Pohádkový kamínek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17630
29.12.11 10:56
Silwinka87 píše:
Vera111 píše:
tak jsem ho objednala :dance: :dance: :dance:
Věděla jsem že nevydržím odolávat dlouho :D
Tos ho teda zdolala rychle :lol: Můj včera přišel pozdě z práce,ale hned jak bude příležitost,tak mu to ukážu..On je na tu elektroniku,tak to snad klapne.. :dance:

já se ho vůbec neptala :D Poslední náš rozhovor o tom byl, když jsem si to prohlížela na netu, on mě viděl a řekl: slib že to nekoupíš! Slib mi to! ;)
Taktiku s notebookem si schovávám až obojí přijde. Pak řeknu, chlapče, TOHLE stálo rozhodně mnohem míň než TVŮJ notebook…
Můžu si to dovolit, protože máme každej nějaký svoje peníze jako kapesný. Takže tohle koupím ze svých a nemůže nic říct. Ze společných bych si to bez souhlasu nelajsla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
29.12.11 11:14

Vera111

Tak my máme jen společné peníze,ale já to zase umím udělat tak,že mu to podám tak,že si ještě ve finále myslí,že je to ta nejlepší věc na světě a hlavně,že to byl jeho nápad… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Jana D.
30.12.11 20:31

Krásná hračka, i když trochu dražší :? Ale asi ji Jakoubkovi koupím :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1
2.1.12 13:14

Taky ji máme, Mareček ji dostal pod stromeček a nedá jej z ruky, opravdu pěkná hračka a prý i od českého výrobce. Nahráli jsme mu do ní i další rodinné fotky a videa a další pohádky. Mohu doporučit, i když je dražší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
4.1.12 11:41

tak kamínek dneska dorazil! Nejdřív se mi nedařilo ho přepnout z DEMO režimu, ale povedlo se a Mája už ho má v parádě :D Nemohla jsem ji dostat ani na procházku. No a myslím že se s ním rychle naučí pracovat, už si v pohodě přehrává jednu písničku za druhou.
Opravdu mám pocit, že jsem pořídila něco co má smysl a je to kvalitní a pěkná hračka :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
6.1.12 19:46

Já pořád váhám…Bojíme se,aby to malého za týden nepřestalo bavit.. :roll:
A jaké jsou tam třeba nahrané ty večerníčky?
Musím vás trošku vyzpovídat… :lol:

• Citovat
  • Upravit
bara128
7.1.12 18:42

Líbí se mi už jen kvůli tomu že by mi syn nebral stále můj telefon ale myslím si že by ho to dlouho nezajímalo,u ničeho dlouho nevydrží…

• Citovat
  • Upravit
17630
8.1.12 08:49
Silwinka87 píše:
Já pořád váhám…Bojíme se,aby to malého za týden nepřestalo bavit.. :roll:
A jaké jsou tam třeba nahrané ty večerníčky?
Musím vás trošku vyzpovídat… :lol:

je tam Pat a Mat a Králíci z klobouku. Jinak mě překvapilo že je tam i hodně těch písniček a říkanek. A už druhý den si malá nějaké písničky zpívala. Takže za mě super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
8.1.12 11:27

Aha..A to co tam je,se dá smazat nebo ne?Kdybych mu tam chtěla dát něco jiného..
Já jsem se včera večer dozvěděla,že už ho můj objednal..Jsem mu to ukazovala a on na to nějak nereagoval,jen si prohlížel stránky a večer z něho vypadlo,že už je objednaný.. :mrgreen: :palec:

• Citovat
  • Upravit
17630
8.1.12 12:17
Silwinka87 píše:
Aha..A to co tam je,se dá smazat nebo ne?Kdybych mu tam chtěla dát něco jiného..
Já jsem se včera večer dozvěděla,že už ho můj objednal..Jsem mu to ukazovala a on na to nějak nereagoval,jen si prohlížel stránky a večer z něho vypadlo,že už je objednaný.. :mrgreen: :palec:

tyjo, tak to je dobrej :palec: Můj byl trochu naštvanej a to si ten notebook koupil.
mazat jsem nic nezkoušela, ale mělo by se tam toho ještě dost vejít, takže kromě toho co tam je, můžeš nahrát i jiné pohádky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
8.1.12 13:29
Vera111 píše:
Silwinka87 píše:
Já jsem se včera večer dozvěděla,že už ho můj objednal..Jsem mu to ukazovala a on na to nějak nereagoval,jen si prohlížel stránky a večer z něho vypadlo,že už je objednaný.. :mrgreen: :palec:
tyjo, tak to je dobrej :palec: Můj byl trochu naštvanej a to si ten notebook koupil.
mazat jsem nic nezkoušela, ale mělo by se tam toho ještě dost vejít, takže kromě toho co tam je, můžeš nahrát i jiné pohádky

Já jsem úplně hleděla.. 8o Fakt jsem to nečekala,že by to sám od sebe objednal…
Malého Pat a Mat baví..Ale králíci v klobouku moc ne…Že bych mu tam dala místo toho něco jiného :think: Třeba Krtka…
A za jak dlouho to poslali?A jak jde malé to ovládání?Malému jsou dva roky,snad si s tím poradí..

• Citovat
  • Upravit
17630
8.1.12 13:47

myslím že to přišlo do týdne.
Moc jí zatím nejde listovat v menu, ale když skončí pohádka, zapne si novou, nebo novou písničku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
8.1.12 14:14
Vera111 píše:
myslím že to přišlo do týdne.
Moc jí zatím nejde listovat v menu, ale když skončí pohádka, zapne si novou, nebo novou písničku

To si brzo vychytá.. :palec:
Takže na ovládání to není nějak složité?No,jsem přesvědčená,že se to malý naučí raz dva…Takové věci jim jdou sami :mrgreen:
Už se těším až to přijde.. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
9.1.12 20:15

Tak nám kamínek dneska dorazil..Malého to strašně baví a nechce ho dát z ruky… :mrgreen:
Holky,ale odkud stahujete večerníčky nebo cokoliv v tom potřebném formátu 320×240?Díky.. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
AndreaN4
27.1.12 21:32

Tak koukám na vaše příspěvky a rozmýšlím se že bych toho svýho taky ukecala i když to bude asi makačka on na takový věci moc není. Jinak nějaké pohádky se dají stáhnout na www.ulozto.cz a pak už by to mělo jít z PC úplně v pohodě. Případně jestli máte DVD tak to stáhněte do PC a pak do kamínku :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino