Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky tak my kamínek koupili synovi k narozeninám a fungoval dva týdny a už je na reklamaci, bůh ví, co se s ním stalo, protože se už nezapnul. Teď už je druhý týden na reklamaci, tak jsem zvědavá, jak to dopadne. Syn si ho moc oblíbil, za ty dva týdny se naučil několik písniček, nahráli jsme mu tam fotky, pohádky, písničky…
@Agi20 já to beru tak, že je to nový výrobek, který má ještě svoje mouchy. Ale jinak je skvělý a jsem ráda, že jsme ho koupili. A kupovali jsme ho v té letní akci, peníze jsme poslali dopředu a myslím do tří dnů byl kamínek doma. ![]()
@julima Je super, že to jde tak rychle.Na ostatní věci musíš čekat celkem dlouho. Třeba před 14 dnami jsem zaplatila časopis Sluníčko s DVD-dceřina oblíbená pohádka a do dneška mi nikdo časopisy neposlal. A když jsem jim psala jestli už to poslali tak mě nebyli schopnej ani odepsat. Takže další důvod proč jsem nevěřila placení předem. Raději platím při převzetí ale u mf jsem věřila, že mi časopisy zašlou a do dnes nic. Kdyby aspoň byla nějaká reakce na můj e-mail prostě nic, ticho po pěšině.
U toho kamínku se toho tak nebojím, protože si nikdo na nic nestěžoval tak věřím, že jsou fér ![]()
Tak to se divím, protože my zaplatili předplatné Slunička myslím minulý pátek a ve středu už nám přišel časopis. My teda vzali to bez DVD, ale i tak. ![]()
@julima Já jsem objednala 2ks archivního výtisku skrz tu pohádku, protože dcera ještě z časopisu rozum nemá ale pohádku zbožňuje tak jsem objednala jedno pro nás a jedno pro švicu. A vlastně před 14-ti dny ve čtvrtek jsem to platila přes složenku a do dneška mě nic nedošlo. Počkám ještě tak týden a budu tam volat.
@Agi20 píše:
@julima Já jsem objednala 2ks archivního výtisku skrz tu pohádku, protože dcera ještě z časopisu rozum nemá ale pohádku zbožňuje tak jsem objednala jedno pro nás a jedno pro švicu. A vlastně před 14-ti dny ve čtvrtek jsem to platila přes složenku a do dneška mě nic nedošlo. Počkám ještě tak týden a budu tam volat.
No jo, to je jasné…Toto bude mít na svědomí pošta.. ![]()
Stalo se mi několikrát, že něco nedoručili nebo nehodili do schránky lístek, že si máš něco vyzvednout..
Teďka jsme z dovolené posílali asi 10 dopisů..Došlo z nich jen 9-fakt katastrofa.. ![]()
@Silwinka87 Tak to tam asi skočím a zeptám se. Už jednou mě napadlo, že bych se šla zeptat na poštu ale pak jsem si řekla, že to není ještě ani 14 dní tak jsem se na to vykašlala. Ale teď mě to už fakt štve, protože dceři tu pohádku pouštím je přes youtube.Asi tam hned v pondělí skočím a zeptám se.
Pomohla jsi. Váhala jsem, ale koupím. Teri bude mít v září 2 roky, tak ho dostane.-)))
@julima
a po nahrání vlastního obsahu normálně funguje? Já jsem se pokusila mu do složky moje oblíbená videa nahrát pohádku ve formátu avi a kamínek začal zase tuhnout
PO odstranění z paměti dál funguje. Chjo.
Dneska nám prisel pohádkový kamínek ale neumíme to zapnout poradí nekdo diky
Potřebuji poradit když vyfotíme kam se to uloží a jak to vymažu a jak tam mám nahrát pohádku a to focení je jen takové krátké nebo to jde i déle diky za radu
Nám přišel po reklamaci fungl nový kamínek ![]()
@Crispina a nahráli jste to podle návodu, co mají na stránkách? Nám to funguje. ![]()
@Nika.R když zmáčknete levé horní tlačítko dlouze, tak se dostanete do menu, kde jsou fotky a videa, která jste udělali kamínkem. Určitě doporučuji prohlídnout si návodná videa, tak to všechno je. Taky jsem ze začátku hledala a tak jsem se podívala na ta videa.
Jo a smazat fotky a videa jde jenom přes PC.
Myslím, že jsem chybu nikde neudělala, do složky USER a podsložky moje oblíbená videa
Video blo ve formátu avi, vše podle návodu. Po zapnutí kamínku a vyhledání složky s oblíbenými videy kamínek vytuhl a musela jsem resetovat
Vypadá to, že máme špatný výrobek ![]()
To se neboj..Když k nám někdo dojde na návštěvu, tak je kamínek jak magnet pro všechny dětské ručky..Každý si ho hned půjčí a vydrží u něj celou návštěvu..Už jsme taky nakazili hodně známých, kteří ho nakonec dětem koupili, protože o něj žadonily..
Je to rozhodně lepší, než nakoupit plno hraček, které děcka za chvilku nebaví..Proto jsme ho i kupovali, protože máme hraček plný byt..