Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
No ono to z toho stahuj.cz jde jenom v některých formátech musí se stáhnout ten správný, taky jsem s tim bojovala než jsem to vychytala ![]()
AndreaN4 píše:
No ono to z toho stahuj.cz jde jenom v některých formátech musí se stáhnout ten správný, taky jsem s tim bojovala než jsem to vychytala
Právě,že jsem stahovala ten formát 320×240 nebo jsem zkoušela filmy do mobilů..Můžeš mi prosím poslat odkaz,co jste přesně stáhli…?
A vám to teda funguje v tom kamínku?
Ahoj holky, právě jsem na pohádkový kamínek narazila na internetu. Můžete mi napsat jak jste spokojené po pár měsícech užívání. Malá je docela divoká, tak mám obavy,aby to její zacházení kamínek vydržel,ale když bude hodná dostane ho k 2.narozeninám
Jak to tak sleduju je tu problém zatím jen s hledáním filmíku správných do kamínku.
Děkuji všem za odpovědi
Peťule ![]()
Kamínek je teda určitě odolný, to nemusíš mít strach a s filmama si myslím, že není až takový problém.
Manža myslím pár narychlo stahoval s youtube, nějaké Mašinky Tomáše a Krtečky.
Když tak mi do SZ pisněte mailovou adresu a pošlu.
Petulda21 píše:
Ahoj holky, právě jsem na pohádkový kamínek narazila na internetu. Můžete mi napsat jak jste spokojené po pár měsícech užívání. Malá je docela divoká, tak mám obavy,aby to její zacházení kamínek vydržel,ale když bude hodná dostane ho k 2.narozeninámJak to tak sleduju je tu problém zatím jen s hledáním filmíku správných do kamínku.
Děkuji všem za odpovědiPeťule
Malému jsou taky dva roky a je to celkem kazisvět,ale kamínek si strašně oblíbil..Líbí se mu tam ty cvičení,třeba abeceda,to si vždycky pustí a opakuje co slyší…A hlavně vedou pohádky,teďka si oblíbil Bob a Bobek…
Nemusíš mít vůbec strach,kamínek je dost odolný..
Silwince jsem posílala, přes úschovnu.cz zásilku s našimi zatím stáhnutými pohádkami.
Tady je odkaz na zásilku, tak můžete stahovat i ostatní, nevím, jak dlouho bude odkaz fungovat, když tak písněte.
http://www.uschovna.cz/…JEL3T4EX-54R
Mahja píše:
Už to vidím, do 14.2. by to mělo tam být uloženo.
Děkuji.. ![]()
Silwinka87 píše:Mahja píše:Děkuji..
A prosím tě,kam to ukládáte?Do té složky User?A potom třeba do těch moje oblíbený videa?
Silwinka87 píše:Silwinka87 píše:A prosím tě,kam to ukládáte?Do té složky User?A potom třeba do těch moje oblíbený videa?Mahja píše:Děkuji..
jj, přesně tak, v návodu u kamínku je to tak i napsané.
Mahja píše:Silwinka87 píše:jj, přesně tak, v návodu u kamínku je to tak i napsané.Silwinka87 píše:A prosím tě,kam to ukládáte?Do té složky User?A potom třeba do těch moje oblíbený videa?Mahja píše:Děkuji..
Díky mockrát..Už tam máme daného i krtka i Tomáše..Malý už u toho sedí..Zrovna Krtek chemik se mu moc líbí..Je nadšený..
![]()
Je fakt, že si nemyslím, že by to byla nějaká pálka protože se to dá srovnat s telefonem a takový za 2tisíce asi nesežene nikdo. Jen za měsic rodím a finance budou už zase potřeba jinde,ale na kamínek malé určitě našetřím
mám odolné nervy,ale koukat každý den 5-6krát na Mickyho klubík je i na mě moc ![]()
Petulda21 píše:
Je fakt, že si nemyslím, že by to byla nějaká pálka protože se to dá srovnat s telefonem a takový za 2tisíce asi nesežene nikdo. Jen za měsic rodím a finance budou už zase potřeba jinde,ale na kamínek malé určitě našetřímmám odolné nervy,ale koukat každý den 5-6krát na Mickyho klubík je i na mě moc
Přes ulozto.cz jsme to zkoušeli,ale ani tak to kamínek nepřehrál..Tak fakt nevím..
Ostatní maminky,co máte kamínek,poradíte?