Pohádkový kamínek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17630
2.3.13 07:58

Já teda nevím, ale malá si s kamínkem hraje hodně i teď :nevim: Má na něm pohádky a hodně na ně kouká. Jako s tabletem si asi vyhraje víc, ale za mě bych ten kamínek úplně neodsuzovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
2.3.13 08:11
@Easinka píše:
@Aaalenkaaa Ahoj, prosim te, muzes mi napsat, jaky tablet jste koupili? Ja jsem taky puvodne uvazovala o Kaminku a ted, co jsem brouzdala internet, jsem se rozhodla radsi koupit neco jineho a nevim presne, co. Diky!

http://www.penta.cz/…gb-ram-512mb?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
2.3.13 16:46

@Aaalenkaaa Aha, tak vy jste kupovali normalni tablet, ja koukala na detske. :think: No, neco na tom je… Tak ted mam zas o cem premyslet. :) Dik!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
2.3.13 17:22

@Easinka No určitě normální tablet! Zadarmo nebo za pár korun jsou k tomu různý zábavný aplikace (výuka barev, zvířátek apod.), přehraje to hudbu i videa (bez složitý konverze), samozřejmě hry. V tý konkurenci nemá Kamínek šanci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
2.3.13 18:40

@karolina_a_betuska Hele, ja jsem blbec a v tomhle ignorant, sama tablet nemam a i mobil mam uplne obyc. :oops: Ty aplikace, to se da stahnout po internetu nebo jak? Ja si nasla par webovych stranek pro deti, ale aplikace, to je neco jineho. Jak se to dela? Mohla bys mi pisnout SZ, abychom to tu nezahlcovaly? Diky! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
2.3.13 19:29

@Aaalenkaaa Máme taky problém s baterii.Na tu se reklamace taky vztahuje? To jsem netušila. Myslela jsem, že budu muset koupit novou baterku. Abych se přiznala nic jsem nepročítala, takže nevím co všechno se k reklamaci vztahuje. Kamínek vždycky dám nabít a stejně se po nabití hned vybije. Stalo se nám 2× a tak nám kamínek prostě přestal fungovat.Je teda pravda, že při nabíjení už ani nezhasne prostě se pořád jen nabíjí. Tak jsem ho vytáhla a schovala s tím, že koupím novou baterku a pošlu na reklamaci.Ani nevíš jakou jsi mi s tou baterkou udělala radost. Takže reklamuji kamínek se 3 problémy a to ho máme cca půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
3.3.13 08:40

Ahoj a dobrý den,
prodám Pohádkový kamínek, nový, nerozbalený, nepoužitý za 1500 Kč, jedna babička netušila, že ho druhá koupila a sešly se nám dva. Barva červená.
Máte-li zájem piště na vandabasko@seznam.cz
Zdraví Vanda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
3.3.13 08:58

@vandis A co místo prodeje vrátit? Bude to bez ztráty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
3.3.13 09:52
@Agi20 píše:
@Aaalenkaaa Máme taky problém s baterii.Na tu se reklamace taky vztahuje? To jsem netušila. Myslela jsem, že budu muset koupit novou baterku. Abych se přiznala nic jsem nepročítala, takže nevím co všechno se k reklamaci vztahuje. Kamínek vždycky dám nabít a stejně se po nabití hned vybije. Stalo se nám 2× a tak nám kamínek prostě přestal fungovat.Je teda pravda, že při nabíjení už ani nezhasne prostě se pořád jen nabíjí. Tak jsem ho vytáhla a schovala s tím, že koupím novou baterku a pošlu na reklamaci.Ani nevíš jakou jsi mi s tou baterkou udělala radost. Takže reklamuji kamínek se 3 problémy a to ho máme cca půl roku.

to byl i náš problém. Já jsem to meilem psala prodejci hned po vánocích, co jsme to zjistili. On na to, že to prý mají nějakou vadnou šarži baterií, že mi pošle novou, poslal - origo od nokie. Ale tu novou baterii jsme dali do Kamínku a ona prostě jakoby v něm nefungovala, nešel zapnout, baterka se nenabíjela :nevim: Ale pak jsme zjistili, že původní baterie jde nabíjet pouze přes USB, to pak vydrží normálně dlouho, sama se zapne. Jakmile se nabíjí normálně do sítě, tak se signalizace nabíjení sama neukončí a za půl hodiny je kamínek zase vybitý. Tak zkus nabít přes USB v počítači. No a tohle jsem pak taky pánovi psala, a on na to, že jo, že mají vadnou sérii nabíječek 8o že mi pošle novou nabíječku…upřímně, zklamal mě celý kamánek, podle mě to nemají vychytaný, jednou je na vině baterie, pak zase nabíječka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
3.3.13 09:57
@Easinka píše:
@Aaalenkaaa Aha, tak vy jste kupovali normalni tablet, ja koukala na detske. :think: No, neco na tom je… Tak ted mam zas o cem premyslet. :) Dik!

jasný, normální. Ty dětské za 300 jsou jen obyč hračka, kde mačká čudlíky a chvíli ho to baví, ale jinak mu to moc nedá a za 2 rohy ho bavit nebude.
U normál tabletu si vždy zdarma stáhneš aplikace z netu podle toho, co ho baví nebo je pro jeho věk.
Tablet mají společně naše obě děti, syn 2,5 a dcera 7. Tak tam má každý své aplikace. Dcera počítání, poznávání dopravních značek, své hry, poznávání rozdílů, piškvorky atd. Syn má malování, jednoduché puzzle, zvuky zvířat, poznávání ovoce, zvířat, jednoduché pexeso atd. atd.
https://play.google.com/…apps/details?….. třeba tohle je u syna oblíbené. Aplikace stáhneš zdarma, většinou v základní verzi. Pokud chceš hru kompletní nebo rozšíření, tak zaplatíš od 30-100kč. Ale my jsme zatím nic nekupovali, nabídka zdarma je obrovská

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
5.3.13 12:37

Ahoj, kdyby měl někdo zájem prodám téměř nový Kamínek, modré barvy za 1500,–.Písněte SZ napíšu víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
5.3.13 17:49
@veronika41 píše:
Ahoj, kdyby měl někdo zájem prodám téměř nový Kamínek, modré barvy za 1500,–.Písněte SZ napíšu víc…

Veru, tak dítě moc nezaujal, co 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.3.13 22:36

Tablet nebo kamínek pro 2 leté dítě?

Ahoj, chtěla jsem koupit synovi (necelé 2 roky) pohádkový kamínek. Ale diskuze mě trochu zviklala, jednak dle uváděné poruchovosti a dále je pravda, že ovládání tabletu je intuitivnější. Existuje ale nějaký tablet přímo pro tak malé děti? Který by byl podobně jako kamínek odolný vůči pádům, a třeba i s pohádkovými postavičkami, které dítě provázejí a mluví na něj? To se mi na kamínku líbilo. Bohužel u tabletů mám dojem, že je zvládnou až starší děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
27.3.13 07:19

@Catwoman Hele, moje dcera třeba má s tabletem trochu problém (nechápe, že se má dotknout jen a jednom místě, jinak že to nebude fungovat), ale kamarádky malej jejich tablet běžně ovládá (teď mu byly dva). Navíc teda kamínek se jí ovládal ještě hůř, protože tam nejsou zamknout klávesy, a jak byly barevný, tak je furt chtěla mačkat, čímž si ty videa a písničky vypínala :(

Myslím, že „průvodce“ dítě houby potřebuje, prostě se naučí, na co na ploše kliknout, aby to udělalo pohádku nebo hru. A těch je celkem k dispozici dost. Odolnost vůči pádům je problém, my to řešíme futrálem. A jak tu psaly holky: pokud Ti stačí menší tablet, dá se pořídit v akci i za ty dva tisíce, co stojí ten kamínek. Rozhodně s ním máš víc možností než s tím kamínkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
27.3.13 10:30
@Catwoman píše:
Ahoj, chtěla jsem koupit synovi (necelé 2 roky) pohádkový kamínek. Ale diskuze mě trochu zviklala, jednak dle uváděné poruchovosti a dále je pravda, že ovládání tabletu je intuitivnější. Existuje ale nějaký tablet přímo pro tak malé děti? Který by byl podobně jako kamínek odolný vůči pádům, a třeba i s pohádkovými postavičkami, které dítě provázejí a mluví na něj? To se mi na kamínku líbilo. Bohužel u tabletů mám dojem, že je zvládnou až starší děti.

těžko radit v tomto věku…pokud je malý ničitel…syn byl taky, ale teď ve 2,5 letech si na takovéhle věci dává pozor a chová se k tabletu slušně. Teda 2× už mu omylem spadl - z gauče nebo tak, zatím se tablet drží.
Tak bych asi počkala pár měsíců a pak šla do tabletu - vyjde tě levněji než kamínek. My koupili na alze v akci za 1590,– tablet

Vím, že Kamínek bych nikomu nedoporučila, nejen kvůli problémům s ním, ale prostě je to taková líná mašinka, zmáčkneš, trvá chvíli než naběhne. A je to hodně jednoduché, nic tam nedohraješ (krom nějakýho videa a pohádek) - žádné aplikace, nové prográmky na učení…
Co mi vadilo u Kamínku - byly tam na učení zvířátka, barvy…to bylo pěkné, ALE vadio mi, že se objevil obrázek a hlas skřítka ho hned řekl. Takže dítě jen pasivně poslouchá - není vtáhnuté do toho učení…kdežto u tabletu jsou aplikace na barvy nebo zvářata, kde dítě musí ukázat na barvu nebo dané zvíře, a teprve pak jede hra dál, řekne mu to, to je dobře, jsi šikovný, nebo mu to řekne, nene, to není červená, zkus to znovu 8) myslím, že to dítěti víc dá, ten tablet.
A ovládání tabletu - syn suveréně ovládat manželův dotykový telefon ve 2 letech a ve 2,5 suverénně přešel na tablet. Děti jsou na tyhle věci náramně učenlivý, myslím, že v tom problém nebude 8)

jediný otazník je prostě to, že s tím nemůže hodil, bouchnout apod., je to elektronika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí