Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojte,
myslite ze si s tim poradi i 18 mesicni dite nebo je to spis az pro starsi? Mala bude mit svatek tak premyslim jestli ji to koupit nebo radeji pockat az na narozeniny…
A zvladne nahrat pohadky i totalni anti talent na elektroniku? ![]()
Predem diky za rady ![]()
12991299 píše:
Ahojte,
myslite ze si s tim poradi i 18 mesicni dite nebo je to spis az pro starsi? Mala bude mit svatek tak premyslim jestli ji to koupit nebo radeji pockat az na narozeniny…
A zvladne nahrat pohadky i totalni anti talent na elektroniku?
Predem diky za rady
Já si myslím,že to v pohodě zvládne..Ze začátku jí s tím trochu pomůžeš.. ![]()
Těžké to nijak není..Máš k tomu USB kabel,kterým se tam vkládají soubory..V kamínku máš taky video návody,jak se to dělá,takže to není nic složitého…
Silwinka87:
super, to jsem rada, moc se mi to libi, ale fakt si neumim predstavit ze takhle male dite si dokaze samo poustet pohadky a tak ![]()
1299 píše:
Silwinka87:
super, to jsem rada, moc se mi to libi, ale fakt si neumim predstavit ze takhle male dite si dokaze samo poustet pohadky a tak
Tak malý má dva roky,když to dostal do ruky,tak všechno mačkal..Potom se do toho dostal,taky to chvilku trvalo..Základ je,aby se malá naučila mačkat pořád prostřední červené tlačítko..
Fakt je to v pohodě a děti jsou strašně učenlivé…
Silwinka87:
Tak to by snad zvladnout mohla, je docela chytra akorat desne zbrkla ![]()
Jak dojde rodicovska hned to objednam ![]()
Diky moc za radu ![]()
A maji i jene barvy nebo jen tu modrou?
1299 píše:
Silwinka87:
Tak to by snad zvladnout mohla, je docela chytra akorat desne zbrkla
Jak dojde rodicovska hned to objednam
Diky moc za radu
A maji i jene barvy nebo jen tu modrou?
Ne ne..Je jenom ten jeden druh…Ale můžu ti zaručit,že budeš nadšená a malá taky…
![]()
Silwinka87:
tak to je skoda, ale jestli budem nadseny tak je jednou jestli bude modry nebo ruzovy ![]()
Diky za informace ![]()
1299 píše:
Silwinka87:
tak to je skoda, ale jestli budem nadseny tak je jednou jestli bude modry nebo ruzovy
Diky za informace
Není zač..Určitě budete spokojení..
A kdyby byl nějaký provozní problém,tak sem..
![]()
1299 píše:
Silwinka87:
super, to jsem rada, moc se mi to libi, ale fakt si neumim predstavit ze takhle male dite si dokaze samo poustet pohadky a tak
Děti jsou mnohem na takové věci chytřejší, za chvíli zjistí, na co které tlačítko je, každé je jiné barvy, tak to krásně rozliší.
Ahojíček maminky,mám na Vás prosbičku…není některá z Vás z Hradce Králové,která koupila svému dítku hračku Pohádkový kamínek?Chtěla bych ho koupit synovi,ale zároveň je to dost drahá hračka na to,abych to jen tak objednala bez toho,abych si ji prohlídla osobně
Prosím Vás tedy jestli by se mi některá maminka z Hradce ozvala a ukázala mi hračku osobně…budu Vám moooooc vděčná…Děkuji ![]()
Sice se jeste musim poradne podivat na ty jejich stranky ale vecicka se mi moc libi. Myslela jsem ze by ji kluk dostal ke ctvrtym narozeninam, ale pisete tu o mensich detech tak nevim jestli to pro nej ma cenu. Umi zachazet s nasima dotykovyma mobilama i s pc i s fotakem. Jeste mame 1a pul letou slecnu. Tak nevim komu koupit nebo obema. Popripade starsimu a mala by zdedila.
LEM píše:
Sice se jeste musim poradne podivat na ty jejich stranky ale vecicka se mi moc libi. Myslela jsem ze by ji kluk dostal ke ctvrtym narozeninam, ale pisete tu o mensich detech tak nevim jestli to pro nej ma cenu. Umi zachazet s nasima dotykovyma mobilama i s pc i s fotakem. Jeste mame 1a pul letou slecnu. Tak nevim komu koupit nebo obema. Popripade starsimu a mala by zdedila.
Kup jen jeden,myslím si,že to bude dobré i pro 4-leťáka,můžete mu tam dát,co ho baví a potom to ponechá ségře.. ![]()
Mahja píše:
Silwince jsem posílala, přes úschovnu.cz zásilku s našimi zatím stáhnutými pohádkami.
Tady je odkaz na zásilku, tak můžete stahovat i ostatní, nevím, jak dlouho bude odkaz fungovat, když tak písněte.
http://www.uschovna.cz/…JEL3T4EX-54R
Ahoj,prosím tě,nemáte nějaké nové pohádky do kamínku? ![]()
To je pravda,je to fakt super věc..A malý si kamínek strašně oblíbil..Fakt jsem ráda,že jsme ho nakonec objednali..
To měl fakt radost.. 

V sobotu jedeme na hory,tak bude mít malý v autě o zábavu postarané..Zvlášť teď,když nám MAHJA poslala ty nové pohádky..
Určitě ho můžu všem jen doporučit a maminy,co váhají,tak těm bych řekla,že ty peníze za to stojí..