničky umí dobře. Takže je to asi tak maximálně do auta pro nás. Youtube nám jde na televizi, kde je tancujeme s míšou, takže asi pro nás zbytečná věc bych řekla když to ak čtu. :think:

• Citovat
  • Upravit
11565
5.12.12 20:32

@Caty Jako my jsme to chtěli hlavně na cesty, a některý maminky si to pochvalujou na usnutí - je pustí v postýlce jednu pohádku jako večerníček a pak se rovnou spí. A pokud jde o hraní, já když vidím dceru, jak chce všechno nejradši sama - jíst, otáčet listy v knize atd. - tak myslím, že se jí bude líbit, když si ty slova a písničky bude moct sama ovládat. Ale tak ona je spíš ve věku vašeho malýho, takže tam je ta fascinace tou věcí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
5.12.12 20:34

No to ona si taky ráda ovládá sama. Zapne si můj stroj na cvičení, pc a tak, ale prostě furt nevím, zda ta cena za to je opravdu adekvátní, zda je to něco takového super? Zpívá to písnička, hraje pohádky že?

• Citovat
  • Upravit
Caty
5.12.12 20:35

A tak mě napadá, to už se dneska dětem pohádky na dobrou noc nečtou, ale jen pouští z tv a podobně? :think:

• Citovat
  • Upravit
11565
5.12.12 20:36

@Caty A říká to barvy a tak. Za mě to adekvátní není, radši za tři tisíce koupíme tablet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
5.12.12 20:39

@Caty No já plánuju že číst budu, ale dcera to zatím má tak, že ukládáme do tmy, zazpíváme a jdeme - když jsem zkusila vyndat knížku, tak se mi po ní sápala, chtěla ji rozškubat a jen se rozjařila, a světlo ji taky probuudilo a pak bylo peklo ji uklidnit. Líp nám funguje pustit jí po koupání video Baby Einstein, tím se zklidní, pak dáme do postýlky a spí dobře. Počítám, že až bude trochu míň hr, tak za půl roku, tak najedeme na čtení - knížky už máme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
5.12.12 22:42

Jo děkuju no. Asi to nezvolíme jako dárek. Přijde mi to pro dítko hrozně pasivní. na barvy a čísla mají stoleček, na říkanky knížečky, písničky zpíváme a obávám se, že by se o to jednak děti rvaly a jednak by to chtěly mít furt :zed:

• Citovat
  • Upravit
ukr
6.12.12 20:52

Myslíte si že pokud je mému synovi 3,5 roku, že má cenu mu tuto hračku ještě kupovat? dekuji

• Citovat
  • Upravit
11565
7.12.12 07:25
@ukr píše:
Myslíte si že pokud je mému synovi 3,5 roku, že má cenu mu tuto hračku ještě kupovat? dekuji

Nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815