Pohádkový kamínek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silwinka87
1.2.12 09:44
Mahja píše:
Petulda21 píše:
Je fakt, že si nemyslím, že by to byla nějaká pálka protože se to dá srovnat s telefonem a takový za 2tisíce asi nesežene nikdo. Jen za měsic rodím a finance budou už zase potřeba jinde,ale na kamínek malé určitě našetřím :D mám odolné nervy,ale koukat každý den 5-6krát na Mickyho klubík je i na mě moc :D
:mrgreen: :lol: :mrgreen:

To je pravda,je to fakt super věc..A malý si kamínek strašně oblíbil..Fakt jsem ráda,že jsme ho nakonec objednali.. :mrgreen:
V sobotu jedeme na hory,tak bude mít malý v autě o zábavu postarané..Zvlášť teď,když nám MAHJA poslala ty nové pohádky.. :kytka: To měl fakt radost.. :pankac:
Určitě ho můžu všem jen doporučit a maminy,co váhají,tak těm bych řekla,že ty peníze za to stojí.. :palec:

• Citovat
  • Upravit
12991299
2.2.12 13:58

Ahojte,
myslite ze si s tim poradi i 18 mesicni dite nebo je to spis az pro starsi? Mala bude mit svatek tak premyslim jestli ji to koupit nebo radeji pockat az na narozeniny…
A zvladne nahrat pohadky i totalni anti talent na elektroniku? :)
Predem diky za rady :)

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
2.2.12 14:01
12991299 píše:
Ahojte,
myslite ze si s tim poradi i 18 mesicni dite nebo je to spis az pro starsi? Mala bude mit svatek tak premyslim jestli ji to koupit nebo radeji pockat az na narozeniny…
A zvladne nahrat pohadky i totalni anti talent na elektroniku? :)
Predem diky za rady :)

Já si myslím,že to v pohodě zvládne..Ze začátku jí s tím trochu pomůžeš.. :D
Těžké to nijak není..Máš k tomu USB kabel,kterým se tam vkládají soubory..V kamínku máš taky video návody,jak se to dělá,takže to není nic složitého…

• Citovat
  • Upravit
143
2.2.12 14:16

Silwinka87:
super, to jsem rada, moc se mi to libi, ale fakt si neumim predstavit ze takhle male dite si dokaze samo poustet pohadky a tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
2.2.12 14:20
1299 píše:
Silwinka87:
super, to jsem rada, moc se mi to libi, ale fakt si neumim predstavit ze takhle male dite si dokaze samo poustet pohadky a tak :)

Tak malý má dva roky,když to dostal do ruky,tak všechno mačkal..Potom se do toho dostal,taky to chvilku trvalo..Základ je,aby se malá naučila mačkat pořád prostřední červené tlačítko.. :palec: Fakt je to v pohodě a děti jsou strašně učenlivé…

• Citovat
  • Upravit
143
2.2.12 14:25

Silwinka87:
Tak to by snad zvladnout mohla, je docela chytra akorat desne zbrkla :)
Jak dojde rodicovska hned to objednam :D
Diky moc za radu :)
A maji i jene barvy nebo jen tu modrou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
2.2.12 14:47
1299 píše:
Silwinka87:
Tak to by snad zvladnout mohla, je docela chytra akorat desne zbrkla :)
Jak dojde rodicovska hned to objednam :D
Diky moc za radu :)
A maji i jene barvy nebo jen tu modrou?

Ne ne..Je jenom ten jeden druh…Ale můžu ti zaručit,že budeš nadšená a malá taky… :lol: :palec:

• Citovat
  • Upravit
143
2.2.12 14:53

Silwinka87:
tak to je skoda, ale jestli budem nadseny tak je jednou jestli bude modry nebo ruzovy :D
Diky za informace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
2.2.12 14:56
1299 píše:
Silwinka87:
tak to je skoda, ale jestli budem nadseny tak je jednou jestli bude modry nebo ruzovy :D
Diky za informace :)

Není zač..Určitě budete spokojení.. :mrgreen: A kdyby byl nějaký provozní problém,tak sem.. :kytka: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4742
2.2.12 17:08
1299 píše:
Silwinka87:
super, to jsem rada, moc se mi to libi, ale fakt si neumim predstavit ze takhle male dite si dokaze samo poustet pohadky a tak :)

Děti jsou mnohem na takové věci chytřejší, za chvíli zjistí, na co které tlačítko je, každé je jiné barvy, tak to krásně rozliší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lusik22
12.2.12 09:07

Ahojíček maminky,mám na Vás prosbičku…není některá z Vás z Hradce Králové,která koupila svému dítku hračku Pohádkový kamínek?Chtěla bych ho koupit synovi,ale zároveň je to dost drahá hračka na to,abych to jen tak objednala bez toho,abych si ji prohlídla osobně :,( Prosím Vás tedy jestli by se mi některá maminka z Hradce ozvala a ukázala mi hračku osobně…budu Vám moooooc vděčná…Děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
LEM
669
21.2.12 23:35

Sice se jeste musim poradne podivat na ty jejich stranky ale vecicka se mi moc libi. Myslela jsem ze by ji kluk dostal ke ctvrtym narozeninam, ale pisete tu o mensich detech tak nevim jestli to pro nej ma cenu. Umi zachazet s nasima dotykovyma mobilama i s pc i s fotakem. Jeste mame 1a pul letou slecnu. Tak nevim komu koupit nebo obema. Popripade starsimu a mala by zdedila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
22.2.12 10:38
LEM píše:
Sice se jeste musim poradne podivat na ty jejich stranky ale vecicka se mi moc libi. Myslela jsem ze by ji kluk dostal ke ctvrtym narozeninam, ale pisete tu o mensich detech tak nevim jestli to pro nej ma cenu. Umi zachazet s nasima dotykovyma mobilama i s pc i s fotakem. Jeste mame 1a pul letou slecnu. Tak nevim komu koupit nebo obema. Popripade starsimu a mala by zdedila.

Kup jen jeden,myslím si,že to bude dobré i pro 4-leťáka,můžete mu tam dát,co ho baví a potom to ponechá ségře.. :palec:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
29.2.12 20:50
Mahja píše:
Silwince jsem posílala, přes úschovnu.cz zásilku s našimi zatím stáhnutými pohádkami.
Tady je odkaz na zásilku, tak můžete stahovat i ostatní, nevím, jak dlouho bude odkaz fungovat, když tak písněte.
http://www.uschovna.cz/…JEL3T4EX-54R

Ahoj,prosím tě,nemáte nějaké nové pohádky do kamínku? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
292
5.3.12 12:45

Prosím jak mohu smazat fotky z kamínku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...