Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, dneska mi přišel kamínek chci ho dát mamému k vánocům ale nějak si neví rady s nahráváním pohádek, nejde mi to stáhnout v tom formátu. Mohla bych někoho poprosit jestli mi neporadí popř. nepošle nejaké pohádky.....Moc děkuji
Objevila jsem tuto hračku na netu, nikdy dřív jsem o tom neslyšela…a nadchla mě (ta cena už teda méně), jak jsem to na netu prohlídla pročetla, tak mi je jasný, že tohle je ta pravá hračka pro mýho syna - miluje tátův chytrý telefon, náš foťák, CD-přehrávač, vše mačká, ovládá, pouští, přehrává. Miluje i básničky a písničky, je to milovník knížek, to furt něco čteme a prohlížíme.
První den jsem řekla jasně NE, je to drahé…teď už dost váhám a přemýšlím
Manželovi se ta hračka taky líbí, zkouknul na netu videa s ní i pročetl info.
Chtěla bych se zeptat, opravdu to vydrží horší zacházení? Z toho mám nejvíc strach, že mi s tím kluk hodí a bude po hračce
a po penězích ![]()
Me by spis zajimalo, jestli se to neda koupit nekde se slevou
Ja myslim, ze to na strankach i pisou, ze to vydrzi „detske zachazeni“, nebala bych se toho ![]()
Je to velmi odolná hračka..Nemusíte mít starosti..Když jsem viděla poprvé tu cenu, tak jsem to taky zamítla, ale nakonec mi to nedalo a kamínek jsme koupili..Můžu vám říct, že těch peněz nelitujeme…
Kamínek je bezvadný do auta, pustím malému pohádku a je klid..Stejně tak i v čekárně u doktora, prostě všude, kde ho potřebuju zabavit..
Já ho jedině doporučuju.. ![]()
Info z FB:
Řídíme se Vašimi radami a přáními a vylepšujeme stále náš výrobek podle Vás. S potěšením Vás tak dnes můžeme informovat o následujících zásadních „horkých“ novinkách:
aná videa ve skryté části paměti. Ke každé hračce si nyní můžete místo toho při objednání vybrat 2 DVD z aktuální nabídky pohádkových DVD a dle přiloženého návodu k hračce si celý obsah těchto DVD zkonvertovat do paměti hračky jako legální kopii pro vlastní potřebu. V souvislosti s tím byla zásadně upravena a vylepšena stránka http://www.pohadkovykaminek.cz/objednavka/ , která má nyní 3 kroky.
Já nad kamínkem uvažovala pár dní, pročetla jsem si tuhle diskuzi a nakonec ho objednala v rámci letní akce. Teď už ho máme měsíc a syn je z něj nadšený
co se mi líbí, tak se s ním syn učí nový slovíčka ![]()
@Palomita píše:
Já nad kamínkem uvažovala pár dní, pročetla jsem si tuhle diskuzi a nakonec ho objednala v rámci letní akce. Teď už ho máme měsíc a syn je z něj nadšenýco se mi líbí, tak se s ním syn učí nový slovíčka
Jo jo, my už ho máme rok a jsem s ním naprosto spokojená..Už si vůbec nedokážu představit, že by jsme ho neměli..Hlavně v autě a v čekárně u doktora.. ![]()
@Silwinka87 píše:
Jo jo, my už ho máme rok a jsem s ním naprosto spokojená..Už si vůbec nedokážu představit, že by jsme ho neměli..Hlavně v autě a v čekárně u doktora..
Na cestování ho taky bráváme
navíc je fajn, že je odolný, už mu párkrát spadl na zem, a nedovolá se z něj na 112 jako z telefonu… ![]()
Tak porad jsme premysleli jakou chytrou hracku vzit holce a asi pujdeme do kaminku. Kluk si preje kapesni hru tak aby mela taky neco. Pohadky miluje a kdyz si ale ukradne nas tel tak je to katastrofa. To kluk je tady na tu elektroniku chytrejsi. Tak doufam ze by ten kaminek umela ovladat.
Tak hledam na netu ten kaminek a moc
stranek ho nema. A jeste ten cerveny.
Rada bych ho i z obchodu ale to uz asi
vubec nemam sanci co? Nevite nekdo?
@LEM píše:
Tak hledam na netu ten kaminek a moc
stranek ho nema. A jeste ten cerveny.
Rada bych ho i z obchodu ale to uz asi
vubec nemam sanci co? Nevite nekdo?
Tak to netuším, my jsme ho objednávali normálně z jejich oficiálních stránek ![]()
Já myslím, že ho nikdo jiný než ten výrobce zatím neprodává.
@julima píše:
Já myslím, že ho nikdo jiný než ten výrobce zatím neprodává.
asi 5 internet. obchodů ho prodává - kamilka.cz, IQhračky.cz…ale v podstatě za stejnou cenu jako ofic. stránky