Pohádkový kamínek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
27.3.13 13:20

@karolina_a_betuska @Aaalenkaaa
Díky za radu holky :-) Tady asi půjde hlavně o to ničení a házení s věcmi, kterého se obávám, takže asi ještě chvíli počkám, než ho to přejde. Můžete doporučit nějaký konkrétní tablet? Nebo je to jedno? Prostě vzít ten nejlevnější a stáhnout aplikace (jsou kompatibilní s jakýmkoliv modelem?).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
27.3.13 13:34
@Catwoman píše:
@karolina_a_betuska @Aaalenkaaa
Díky za radu holky :-) Tady asi půjde hlavně o to ničení a házení s věcmi, kterého se obávám, takže asi ještě chvíli počkám, než ho to přejde. Můžete doporučit nějaký konkrétní tablet? Nebo je to jedno? Prostě vzít ten nejlevnější a stáhnout aplikace (jsou kompatibilní s jakýmkoliv modelem?).

my máme na tablet takové pěnové kuličky. Dá se to na rohy a když to spadne, tak právě na ně a tabletu se nic nestane. Ale moc je nepoužívám, malá už si dává celkem pozor a navíc se mi nevejdou na kryt s pandou :mrgreen:
Koupila jsem je na Alze Nevím, jak jsou kompatibilní s ostatními tablety, ale myslím, že by neměl být problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
27.3.13 14:13

catwoman
můj manžel říkal, že v této cenové kategorii - tedy té nejlevnější je to vybavením nastejno, že fakt nezáleží, jaký koupíš. Tyhle nejlevnější jsou 7-palcové, což dětem úplně stačí a s Androidem (ty dražší mají jiný operační systém třeba) - takže stáhneš aplikace pro android - jako se stahují pro telefony s androidem. A hotovo. Super jsou prográmky od PMQ - schválně koukni na netu (nej nej jsou VÝUKOVÉ KARTIČKY), pak u nás frčí různé puzzle, doplňovačky tvarů, zvířátka - na které šáhneš, udělá svůj zvuk, nebo ve vodě vyskočí rybka…
No a ostatní jako s jiným počítačem - internet (můžeš mu na tom pouštět videa z youtube), prohlížeč fotek, videí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
23.4.13 08:13

Hmm, narazila jsem na kamínek a jak jsem nejprve byla nadšená, tak teď asi chvíli počkám, než něco pořídíme (tablet pro dítě k 2 narozeninám se mi zdá až moc), ale aplikace mu můžu stáhnout do mého mobilu a může zkusit něco na něm :) Zatím teda asi se vrátím k původnímu plánu koupit k narozeninám na zahradu skluzavku nebo trampolinu :D :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.13 13:17

.

Tý jo, tohle je pro mě novinka! :-D Nejspíš neodolám a taky objednám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
26.4.13 13:30
@saphire píše:
Hmm, narazila jsem na kamínek a jak jsem nejprve byla nadšená, tak teď asi chvíli počkám, než něco pořídíme (tablet pro dítě k 2 narozeninám se mi zdá až moc), ale aplikace mu můžu stáhnout do mého mobilu a může zkusit něco na něm :) Zatím teda asi se vrátím k původnímu plánu koupit k narozeninám na zahradu skluzavku nebo trampolinu :D :pankac:

mobil je nejlepší :palec: Malá teď podědila po dědovi dotykáč, má tam nahranou spoustu pohádek a je spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IvanaKad
5.7.13 10:17

Ahoj, viděla jsem včera Pohádkový kamínek u kamarádky a uvažuju o tom, že bych ho koupila. Uvažuju ještě o mobilu, ale kamínek se mi líbí víc :palec: Dokonce ho teď mají na jijich stránkách levnější. Jinak tablet máme, ale malé bych ho zatím nedala (má rok a půl)… Ale chci se zeptat - kde se do něj dají nahrát další pohádky? Je to složité?

• Citovat
  • Upravit
17630
5.7.13 10:42
@IvanaKad píše:
Ahoj, viděla jsem včera Pohádkový kamínek u kamarádky a uvažuju o tom, že bych ho koupila. Uvažuju ještě o mobilu, ale kamínek se mi líbí víc :palec: Dokonce ho teď mají na jijich stránkách levnější. Jinak tablet máme, ale malé bych ho zatím nedala (má rok a půl)… Ale chci se zeptat - kde se do něj dají nahrát další pohádky? Je to složité?

tak jestli se rozhoduješ, koupila bych dotykáč, namrskala tam nějaké hry a pohádky a bude to lepší. Moje čtyřletá ovládání tlačítky moc nemusí. Má tablet na hry a samsunga po dědovi na pohádky a je max spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
napresdrzku
5.7.13 12:31

Koukal jsem na to a za dvojku je to sakra drahá hračka.. doporučuju nějaký levnější telefon, nebo ještě líp tablet a různých her a říkanek a kdo ví čeho všeho ještě tam můžete mít nepočítaně a ještě se naučí to ovládat dotykově a zlepší si motoriku.

• Citovat
  • Upravit
11565
5.7.13 21:19

@Antonie Bolavá To nahrávání pohádek není úplně snadný, je třeba je ztkonvertovat a dost nepohodlně se to řadí až na konec všech nabídek - za přednahraný básničky, obrázky atd. Ale já teda měla největší problém s tím, že dcera pořád mačkala tlačítka a nejde je nijak zamknout, takže si to pořád zastavovala a byla otrávená. Jako poměr výkon/cena fakt tristní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barbora94
6.7.13 20:58

Ahojte, chtěla jsem se zeptat jaká hračka je nejvhodnější pro 5 měsíční miminko.
Děkuju za radu :)

• Citovat
  • Upravit
11565
6.7.13 21:23

@barbora94 Pětiměsíční potřebuje hrazdičku nebo hrací deku s hrazdičkou, a nějaký chrastítko ;) A pak možná petflašku s trochou vody a tak… A případně třeba knížky, ze kterých budeš číst a ukazovat, a hudbu do přehrávače s lidovkama a dětskýma písničkama.

Pokud jsi neortodoxní matka, můžeš zkusit pořídit a začít s hopsadlem (na pár minut denně) - pokud jsi ortodoxní, tak holt se musíš spokojit s výše uvedenýma hračkama a vlastním nasazením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barbora94
6.7.13 21:25

@karolina_a_betuska deku s hrazdičkou mámea chrstítko taky:), ale zarazila mě ta petflaška s vodou? :think:

• Citovat
  • Upravit
11565
6.7.13 21:47

@barbora94 To byl vtip - děti v tomhle věku občas uchopí nějakej předmět, kterej se jim zalíbí, a udělaj z něj nejoblíbenější hračku: u kamarádčiny dcery to byla právě petflaška ;) U hodně dětí jsou to klíče, ovladač atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barbora94
6.7.13 21:59
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení