Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jo a pán mi také říkal, že to může být nabíječkou, ať vyzkouším jen přes kabel k počítači, ale kamínek se prostě nenabíjí, nebo jen chvilku a to sekání nastává po pár vteřinách až minutách chodu. takže všem děkuji a jdu ho reklamovat ![]()
@glorča Měla jsem stejný problém. Reklamaci mi přijmuli bez problémů.
Dcera má vlastní tablet (za pět tisíc desetipalcovej, žádný dělo), má ho v docela bytelným pouzdru, a je to super: hry (anglicky zvířátka, barvy, tvary a naprosto NEPŘEKONATELNÉ hry od PMQ - výukové kartičky a abeceda), videa se nahrávají bez zmenšování a změn formátů, a od doby, co umí spolehlivě zacházet s dotykovou obrazovkou (tak 2 roky), s tím zachází velmi pěkně. Nastavování se nebojíme, stroj je její (i když tatínek tam někdy pašuje svoje hry
). Jen teda Kids Place jsem nějak nepochopila, nebo neuměla rozjet, nebo nevím, ale nakonec jsem to dala pryč. Nákupy na Google Play mám jen po zadání hesla, takže mi nevyluxuje kreditku, a to je hlavní ![]()
Comp mi sežral odpověď, tak stručně: tlačítko pro nezavření aplikace měla dcera jako herní prvek, a uměla to s ním mnohem dřív než s ostatními
, a největší problém jsme měli s tím, že omylem klikala na nastavení, a proti tomu KidsPlace nechrání, takže nám to teda bylo k ničemu. Ale jsem ráda, že podle Tvého popisu jsme žádnou podstatnou funkci nepřehlédli ![]()
Ahoj,
Snad nevadí, pokud tady nabídnu k prodeji dva pohádkové kamínky - červený a modrý. dostali kluci loni k vánocům, chvíli je to dost bavilo, ale nyní už moc ne, holt už jsou na to asi velký. V dobrém stavu, samozrějmě plně funkční
. Jeden za 1200kč. Kdyby měl někdo zájem, tak prosím napsat zprávu.
Zuzka
Ahoj,
ráda bych se zeptala, zda s kamínkem Vaše děti fotí. Nám malej ho má už přes rok, ale nijak extra si s ním nehraje. Tento týden jsem zkoušela udělat pár fotek kamínkem a zděsila jsem se „kvality“ fotek. Pořádně nejde poznat, co je foceno, vše neostré, jakoby v mlze…no děs.
Pak se ještě chci zeptat, když kamínek nabíjíte, tak po celou dobu nabíjení na displeji „nabíhá“ obrázek baterky (jakože dobíjení)?. Na tom našem tak 4 vteřiny a pak je celý displej jen tmavý. Světýlko na nabíječce je pořád červené, i po několikahodinovém nabíjení.
@Klarinetka1 Nám se tam po celou dobu nabíjení ta baterka zobrazuje, ale to světýlko na nabíječce je taky pořád červené, to jsem myslela, že to tak má být, že to jen signaluzuje, že je to připojené ![]()
@Annnet píše:
@Klarinetka1 Nám se tam po celou dobu nabíjení ta baterka zobrazuje, ale to světýlko na nabíječce je taky pořád červené, to jsem myslela, že to tak má být, že to jen signaluzuje, že je to připojené
Ano, červené světýlko tam svítí jen pro kontrolu..Jinak, nám pokud kamínek nabíjí, tak tam svítí ta baterka a jak se dobije, tak displej zhasne ![]()
A fotky jsou opravdu nekvalitní, to jsem byla taky zklamaná
No tak ten náš asi asi nějaký rozbitý.
@Silwinka87 ty fotky jsou opravdu příšerné.
Ahoj, včera jsem tuto hračku koupila dcerce k Vánocům. Tak bych se chtěla zeptat maminek, které komentovali tuto diskuzi, jak jsou s odstupem času s hračkou spokojený, tedy vaše děti
??
Neležela ta hračka za pár dní někde v koutě? ![]()
@irenakovarova Já jsem ho koupila včera na stránkach www.pohadkovykaminek.cz teď to prodávají i s taškou v ceně, tak jsem to vychytala dobře ![]()
Je to drahá sranda, vyšlo to na 1800,– i s poštou. Vůbec nevím jestli se to dá sehnat v hračkářství
Bazarové nejsou
No prave ta cena, levnejsi vubec nejsou ani bazarove nevidim. Osobne se mi moc libi tak snad uspejeme i u syna ![]()
Prostě dostane tohle jako hlavní dárek a pak pár maličkostí + dárky od babiček
. Malý bude 22 měsíců. Třeba jí to bavit nebude, ale když to srovnám s mobilem
, tak ten jí baví tedy extrémně ![]()