Pohádkový kamínek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
292
25.9.13 14:17

Moje dcera ho dostala k 3 narozeninám, syn ted ke 2 a rozhodně nelituji. Jezdí všude s náma a když je potřeba, děti zabaví. Nahrát pohádky je jednoduche, stačí je postahovat přes program. Jinak vše je moc pěkně popsané v návodu a nebo na stránkách. Myslím že na mobil je času dost, dcera ho dostane nejdříve až bude ve škole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.11.13 12:23

skvělá hračka

Pohádkový kamínek jsem koupil k vánocům. Přímo na stránkách výrobce za levnější cenu a i s dvěma DVD zdarma. Syn mi totiž bere neustále můj mobil, a teď, co jsem si do mobilu nahrál nějaké pohádky o prasátkách, tak mám baterii vybitou u mobilu každý den. Tak jsem zvědav, jak bude s hračkou spokojen (1,5 roku) a napíšu. Zatím jsem však spokojen sám, s hračkou si vyhraju, nahrávám fotky, videa, převádím do správných formátů apod… Takže myslím, že to bude vlastně hračka pro oba. Ovládání jednoduché, hračka vypadá, že něco vydrží, hlasitost při přehrávání tak akorát a display opravdu čitelný… Myslím, že jako alternativa k mobilu, resp. aby si dítě nehrálo v tak útlém věku s mobilem, ale aby mělo něco podobného pro děti, je to fajn přístroj. Foťák a možnost nahrávání zvuku je také dobrá funkce navíc. A říkadla, pohádky a písničky pro děti od Petra Skoumala jsou moc pěkný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
8.11.13 12:40

Ahoj majitelky kaminku, planuju ho koupit dceri ke 4.narozkam (neni ultra sikovna), myslite, ze je na nej velka? Jak si s nim vyhraji 3-4lete deti? Ja ho kupuju hlavne kvuli funkci fotaku, ze si bude sama fotit, ukladat, prohlizet, daji se k tomu davat zvuky, no doufam, ze to zvladne sama, plus si jako bonus muze poustet pohadky a pisnicky. Puvodne jsem chtela koupit detsky fotak (opravdovy nechci, ani tablet ci podobnou vymozenost, ma rocni hodne zivou segru), ale pak jsem to prehodnotila na kaminek. Pak ho pripadne za rok zdedi mladsi.

Diky Aliik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
8.11.13 14:02
@Aliik píše:
Ahoj majitelky kaminku, planuju ho koupit dceri ke 4.narozkam (neni ultra sikovna), myslite, ze je na nej velka? Jak si s nim vyhraji 3-4lete deti? Ja ho kupuju hlavne kvuli funkci fotaku, ze si bude sama fotit, ukladat, prohlizet, daji se k tomu davat zvuky, no doufam, ze to zvladne sama, plus si jako bonus muze poustet pohadky a pisnicky. Puvodne jsem chtela koupit detsky fotak (opravdovy nechci, ani tablet ci podobnou vymozenost, ma rocni hodne zivou segru), ale pak jsem to prehodnotila na kaminek. Pak ho pripadne za rok zdedi mladsi.Diky Aliik

My ho máme dva roky..Malému teďka budou 4 a ještě si s ním vyhraje..Pouští si pohádky a tak..Teďka do něj musíme koupit novou baterku, protože nám odešla. Malý dostane na Vánoce dětský foťák a kamínek schováme pro druhé dítě..
Určitě si s ním tvoje dcerka nějaký čas vyhraje, bude ji bavit, k nám když přijdou i starší děti, tak si s ním vyhrajou, navíc, máte ještě mladší dítko, které ho podědí, takže za mě si ho určitě pořiďte…

• Citovat
  • Upravit
4742
30.11.13 13:04

Nějaká videa dostupná do kamínku.

Na uschovna.cz
kód zásilky je: P8GFLVS9HMRSR25K-NLK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.12.13 23:15

Prosím, já nahrála také pohádky, a vždy se nám přehraje jen jedna pohádka :,(. nahráli jste všechny po jedno oblíbené video, např. oblíbené videa1, nebo každé zvlášť, např, video1, video2…
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
21.12.13 19:24

My tam mame vzdy oblibena videa s jednou pohadkou a takto klidne desetkrat za sebou, takze po jedne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
13.1.14 16:07

Ahoj, koupili jsme synovi k vánocům kamínek a potřebuji ho zaslat na reklamaci, mám jen prosbu na majitele kamínku, zda by jste mi nenapsali, jak dlouhý byl u kamínku kabel a jestli nabíječka byla černá nebo bílá. Vím, zvláštní dotaz, ale kamínek několikrát nabíjel manžel ve své „bordel pracovně“a jelikož se elektronikou živí, tak těch kabelů a všeho tam má hafo a te´d neví, jestli to co mi k reklamaci nachystal je ta nabíječka, co u něj byla přiložená :zed:.Já bych přísahala, že obojí bylo bílé, ale ten adaptér do zásuvky našel jen černý, ach jo, tak se raději ptám. :nevim: Jinak měl jste někdo problém, že se kamínek pořád sekal? Už jsme ho resetovali snad 30×, manžel vymazal i nahrané pohádky a nepomohlo to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
13.1.14 19:27
@glorča píše:
Ahoj, koupili jsme synovi k vánocům kamínek a potřebuji ho zaslat na reklamaci, mám jen prosbu na majitele kamínku, zda by jste mi nenapsali, jak dlouhý byl u kamínku kabel a jestli nabíječka byla černá nebo bílá. Vím, zvláštní dotaz, ale kamínek několikrát nabíjel manžel ve své „bordel pracovně“a jelikož se elektronikou živí, tak těch kabelů a všeho tam má hafo a te´d neví, jestli to co mi k reklamaci nachystal je ta nabíječka, co u něj byla přiložená :zed:.Já bych přísahala, že obojí bylo bílé, ale ten adaptér do zásuvky našel jen černý, ach jo, tak se raději ptám. :nevim: Jinak měl jste někdo problém, že se kamínek pořád sekal? Už jsme ho resetovali snad 30×, manžel vymazal i nahrané pohádky a nepomohlo to…

Nabíječka s USB kabelem je bílá.
Myslím si, že pokud kamínek reklamuješ, nemusíš s ním posílat nabíječku.
No, mě se třeba někdy stane, že se seká některá pohádka co tam stáhnu, ale není to pořád. Takže určitě reklamujte.

• Citovat
  • Upravit
8086
13.1.14 20:23

@glorča My máme bílý kabel cca 81cm dlouhý a adaptér do zásuvky černý. Problémy zatím nemáme, sekalo se to jen, když jsme tam nahráli něco ve špatném formátu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
14.1.14 08:03

Moc vám všem děkuju, on chvíli fungoval dobře, jen se mi stalo, že se večer nějak sám zapl, blikal a chrčel, a časem se vybil.Pak mi tam brácha nahrál pohádky z těch jejich dvd a taky pár dní šel bez problémů a asi po týdnu to začalo, občas se zasekl, tak jsme ho resetli no a pak už to bylo skoro pořád, manžel už vymazal ty nahrané pohádky a kamínek prostě nefunguje.Tak jsem volala panu Císaři, no nadšeně nezněl a chtěl poslat všechno příslušenství zpět. No asi raději pošlu jen kabel, tím se dá nabíjet přes počítač, ale zase chlap tvrdí, že takovou černou nabíječku fakt od ničeho nemá, že to musí být ona :nevim:. @Annnet Tak jsem ráda, že jsi mi napsala délku káblu a potěšilo mě, že máte černou nabíječku, ještě prosím tě, má na sobě takové to světýlko, co svítí, když se nabíjí? Jsou to blbé dotazy, jen se bojím, kdyby ji nakonec vyžadoval, aby na tom nekrachla ta reklamace. A jste všichni jinak s kamínkem spokojení? Mě se to zdá jako fajn hračka, hlavně alespoň syn poslouchá pohádky a písničky, jinak je vůbec vykládat nebo zpívat nechtěl(asi v mém podání :mrgreen: ),ale za ty peníze mi přijde hódně jednoduchý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
14.1.14 08:17

glorčo já s ním spokojená nebyla, to už jsem tu psala dřív…zlobil, reklamace, vrácení peněz. Nemají ten software podle mě moc vychytaný a za ty peníze to nestojí…jo hračka jednoduchá, dobrá, ale kdyby stála tak 600 tak by to odpovídalo.
Jsem ráda, že vrátily peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
14.1.14 08:30

@Aaalenkaaa Právě,nepřijde mi ta cena adekvátní k provedení kamínku(měl by stát do 1000kč),na druhou stranu se mi líbí, že bude odolnější, než třeba telefon a mám ještě 7 měs dceru, která ho podědí. Kdyby to bylo jen pro syna(bude mít už 3 roky),asi bych také chtěla vrátit peníze. Manžel mu už půjčuje tablet, ale malej je velký éro, taková zbrklina, tak ho pořád musíme sledovat a napomínat, ať je opatrný. A třeba do čekárny k doktorovi, nebo do postele, když nemůže usnout jsou ty písničky a říkanky taky dobré…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
14.1.14 08:46

@glorča světýlko tam má, tak bude určitě ono :) my ho máme od listopadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
14.1.14 08:51

@Annnet Jé fakt díky, jsem si oddechla :lol:!Můj muž je bordelář a můj syn zase co najde, to ukořistí a pečlivě schová, to by jste nevěřily, jaké důmyslné schovky jdou vymyslet, tak jsem si zoufala, kde jako tu nabíječku budu hledat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí