Pohádkový kamínek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4742
9.3.12 14:15
Silwinka87 píše:
Silwinka87 píše:
Mahja píše:
No, to asi podle toho, co máš v PC, když na to klikneš pravým a dáš otevřít v programu a vybereš si nějaký jiný…
A převedené to máš taky?
Jak převedené?
Už to tam vidím..Na co to mám prosím tě převést?

Příspěvek ve 12:33 výše, koukni. Pak teprve jej můžeš dát do kamínku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
12.3.12 21:44

Od kolika let je určený? Vážně si s tím děti hrají? Přijde mi, že vždycky malé něco koupím a dlouho u toho nevydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
12.3.12 21:49
tabka píše:
Od kolika let je určený? Vážně si s tím děti hrají? Přijde mi, že vždycky malé něco koupím a dlouho u toho nevydrží.

Je to od 18-ti měsíců..Malého taky všechno baví jen chvilku,ale toto ho chytlo,rád si pouští pohádky,písničky,básničky..Kolikrát u toho vydrží i hodinu sám.. :mrgreen:
Teďka na nás vybalil,že má červené auto a sluníčko je žluté-jsem na něj hleděla jak puk 8o 8o
To má z kamínku.. :palec: Takže já jsem rozhodně pro.. :palec:

• Citovat
  • Upravit
27.3.12 22:21

Zdravím.. Od pondělí máme pohádkový kamínek a vůbec nemůžu přijít na to odkud stáhnout nějakou pohádku )nejlépe krtečka) nebo nějaké písničky…
Mohla bych poprosit o nějaký odkaz??
předem moc děkuji s pozdravem já :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
28.3.12 14:51
@mankaacipisek píše:
Zdravím.. Od pondělí máme pohádkový kamínek a vůbec nemůžu přijít na to odkud stáhnout nějakou pohádku )nejlépe krtečka) nebo nějaké písničky…
Mohla bych poprosit o nějaký odkaz??
předem moc děkuji s pozdravem já :pocitac:

Ahoj,my to tady řešíme neustále.. :mrgreen: Když vydržíš do večera,tak jak bude malý spát,tak ti něco pošlu přes soukromé zprávy.. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
29.3.12 23:03

Moc děkuju… Vydržím.. já jsem i malej počítačovej antitalent tak to bude taky tím…
Taky se nám začal dost sekat tak asi pofrčí na reklamaci… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
20.4.12 14:26

ahoj holky, potřebuju poradit. Dneska jsem do pohádkového kamínku stahovala nějaké pohádky. Postupovala jsem přesně podle informací na jejich webu. Uložila jsem ty soubory do složky Moje oblíbená videa, ale když kamínek zapnu, tak to tam prostě není :nevim: Dala jsem to podle návodu do toho formátu, všechno jsem nastavila jak to má být. Nechápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
5.5.12 22:56

Ahoj maminky,
jen jsem se s vámi chtěla podělit o zkušenost s kamínkem - koupili jsme ho synovi k jeho druhým narozeninám a jsme všichni maximálně spokojený :) syn proto, že konečně může na něčem mačkat tlačítka, aniž bychom mu to brali z rukou (jako třeba naše mobily) a my proto, že když je potřeba syna zabavit (například v autě nebo u doktorky v čekárně apod.), stačí mu dát do ruky kamínek, kde má staženýho svýho oblíbenýho Bořka Stavitele a ovečku Timmyho a je od něho klid. Bála jsem se, že ten displej bude na sledování videa malý, ale bohatě to stačí. Píšu to sem proto, že to třeba pomůže nějaké mamince při rozhodování, zda svému dítku pořídit, či nepořídit…taky jsme to dost zvažovali, není to nejlevnější, ale nyní koupě vůbec nelitujeme, fakt to malýho baví :) :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
6.5.12 22:13
@lucciasek píše:
Ahoj maminky,
jen jsem se s vámi chtěla podělit o zkušenost s kamínkem - koupili jsme ho synovi k jeho druhým narozeninám a jsme všichni maximálně spokojený :) syn proto, že konečně může na něčem mačkat tlačítka, aniž bychom mu to brali z rukou (jako třeba naše mobily) a my proto, že když je potřeba syna zabavit (například v autě nebo u doktorky v čekárně apod.), stačí mu dát do ruky kamínek, kde má staženýho svýho oblíbenýho Bořka Stavitele a ovečku Timmyho a je od něho klid. Bála jsem se, že ten displej bude na sledování videa malý, ale bohatě to stačí. Píšu to sem proto, že to třeba pomůže nějaké mamince při rozhodování, zda svému dítku pořídit, či nepořídit…taky jsme to dost zvažovali, není to nejlevnější, ale nyní koupě vůbec nelitujeme, fakt to malýho baví :) :potlesk: :palec:

Hodně o něm přemýšlím pro syna ke 3 narozkám,ale protože jsem počítačový antitalent tak se chci zeptat jestli to stahování pohádek z netu do kamínku je složité?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
7.5.12 16:42
@Gloci píše:
Hodně o něm přemýšlím pro syna ke 3 narozkám,ale protože jsem počítačový antitalent tak se chci zeptat jestli to stahování pohádek z netu do kamínku je složité?

V přiloženém návodu je postup popsaný, ale v zásadě jde o to, že si zdarma stáhneš program (třeba na Slunečnici) a přes ten se potom změní formát videa na ten, který kamínek podporuje. První převod formátu nám zabral víc času, ale jakmile jsme pak už věděli co a jak, šlo to rychle…složitostí bych to přirovnala třeba k prvnímu vypalování CD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
7.5.12 17:31

Dík,to bych snad mohla zvládnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
8.5.12 09:59
@lucciasek píše:
V přiloženém návodu je postup popsaný, ale v zásadě jde o to, že si zdarma stáhneš program (třeba na Slunečnici) a přes ten se potom změní formát videa na ten, který kamínek podporuje. První převod formátu nám zabral víc času, ale jakmile jsme pak už věděli co a jak, šlo to rychle…složitostí bych to přirovnala třeba k prvnímu vypalování CD.

já jsem to právě převedla, nahrála do kamínku, ale teď to v něm nemůžu najít :nevim: Dala jsem to do souboru „oblíbená videa“ a není to tam :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
8.5.12 21:32

@Vera111
Hmmm, tak to nevím, čím by to mohlo být. Nesmí se tam vytvářet žádný podsložky, ty kamínek nepřečte, není to tím? My postupovali přesně podle návodu… Jinak pokud to nejde, doporučuju obrátit se přímo na pana Císaře z Elfin Grit (cisar@elfingrit.com). Taky jsme s ním ze začátku něco řešili a byl maximálně ochotný a vstřícný, takže určitě poradí i s tímhle :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
8.5.12 21:38

@lucciasek aha, tak já na to zítra mrknu, jestli jsem to tam nedala jako pdsložku :think: To by mohlo být tím. Aspoň doufám že to tím bude. Nevzpomínám si už jak jsem to tam dávala… Tak děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
9.7.12 16:55

Ahojky vím, že je tady už těch dotazů asi hodně a abych se přiznala všechno jsem to nepročítala. Ale dnes jsem narazila náhodou na internetu na tuhle hračku a tak sem se z ní nadchla, že jsem skoro rozhodnutá ji dceři koupit k 2.narozeninám. Jen se musím domluvit s přítelem od kterýho si určitě zase vyslechnu jak je to zbytečný :lol: a že to dcerku nebude zas za chvilku vůbec bavit. Tak doufám, že se mi podaří ho nějak přemluvit. Chtěla jsem se zeptat jak je to u vašich dětí? Baví je kamínek pořád i po nějaké době nebo to časem zůstalo někde ležet? Dceru hodně baví pohádky a miluje písničky navíc je celkem rychle učenlivá tak si myslím, že hračka by se jí líbila. Spíš se obávám té investice do toho. Chci vědět, že hračka je opravdu kvalitní a dobrá než do něčeho takovýho půjdu, abych si později od přítele a rodiny nevyslechla, že to bylo úplně zbytečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí