Pohádkový kamínek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
292
5.3.12 12:45

Prosím jak mohu smazat fotky z kamínku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
5.3.12 12:56

Kdo poradí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
5.3.12 13:49

Mazat, jedině přes připojení přes kablík.

Jinak tu je dotaz, jestli už máme nové pohádky. Zatím jsem ještě nestahovala. Nějaké tipy, kdo by co chtěl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
5.3.12 13:54

Já bych určitě chtěla :-) co se tam dá nacpat? My to máme teprv pár dnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
5.3.12 19:13
Mahja píše:
Mazat, jedině přes připojení přes kablík.Jinak tu je dotaz, jestli už máme nové pohádky. Zatím jsem ještě nestahovala. Nějaké tipy, kdo by co chtěl?

Ahoj,jéé ty jsi hodná..Tak třeba ještě nějakého krtka nebo nějaké české večerníčky..Pejska a kočičku,pohádky o mašinkách,Potkali se u Kolína,Broučky…Prostě co seženeš…Děkujeme… :kytka: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
292
6.3.12 11:19

Já bych taky prosila, chci jí nahrát krtečka ale nedaří se. Nedokážu to zkopírovat z dvd do počítače natož do kamínku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
9.3.12 07:52

Holky, zatím jsem neměla čas, ale už se na to vrhám. Ale mám staronový noťas, tak zase hledám program, kterým jsem to stahovala, doufám, že jsem už konečně našla ten správný…
Pokud se zadaří, tak něco postahuji a pošlu to zase na Silwinku a hodím sem link na tu úschovnu, odkud to budete moct stáhnout taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
9.3.12 08:47
Mahja píše:
Holky, zatím jsem neměla čas, ale už se na to vrhám. Ale mám staronový noťas, tak zase hledám program, kterým jsem to stahovala, doufám, že jsem už konečně našla ten správný…
Pokud se zadaří, tak něco postahuji a pošlu to zase na Silwinku a hodím sem link na tu úschovnu, odkud to budete moct stáhnout taky.

Strašně děkujeme.. :kytka: Jsi zlatá.. :hug: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4742
9.3.12 09:23

Tak zatím jsem nenašla správný. Musím počkat na muže, ať mi napíše, ten správný a můžu stahovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
9.3.12 11:08
Mahja píše:
Tak zatím jsem nenašla správný. Musím počkat na muže, ať mi napíše, ten správný a můžu stahovat.

O.K. jsi moc hodná.. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4742
9.3.12 11:29

Tak tady to by měl být link http://www.youtubedownloadersite.com/, kde se samy stáhnete prográmek a můžete z youtube.cz stahovat samy pohádky a pak je převádět.

Já teď jednu zkouším, tak snad pojede. Ale jde to hrozně pomalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
9.3.12 11:36

Tak funguje to, stáhla jsem jednu Pojďte pane… a pak v tom převedla a v kamínku to hraje. Tak můžu pokračovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
9.3.12 12:11
Mahja píše:
Tak funguje to, stáhla jsem jednu Pojďte pane… a pak v tom převedla a v kamínku to hraje. Tak můžu pokračovat.

Jejda..Ty jsi šikovná,malý si cvrkne..Potkali se u Kolína,to je jeho..Ale zkusím taky stáhnout ten program,ať tě pořád neotravujeme.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4742
9.3.12 12:15

Mi to nevadí, taky musím něco stáhnout, tak se podělím, ale nějak mě teď nenapadají nějaké hezké pohádky.
My právě do teď jenom Krtka a min.týden jsem mu pustila z PC co mám 4 díly - Pojďte pane budeme si hrát a nejlepší díl - Jak jedli vtipnou kaši a to se řechtá na celé kolo.
Tak hoďtě ještě nějaké tipy. Koukala jsem na ty Pohádky o mašinkách, ale tam jsou zrovna nahrávány ze Snídaně s Novou a je tam ten informační pruh a vypadá to blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
9.3.12 12:18

Mahja

Prosím tě..Já jsem asi úplný antitalent,ale chce to nějakou adresu URL videa,ale já nevím,co to je… :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino