Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@ukr píše:
Myslíte si že pokud je mému synovi 3,5 roku, že má cenu mu tuto hračku ještě kupovat? dekuji
ja myslim, ze zalezi na nem samem jaky je. Nasemu Danikovi je 3 a ctvrt a je z toho zatim celkem nadseny. Tablet bych mu urcite jeste nedala.
Já kamínek vrátila. Za tu cenu to nema smysl. Kdyby stal 300, tak neřeknu, ale co to umí za dva lity, radši bez komentáře. Malého bavil 10 minut. Pak mi ho podal a chtěl můj dotykový mobil. Já když jsem kamínek rozbalila, byla jsem opravdu zklamaná. Syn dostane tablet, do kterého mu nahraji co uznám za vhodné.
@Avatar Přesný souhlas. Podle mě ty dovednosti by nebyly špatný, ale to ovládání je úplně nelogický. Oproti taletu má nicméně kamínek tu výhodu, že se líp mačká - u tabetu dcera bojuje s tím, jak správně tisknout, aby dosáhla výsledku (například že se nesmí opírat druhou rukou o plochu…). Ale na to přijde, zatímco Kamínek chytřejší nebude ![]()
My jsme koupili ZTE Blade mobil a malá v něm má písničky, pohádková videa i hry pro malé děti zdarma. SIMku na telefonování v tom samozřejmě nemá. A udělá to mnohem lepší službu, díky dotykovému displeji
Inspirativní čtení psané rodičem ze zkušenosti http://dotekomanie.cz/…-skvrne-ano/.
My jsme kamínek koupili klukovi loni k jeho druhým narozeninám (letos v dubnu mu budou tři) a kamínek se mu ještě neomrzel. Myslím, že není dne, kdy by nebyl aspoň na chvíli zapnutý. A to má na hry k dispozici i ipod touch. Střídá to tak půl na půl, ale rozhodně u nás se kamínek na 100% osvědčil a ty peníze za něj určitě vyhozený nebyly ![]()
My máme s Kamínkem dost problémy, původní baterie na nabití vydržela 30 minut. Poslali nám jinou, ta se nenabíjela vůbec
Z kamínku nám poradili, dobíjet přes USB z PC, že je blbá asi ta nabíječla do elektriky. Nová baterie - stále se nenabije, Kamínek nejde zapnout…
Vyměnili jsme za původní baterku a ta se přes PC nabila. No ale fakt mě to už nebaví, za tolik peněz co to stojí, bych čekala jinou kvalitu.
Nemluvě o tom, že při přehrávání pohádky se obřas seká.
Lituju, že jsem ho koupila…
My už máme tablet Samsung Galaxy a jsem fakt spokojená
. Malému jsem nahrála různé aplikace a umí s tím zacházet bez problémů. Naučil se hrát pexeso, „vkládačky“ a další hry. Nesedí u toho pořád. Jen chvíli a většinou za mé přítomnosti. Takže se u toho učí barvy atd.. Takže kamínek na tablet opravdu nemá. A to srovnávám jen to přínosné pro dítě kamínek/tablet..
My koupili kamínek na vánoce, ale minulý týden jsme ho vraceli - reklamovali.
Od začátku výdrž baterie 30 minut - oni na to, že mají vadnou sérii baterií, poslali novou nokiáckou - s tou jsme telefon ani nezapnuli
a zkusili jsme teda starou baterii nabít ne z elektriky, ale přes USB v počítači. Tam se baterie nabia a výdrž dobrá. Ale taky se viea sekali, a nervy na řešení, jestli další nabíječka (podle nich, je vadná série ještě nabíječek) bude nabíjet, to jsme neměli. Zklamalo nás to za ty peníze, podle mě to nemají vychytaný ještě pořádně…
ale zase se zachovali slušně a vrátili nám peníze.
Ahojky,
holky když jste reklamovaly kamínek co jste všechno musely zaslat? A vyreklamovali Vám ho v pohodě? Nám se kamínek seká a celkem se i sám od sebe vypíná. Ať už je to u pohádek, básniček, písniček nebo čehokoliv jinýho. Prostě když si dcera přehrává cokoliv z obsahu v kamínku, tak se nám to zničeho nic vypne.Tak chci kamínek reklamovat.Jo a ještě bych se chtěla zeptat jestli když jste zaslaly kamínek na reklamaci jestli jste platily poštovné vy a nebo Vám to uhradil výrobce. Prosím o info.
My jsme ho vraceli ve lhůtě 14 dnů, a bylo vše bez problémů. Poštovné jsem platila já, tam je to dané.
Při reklamaci bys nárok na proplacení poštovného mít měla http://www.ceskatelevize.cz/…ladu-a-skod/, ale popravdě, já bych se s nima kvůli stovce asi nedohadovala.
@karolina_a_betuska Já se taky dohadovat nehodlám.
Jen mě to tak napadlo jestli v případě zaslání na reklamaci poštovné uhradí výrobce nebo já. Spíš mi jde o to aby jsme měly reklamaci bez problému. Protože přece jen nechci jen tak vyhodit 2.000 oknem.To bych si zas doma něco vyslechla. ![]()
Agi, my reklamovali kamínek, ale od začátku od Vánoc jsem byla s pánek v kontaktu a věděl o problémech - nejprve výměna baterie, pak mi poslal novou nabíječku - stále to bylo blbý a to sekání k tomu bylo občas taky. Nakonec jsem mu napsala, že Kamínek reklamuji a vzhledem k dlouho trvajícím problémům s ním (které jsem po emeilech s pánem řešila) bych ráda vyřídila reklamaci vrácením peněz, nikoli výměnou zboží nebo opravou. Bez problémů peníze vrítili i s prvním poštovným při nákupu. Poštovné za mnou zaslaný Kamínek jsem neřešila…ale dle zákona máš nárok na proplacení i tohoto poštovného.
Ale nikdy jsem se u reklamace čehokoli nesetkala s tím, že by prodejce sám od sebe toto poštovné proplatil. Asi 2× jsem v průvodním dopise psala, že žádám i o proplacení poštovného, vždy bez řečí proplatili i to (protože vědí, že ze zákona musí)
Před pár dny jsme místo kamínku koupili obyčejný nejlevnější teblet za 1500, stál míň než Kamínek a nedá se to srovnat! Taový výběr aplikací, výukové prográmky už pro batolata - super.
Kamínek bych už nikdy nekoupila a nedoporučila nikomu, tablet je o 100% lepší
@Aaalenkaaa Ahoj, prosim te, muzes mi napsat, jaky tablet jste koupili? Ja jsem taky puvodne uvazovala o Kaminku a ted, co jsem brouzdala internet, jsem se rozhodla radsi koupit neco jineho a nevim presne, co. Diky!