Pohádkový kamínek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silwinka87
29.1.12 21:28
AndreaN4 píše:
Tak koukám na vaše příspěvky a rozmýšlím se že bych toho svýho taky ukecala i když to bude asi makačka on na takový věci moc není. Jinak nějaké pohádky se dají stáhnout na www.ulozto.cz a pak už by to mělo jít z PC úplně v pohodě. Případně jestli máte DVD tak to stáhněte do PC a pak do kamínku :palec:

Přes ulozto.cz jsme to zkoušeli,ale ani tak to kamínek nepřehrál..Tak fakt nevím.. :roll:
Ostatní maminky,co máte kamínek,poradíte?

• Citovat
  • Upravit
AndreaN4
29.1.12 22:23

No ono to z toho stahuj.cz jde jenom v některých formátech musí se stáhnout ten správný, taky jsem s tim bojovala než jsem to vychytala :-)

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
30.1.12 10:24
AndreaN4 píše:
No ono to z toho stahuj.cz jde jenom v některých formátech musí se stáhnout ten správný, taky jsem s tim bojovala než jsem to vychytala :-)

Právě,že jsem stahovala ten formát 320×240 nebo jsem zkoušela filmy do mobilů..Můžeš mi prosím poslat odkaz,co jste přesně stáhli…?
A vám to teda funguje v tom kamínku?

• Citovat
  • Upravit
5
31.1.12 11:52

Ahoj holky, právě jsem na pohádkový kamínek narazila na internetu. Můžete mi napsat jak jste spokojené po pár měsícech užívání. Malá je docela divoká, tak mám obavy,aby to její zacházení kamínek vydržel,ale když bude hodná dostane ho k 2.narozeninám :) Jak to tak sleduju je tu problém zatím jen s hledáním filmíku správných do kamínku.
Děkuji všem za odpovědi :) Peťule :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
31.1.12 11:55

Kamínek je teda určitě odolný, to nemusíš mít strach a s filmama si myslím, že není až takový problém.
Manža myslím pár narychlo stahoval s youtube, nějaké Mašinky Tomáše a Krtečky.
Když tak mi do SZ pisněte mailovou adresu a pošlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
31.1.12 12:18
Petulda21 píše:
Ahoj holky, právě jsem na pohádkový kamínek narazila na internetu. Můžete mi napsat jak jste spokojené po pár měsícech užívání. Malá je docela divoká, tak mám obavy,aby to její zacházení kamínek vydržel,ale když bude hodná dostane ho k 2.narozeninám :) Jak to tak sleduju je tu problém zatím jen s hledáním filmíku správných do kamínku.
Děkuji všem za odpovědi :) Peťule :mavam:

Malému jsou taky dva roky a je to celkem kazisvět,ale kamínek si strašně oblíbil..Líbí se mu tam ty cvičení,třeba abeceda,to si vždycky pustí a opakuje co slyší…A hlavně vedou pohádky,teďka si oblíbil Bob a Bobek…
Nemusíš mít vůbec strach,kamínek je dost odolný..

• Citovat
  • Upravit
4742
31.1.12 12:46

Silwince jsem posílala, přes úschovnu.cz zásilku s našimi zatím stáhnutými pohádkami.
Tady je odkaz na zásilku, tak můžete stahovat i ostatní, nevím, jak dlouho bude odkaz fungovat, když tak písněte.
 http://www.uschovna.cz/…JEL3T4EX-54R

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
31.1.12 12:46

Už to vidím, do 14.2. by to mělo tam být uloženo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
31.1.12 13:05
Mahja píše:

Děkuji.. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
31.1.12 13:12
Silwinka87 píše:
Mahja píše:

A prosím tě,kam to ukládáte?Do té složky User?A potom třeba do těch moje oblíbený videa?

• Citovat
  • Upravit
4742
31.1.12 13:19
Silwinka87 píše:
Silwinka87 píše:
Mahja píše:
A prosím tě,kam to ukládáte?Do té složky User?A potom třeba do těch moje oblíbený videa?

jj, přesně tak, v návodu u kamínku je to tak i napsané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
31.1.12 13:41
Mahja píše:
Silwinka87 píše:
Silwinka87 píše:
Mahja píše:
A prosím tě,kam to ukládáte?Do té složky User?A potom třeba do těch moje oblíbený videa?
jj, přesně tak, v návodu u kamínku je to tak i napsané.

Díky mockrát..Už tam máme daného i krtka i Tomáše..Malý už u toho sedí..Zrovna Krtek chemik se mu moc líbí..Je nadšený.. :kytka: :hug: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4742
31.1.12 15:21

To je moc fajn. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
31.1.12 18:36

Je fakt, že si nemyslím, že by to byla nějaká pálka protože se to dá srovnat s telefonem a takový za 2tisíce asi nesežene nikdo. Jen za měsic rodím a finance budou už zase potřeba jinde,ale na kamínek malé určitě našetřím :D mám odolné nervy,ale koukat každý den 5-6krát na Mickyho klubík je i na mě moc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
1.2.12 09:27
Petulda21 píše:
Je fakt, že si nemyslím, že by to byla nějaká pálka protože se to dá srovnat s telefonem a takový za 2tisíce asi nesežene nikdo. Jen za měsic rodím a finance budou už zase potřeba jinde,ale na kamínek malé určitě našetřím :D mám odolné nervy,ale koukat každý den 5-6krát na Mickyho klubík je i na mě moc :D
:mrgreen: :lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815