Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Crispina hm, tak to asi jo, napiš panu Císaři a třeba ti poradí, co s tím.
@Crispina píše:
@julimaMyslím, že jsem chybu nikde neudělala, do složky USER a podsložky moje oblíbená videaVideo blo ve formátu avi, vše podle návodu. Po zapnutí kamínku a vyhledání složky s oblíbenými videy kamínek vytuhl a musela jsem resetovat
Vypadá to, že máme špatný výrobek
Mě se to stávalo taky, pak jsem si ale nainstalovala ten jejich program na stahování přes youtube a všechno funguje v pořádku…
http://www.pohadkovykaminek.cz/…o-pk-avk.pdf
Ahojky, tak jsem právě dceři objednala kamínek tak jsem zvědavá. Rovnou jsem to i zaplatila, tak snad všechno bude v pohodě. Chtěla bych se zeptat jak Vám kamínek došel. Vyzvedávali jste si ho na poště nebo Vám ho přivezli domů. Dali Vám vědět, že se kamínek odeslal? Přece jen jsou prázdniny tak aby se nám náhodou nestalo, že zrovna nebudeme doma.
@julima
Nejdou mi nahrát pohádky z dvd. Převádím to podle návodu, protože jsem dostala ještě krtečka k PK a k tomu byl i návod na převedení pohádky z dvd do PK.No krteček byl bez problému ale ostatní mi nejdou. Zkoušela jsem Kouzelnou Kamilu, Nodyho, Potápěj se Olly prostě nic z toho se mi nepodařilo tak jak ten krtek. U Ollyho se mi stalo, že jeden díl je celý+ještě v tom dílu jede znělka a kousek další pohádky. Vůbec nerozumím tomu co dělám špatně. Jo a jde, když mám pohádku už v avi převest ještě na avi ale to zmenšit v tom programu aby mi to fungovalo v PK? Nevím jestli je rozmnět tomu co jsem teď napsala…je to takový zmatečný
Tak snad s toho něco pochopíte.
A máš tam správně názvy? Začáteční písmeno by mělo být velké tuším a pokud dáš v názvu víc než 8 znaků, tak by to mělo jet určitě. Mi většinou stačilo upravit název a jelo to. Tak zkus tohle.
Ahojky, jaký jsou u Vás oblíbený pohádky? Už nevím co do kamínku nahrávat. Máme doma plno dvd ale v kamínku nám to jede tak nějak divně. Nevím jestli jsem to špatně natáhla ale asi ne protože přítel to zkoušel taky a povedlo se mu to stejně. Takže je to tak nejspíš na to dvd nahraný. Ale teda můžu říct, že už nevím co za pohádky dávat. Kromě základu tam máme 1 díl Chucka asi 2 díly Timmyho 2 díly Noddyho no a asi 3 díly krtka.Co tak baví vaše děti? Chtěla bych tam nahrát potápěj se Olly a kouzelnou Kamilu ale z toho dvd ty díly jsou fakt divný. Dnes jsem ji poprvé pustila Kocoura Vavřince a to jsem vůbec nevěděla, že něco takovýho máme doma. A teď je zahleděná a ani o ní nevím. Máte nějaký další nápady na pohádky?
Zdravím všechny
Jste pořád s kamínkem spokojené? Máte ho někdo pro skoro 4leťáka? Není to spíše pro mladší děti? Přemýšlím, jestli ho koupit synovi k vánocům? Díky za info…
@Alex160509 Ahoj,tak já jsem kamínek koupila nedávno a spokojená celkem jsem. Jinak co se týče 4leťáka tak si myslím, že i tak staré dítě by to mohlo zajímat. Synovec měl před měsícem 4 roky a když to u dcerky viděl tak se mu to taky líbilo.
Dcera má 3,5 roku a pořád si s nm hraje. Podle mě je to hračka která vydrží tak než jde dítě do školy.
Taky nám začal blbnout sám se sekal vypínal tak jsem ho poslala na reklamaci a poslali nový a zatim ok potrebuji poradit ohledne nahraváhi pohádek do kaminku nejde mi to poradi mi nekdo dekuji moc moc
@Nika.R píše:
Taky nám začal blbnout sám se sekal vypínal tak jsem ho poslala na reklamaci a poslali nový a zatim ok potrebuji poradit ohledne nahraváhi pohádek do kaminku nejde mi to poradi mi nekdo dekuji moc moc
Já bych poradila stáhnout si ten program pro stahování z YouTube-my přes to stahujeme pohádky do PK pořád..Pošlu vám odkaz…
@Nika.R Nám se kamínek taky hodně seká a nedávno se nám stalo, že z ničeho nic zčernala obrazovka a kamínek frčel dál ale nešlo na něm nic vidět
Tak se pořád nemůžu dokopat k tomu abych to poslala na reklamaci. Ještě chvilku počkám a asi to pánovi napíšu.