Pohádkový kamínek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
112
30.10.12 22:15

Ahoj, dneska mi přišel kamínek chci ho dát mamému k vánocům ale nějak si neví rady s nahráváním pohádek, nejde mi to stáhnout v tom formátu. Mohla bych někoho poprosit jestli mi neporadí popř. nepošle nejaké pohádky.....Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5126
31.10.12 20:19

A co přesně ti nejde? Odkud pohádky nahráváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
2.11.12 13:03

Už jsem na to přišla, děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
7.11.12 22:36

Objevila jsem tuto hračku na netu, nikdy dřív jsem o tom neslyšela…a nadchla mě (ta cena už teda méně), jak jsem to na netu prohlídla pročetla, tak mi je jasný, že tohle je ta pravá hračka pro mýho syna - miluje tátův chytrý telefon, náš foťák, CD-přehrávač, vše mačká, ovládá, pouští, přehrává. Miluje i básničky a písničky, je to milovník knížek, to furt něco čteme a prohlížíme.

První den jsem řekla jasně NE, je to drahé…teď už dost váhám a přemýšlím :think: Manželovi se ta hračka taky líbí, zkouknul na netu videa s ní i pročetl info.

Chtěla bych se zeptat, opravdu to vydrží horší zacházení? Z toho mám nejvíc strach, že mi s tím kluk hodí a bude po hračce :? a po penězích :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
8.11.12 10:47

Me by spis zajimalo, jestli se to neda koupit nekde se slevou :DJa myslim, ze to na strankach i pisou, ze to vydrzi „detske zachazeni“, nebala bych se toho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
8.11.12 14:59

Je to velmi odolná hračka..Nemusíte mít starosti..Když jsem viděla poprvé tu cenu, tak jsem to taky zamítla, ale nakonec mi to nedalo a kamínek jsme koupili..Můžu vám říct, že těch peněz nelitujeme…
Kamínek je bezvadný do auta, pustím malému pohádku a je klid..Stejně tak i v čekárně u doktora, prostě všude, kde ho potřebuju zabavit..
Já ho jedině doporučuju.. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
8276
9.11.12 13:22

Info z FB:

Řídíme se Vašimi radami a přáními a vylepšujeme stále náš výrobek podle Vás. S potěšením Vás tak dnes můžeme informovat o následujících zásadních „horkých“ novinkách:

1. Pohádkový kamínek dostal nový vylepšený firmware, v kterém je uživatelská paměť větší (více než 1,5GB) na úkor skryté části. Videopohádky, které zabírají největší část paměti, se nyní umisťují do této uživatelské části a je možné je tedy kdykoliv smazat či vyměnit.
  2. Hračka již neobsahuje žádná pevně nahr

aná videa ve skryté části paměti. Ke každé hračce si nyní můžete místo toho při objednání vybrat 2 DVD z aktuální nabídky pohádkových DVD a dle přiloženého návodu k hračce si celý obsah těchto DVD zkonvertovat do paměti hračky jako legální kopii pro vlastní potřebu. V souvislosti s tím byla zásadně upravena a vylepšena stránka http://www.pohadkovykaminek.cz/objednavka/ , která má nyní 3 kroky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2732
15.11.12 21:45

Já nad kamínkem uvažovala pár dní, pročetla jsem si tuhle diskuzi a nakonec ho objednala v rámci letní akce. Teď už ho máme měsíc a syn je z něj nadšený :D co se mi líbí, tak se s ním syn učí nový slovíčka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
15.11.12 21:53
@Palomita píše:
Já nad kamínkem uvažovala pár dní, pročetla jsem si tuhle diskuzi a nakonec ho objednala v rámci letní akce. Teď už ho máme měsíc a syn je z něj nadšený :D co se mi líbí, tak se s ním syn učí nový slovíčka :)

Jo jo, my už ho máme rok a jsem s ním naprosto spokojená..Už si vůbec nedokážu představit, že by jsme ho neměli..Hlavně v autě a v čekárně u doktora.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2732
15.11.12 22:34
@Silwinka87 píše:
Jo jo, my už ho máme rok a jsem s ním naprosto spokojená..Už si vůbec nedokážu představit, že by jsme ho neměli..Hlavně v autě a v čekárně u doktora.. :mrgreen:

Na cestování ho taky bráváme :mrgreen: navíc je fajn, že je odolný, už mu párkrát spadl na zem, a nedovolá se z něj na 112 jako z telefonu… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
16.11.12 22:22

Tak porad jsme premysleli jakou chytrou hracku vzit holce a asi pujdeme do kaminku. Kluk si preje kapesni hru tak aby mela taky neco. Pohadky miluje a kdyz si ale ukradne nas tel tak je to katastrofa. To kluk je tady na tu elektroniku chytrejsi. Tak doufam ze by ten kaminek umela ovladat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
17.11.12 17:58

Tak hledam na netu ten kaminek a moc
stranek ho nema. A jeste ten cerveny.
Rada bych ho i z obchodu ale to uz asi
vubec nemam sanci co? Nevite nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
17.11.12 20:26
@LEM píše:
Tak hledam na netu ten kaminek a moc
stranek ho nema. A jeste ten cerveny.
Rada bych ho i z obchodu ale to uz asi
vubec nemam sanci co? Nevite nekdo?

Tak to netuším, my jsme ho objednávali normálně z jejich oficiálních stránek :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5126
19.11.12 13:36

Já myslím, že ho nikdo jiný než ten výrobce zatím neprodává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
19.11.12 21:07
@julima píše:
Já myslím, že ho nikdo jiný než ten výrobce zatím neprodává.

asi 5 internet. obchodů ho prodává - kamilka.cz, IQhračky.cz…ale v podstatě za stejnou cenu jako ofic. stránky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí