Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky holky!
Prosím o pomoc. Jak se říká takovým těm hračkám na zavěšení na postýlku, které po zatáhnutí šňůrky vydávají příjemnou melodii? Malému jsem hračku vyprala (už po několikáté) a ta už to nějak „nerozehrála“…
To asi nebude ono holky,my meli takoveho medvidka,co se zavesi,zatahne se snurka a hraje to..no ale to nema zadnej konkretni,oficialni nazev
..usinacek je rekla bych jen ta hadrova hracka,casto nahrazovana plinkou ![]()
Díky, je to natahovací strojek nebo natahovací hračka. Už si to pohledám, moc děkuji všem.
Eemii píše:
To asi nebude ono holky,my meli takoveho medvidka,co se zavesi,zatahne se snurka a hraje to..no ale to nema zadnej konkretni,oficialni nazev..usinacek je rekla bych jen ta hadrova hracka,casto nahrazovana plinkou
Právě že usínáček je úplně všechno, co nacpeš dítěti do postele…
omites píše:Eemii píše:Právě že usínáček je úplně všechno, co nacpeš dítěti do postele…
To asi nebude ono holky,my meli takoveho medvidka,co se zavesi,zatahne se snurka a hraje to..no ale to nema zadnej konkretni,oficialni nazev..usinacek je rekla bych jen ta hadrova hracka,casto nahrazovana plinkou
Naše dítě nemělo teda usínáčka ani jednoho, jen kolotč, natahovací zvoneček a pár plyšáků. ![]()
http://www.zbozi.cz/…ovy-svitici/
My máme na postýlce tohle a nemůžu si to vynachválit. Hraje to příjemnou melodii, nebo se dá hudba vypnout a jen bliká. Po 10 minutách se samo vypne.
Neznáte prosím hračku, která vypráví pohádky a vždycky dá nějaké varianty a dítě si samo vlastně vybere, jak pohádka dopadne. Před časem jsem tu hračku někde objevila a ted ji nemohu nalézt. Děkuji
@victary není to třeba skřítek Yano? Myslím, že jsem ho viděla na alze. Vypráví pohádky a děti si volí konec.
@victary Teď jsem na toho skřítka jukla a raději si přečtěte recenze, ať nejste zklamaná
také by se mi to pro syna líbilo, ale nemá to snad jedinou dobrou recenzi ![]()